- 27 Şubat 2013
- 14.946
- 42.682
- 798
Salı günü çocukları aldım salıdan beri bizdeler
Çarşamba gezmeye götürdüm LCW’den kıyafet aldım çocuklara 360₺ tuttu.Karttan çektirdim.Oyuncaklara bindirdim , yemek yedik marketten de sevdikleri abur çubuklardan aldım 600₺ harcamışım helali hoş olsun.
Dün de halaları bize geldi oturduk hep beraber
Şimdi annem ve kardeşim çocukları halalarına teslim etmeye gittiler.Yarın sabah babaları arayacak çocuklar konuşacaklar ordan da kuruma teslim edilecekler.
Anne tarafına gidecekler 1 hafta.
Çok tatlılar maşallah küçük 7 yaşında 1.ci sınıfa gidiyor şurda kaç ay oldu okul başlayalı maşallah ne güzel okuyup ,yazıyor
Allahım bundan sonra kaderlerini güzel yazar inş.
Annem çocukları yıkamış sırtında yara vardı diyor.Sormuş dayak mı atıyorlar diye yok basketbol oynarken sırtıma top geldi demiş.
Çocuklar yemek yiyorlar kuş kadar zaten tabaklarını kaldırmaya çalışıyorlar bırakın biz kaldırırız diyorum.Orda öyle alıştırmışlar tabakları kaldırıp bulaşık makinesine diziyorlarmış orda.
Odalarını da kendileri viledala yapıyorlarmış
Ordaki kadınlar ne iş yapıyorlarsa ,Allah merhamet versin.
Bazen diyorum ki ben alsam , ben alsam çalışıyorum annem de hasta nasıl bakacağız
belki ileride evlenirim felan eski eşime alalım demiştim istememişti.
Canim ya ne guzel gönlünden geçenler. Evet çalışırken zor ya. Bir de tek başına o yükü taşıyabilecekmisin tabi o da zor. Eski eşin iyiki almamış adam senin gibi birinin değerini bilmediki çocuğamı değer verecek. Çocuklara da çok üzüldüm. Orada yaptıkları şeylere de üzüldüm. Biz saçının teline zarar grlmesin diye büyütmeye çalışırken onlar öyle. Belki ilerde yaparız biz koruyucu ailelik. Eşimin de içinden geçiyor. Tabi bakalım gücüm yeterse yaş ilerleyince.