• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Musakka tamam.
Kek tamam.
Mozaik pasta tamam.
Manti yaptim.
pilav var.
Mutfagi temizledim.
Simdi evi supurcem

Hira tatlisi yapan var mi ya🤔
cok azicik denesemmi hic risk almasammi bilemedim.
Esim yer mi tereddut ettim ama serbetli tatlilari sever genel olarak gozume kolay geldi.
Firini acmisken az yapsam mi diye muallakda kaldim.
Guzel falan olmazsada sekerime yazik olur🙄

Bugunde yemek olayini atlattim darisi yarinin basina.

Evde pirinc az kaldi.
yag da 1 teneke kalmis.
Ne guzel indirimden zulaliyorumdum.
Simdi tasiyamadigim icin zula yapamadim..

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-28-11-25-22.webp
    Screenshot_2020-01-28-11-25-22.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 132
Lelli evde malzeme eksik dışarı cikmayada üşeniyorum iki çocukla yapabilirsen artık yarına yapicam
ekmegini kendin yapiyosun demek🤔
Hic denememistim denemeli.
Ama bir atimlik tatli yaptim.
Olculeri yariya indirdim yarim cay bardagindan.
Hiraya benziyor irmige buladim.
youtubede yorumlar guzeldi ama onlar sekeri suda eritip doktu🙄 Ben kaynattim bakicim tadi nasil olcak zaten 25 tane falan cikti 2 aksam cayla yense yeter.
pisirip serbetlicem

15802149577486773177365812592048.jpg

3'e kadar uyuyamadim esmide uyutmadim.
Midemden cok cekiyorum.
Esimde biraz masaj falan yapti o ara kız kipirdandi ilk defa hissetti o da.
Sanki gercekden esimin eline tepki verdi cunku kimildanmiyordu o ara.
O elini falan koyup masaj yaparken vurdu🤗
Esim bir heycan😍
Dedim dur bi midem yaniyo zaten😁
Bugun sorcam dr. bisi kullanmam farz oldu.
Dua ede ede uyudum.

Esimde bu kotu bisimi diye telase ediyor yani bebege bisi olcak saniyor.
Kuscam falan diyorum, zaten hamileyken kusuluyor dimi diyo bana😂 ayyy bayilcamm.

1 tane muzla basladim güne bismillah.
Esim gitti.
Ben yerimi aldim kanepede.
Hava yagmur..

Bugun cikicam markete yakın zaten hem yagmurda yuruyemi seviyorum az bi nefes alirim.

cicekligimde 10 raf var.
1 cicegim kurudu
1 taneside bosa cikti aloevera vardi verdim .ondan cogalmisti dikmistim öyle.
2 saksi aloeveram daha var.
2 tane cicek almam lazim.
yilbasi ciceginden istiyorum o kolay kolay ölmuyor bakimda istemiyor pembis cicek aciyor
Bulsam alicam ya da birinden alip dikerim.
Nasıl heyecanlanmıştır ya. Çek elini annemden baba demiştir bence😂😂😂 ilerde benim annem diyecek dokundurtmayacak şimdiden bsşlamış minnak yaaa😍

İyigeceler kızlar
Koci mesaide
Kızı aldım yanıma,ama asla uyuyamıyorm😔
Her dk sallanıyomuyuz tribine girdim
Az evvel annemlere yazdım,deprem mi oldu diye?
Kuruntu yapıosn dediler
Manisa 4.4 sallanmıs😔
Zaten Manisa besik gibi bugun,kandilliden baktım sok oldm😔
Allah cümlemizin yardımcısı olsun🙏🏻

İyigeceler kızlar
Koci mesaide
Kuruntu yapıosn dediler
Manisa 4.4 sallanmıs😔
aksamda marmaris sallanmis.
Fay hatti oynadi bi uzantilari sallaniyor Allah yardimcimiz olsun.
Hele 5'ler istanbulda olsa ölu sayisi falan cok olur Rabbim esirgesin

Evler hep dip dibe kalabalik😞

Tatli enfesto oldu hemen tariflerime ekledim.
Esim 6-7tane gomdu.
Bende 2 tane yedim valla.
Cok hafif guzel.

Yemek,ıhlamur,meyve,tatli derken benim mide baktim eror vercek hemen 1 ölcek daha ictim.
Ama etkisi gecince yine basa donuyoruz.
😕

Bulasiklari biraktim mutfakda midemden dolayi sabah hallederim mak. bosalmasi lazim.

aksamda marmaris sallanmis.
Fay hatti oynadi bi uzantilari sallaniyor Allah yardimcimiz olsun.
Hele 5'ler istanbulda olsa ölu sayisi falan cok olur Rabbim esirgesin

Evler hep dip dibe kalabalik😞
Aynen Bursa da öyle nüfus kalabalık cook cok agır olur bilanco😕
Allahım sen koru🙏🏻

Uyumaya niyetliyken uykum kaçtı. Benim kız huzursuz hasta olacak sanki. Derin Bi uykuya dalamadı. Bende doğal olarak onun için yatamadım..
Bugun maaşım yattı. Cuma da eşimin yatar. Cumaya kadar maaşına dokunmayacağız ki dağılımı beraber yapalım.
Eve büyük kalem olarak yapılması gereken alışveriş pek yok. Ha kırmızı et alınır.
Bugun bim e uğradık, sıvı yağ, tüm tavuk, muz ekmek aldık.
Bu ay birikim için 2 tam altın alalım diyorum. Bakalım eğer bizi zorlama ise alırım inşallah. Cuma belli olur.

Ferrum bizim kıza da vermisti 15 tlmis koci normali nekadr ki bunun demis 17 demisler🤦🏻‍♀️
Al dedim 2 lirayı sanım yürüsün dedim diyo eczacıya🤣
Yahu bu ülkede bazı ilaçlarda sgk geçmiyor ne saçma gelmişti bana. Ateş düşürücüye para ödedik. Sgk ödemiyormuş. Biz kız için ilaçlara para hiç ödemiyoruz. Eczacı ücreti söyleyince şaşıtmıştım.

İyigeceler kızlar
Koci mesaide
Kuruntu yapıosn dediler
Manisa 4.4 sallanmıs😔
hissettinmi canım bugün depremi. Bana da arkadaş yazmış 5.1 deprem olmuş hissettinmi diye yok dedim. Sen de hiçbirini hissetmiyon dedi. Tek hissettiğim silivrideki şiddetli depremdi onu da komşum bendeydi ben ayaktaydım o söylemişti. 🤣 çok şükür hissetmediğime. Zaten bir kaç gündür psikolojim bozuldu. O deprem haberlerini izleyince. Gece dişlerimi sıkarak uyanıyorum. Ben de iki gündür izlememeye çalışoyorum. Şu istanbuldan da gitmek istiyorum. 2030 a kadar şiddetli deprem söylüyorlar bakalım zaten istanbul da öyle deprem olsa Türkiye biter. Allah sonumuzu hayır etsin. Allahın isimlerini çekmek rahatlatıyor.

Bugün de geç yattım :) eşimin teyzesi geldi. Burada akrabalarındaydı. Eşim dönüşte aldı. İllah sen de gel dedi. Kızı banyo yaptırdım dedim. Soğukta ne işim var.
ya artık çocuklu eve gitmeyi tercih ediyorum🤢 yoksa peşinden koşmaktan yoruluyorum. Bir de ev soğuk oluyor.
bir de benim kız bazen misafir gelince odasındaki beşiğin diğer tarafına geçip saklanıp oyun yapıyor. Teyze gelince yapmadı bugün. Eşim de ordan diyor yaaa teyzeden kaçmadı🙄 illa pohpohlayacak yahu. Duymamazlıktan geldim.

Bulasiklardan basladim.
tezgah ocak dolap dislari derken toz almaya gectim.
Suourge acip banyoyu temizlicem.
Bugun bi ablami cagircam kek tatli acma falan varken yensin.
Aksamda esim yok🙄 maça gider.

Altin alanlar zula yapanlar bereketli olsun.
Hic bukadar tırt oldugum zamanlar olmamisti.
Borc varken bile zulam olurdu.
Resmen parasiz kaldim.
Hic bisi atamiyorum kenara.
Ay'ı borcsuz iceri girmeden kurtariyoruz.
Ama kenarda bisi yok.
600tl ozel emeklilik tek kâr oluyor.
Hayirlisi olsun ne diyim.

hissettinmi canım bugün depremi. Bana da arkadaş yazmış 5.1 deprem olmuş hissettinmi diye yok dedim. Sen de hiçbirini hissetmiyon dedi. Tek hissettiğim silivrideki şiddetli depremdi onu da komşum bendeydi ben ayaktaydım o söylemişti. 🤣 çok şükür hissetmediğime. Zaten bir kaç gündür psikolojim bozuldu. O deprem haberlerini izleyince. Gece dişlerimi sıkarak uyanıyorum. Ben de iki gündür izlememeye çalışoyorum. Şu istanbuldan da gitmek istiyorum. 2030 a kadar şiddetli deprem söylüyorlar bakalım zaten istanbul da öyle deprem olsa Türkiye biter. Allah sonumuzu hayır etsin. Allahın isimlerini çekmek rahatlatıyor.
Hissttim ya😔
Aman valla hisstme daha iyi
Panik oluyorm gözüm lambada hep🤷🏻‍♀️
Allahım sen koru
Bi prof var ya,simdi de Ankara tetikte olshn diye yazmıs twitterda😕

Slm kızlar
Koci gündüz evde bütün düzen kactı
Sabah markete gittim kız uyurken.
Bim 23 tl,5 yufka,büyük halley,6lı soda,bazlama.
Kahvaltıya tava böregi yaptım
Aksma kereviz yaptım havuclu.
Bimde bi kadın vardı önümde,120 tl fln tuttu.
Allahım kadın bimin sosileri,sucukları doldurmjs😨
Üzerinde pilic sucuk yazıyor ya,cinlilere kızıyorz de ne yedikleri belli değil.
Bizimkilerinde ondan kalır yeri yok😨
Sucuk yemesen ölmezsin yani,onları dolduracagına al güzelinden et diyesim geldi.

Merhaba hanımlar. İnanın rutinimi özledim. Okullar tatil diye geçen hafta eşimde izin almış evde hep birlikte olunca ben kaldıramadım. Sabah temizlik yapamıyorum süpürge sesi istemiyorlar tamam haklılar ama evinde temizlenmesi lazım. Ben banyoyu tuvaletleri yıkacagım ben duş alayım sonra yıka diyorlar, o çıkıyor öbürü giriyor. Sık dişini diyorum. Yemek yapıyorum ben mantı da istiyodum diyor tamam okey onuda yapıyorum. Sonra kuş kadar yiyorlar yemekleri zaten küçük tencere ve tavalarda yapıyorum. Hep kalıyor. Ama üstüne hep ilave yaptırıyorlar. Öğleden sonra netflixden film açıyorlar cipsler-mısır patlakları-nescafe fincanları-çikolatalar bisküviler odada çerezler aman Tanrım diyorum tabi içimden o dagınıklığı görmüyorlar. Birde bana anne gel çok heyecanlı demiyorlarmı bağırasım geliyor ama iyi rol kesiyorum. Çamaşır asıyorum diyorum, ütü yapıyorum diyorum arkadan döküntülerini toplamaya bir nazenin yetmiyor. Çok şükür eşim başladı darısı diğerlerine artık.

Valla okullarin kapanmasiyla oglanda beni dellendiriyor.
Yani tamam kendi halinde takiliyor ama odasinin kapisini kapiyor.
Hic havalandirim falan yok.
Cekirdekler cipsler odasina tasiyor.
Calisma masasinin alti kirinti doluyor.

Uyaninca actim camini supurdum sildim toz aldim soylendim birazda.

Ben kirinti gorunce sinir oluyorum hic supurmesem umru diil.

tr_lelli tr_lelli
Ben para biriktirdim lakin altın alamıyorum beklemedeyim çok yüksek fiyatı. Aman ne zormuş para biriktirmek. Evin gideri çok fazla dört kişilik bir aileyiz. Kızlar kıyafete çok düşkünler. Ayakkabıları da cabası. Bende alıyorum ama onlara göre az alıyorum. Altın çok değil şöyle 290 olsa hemen gidip alım yapıcam. Yükseliyor ama asla düşmüyor. Küçük kızımla bugün evin alışverişi için dışarı çıktık hatrı sayılır bir para bıraktık. Markete 119 tl. Sıvı yag 37 lira sadece 5 litrelik, 2 diş fırcası, 2 diş fırçası kabı, et bulyon, kuru fasulye, latte bir iki ıvır zıvır. Manavdan da 30 tl lik aldık. Birde milyoncudan bir iki ıvır zıvır 23 tl. Akşam için tarhana çorbası, kadın budu köfte, enginar dolması zeytinyağlı, pancar salatası. Her birini biri istiyor. Ben ne olsa yiyorum. Ayırt etmiyorum. Müsriflik olmasın diye de azami dikkat gösteriyorum. Bu arada kedi-köpek maması alan varsa baksınlar hb hesaplı ben bir tane aldım apartman komşumuza vereceğim dışarıda ki kedilere veriyorlar onlara götürecegim gelince havalar soğuk hiç kıyamıyorum sessiz dostlarımıza.

tr_lelli tr_lelli
Ben para biriktirdim lakin altın alamıyorum beklemedeyim çok yüksek fiyatı. Aman ne zormuş para biriktirmek. Evin gideri çok fazla dört kişilik bir aileyiz. Kızlar kıyafete çok düşkünler. Ayakkabıları da cabası. Bende alıyorum ama onlara göre az alıyorum. Altın çok değil şöyle 290 olsa hemen gidip alım yapıcam. Yükseliyor ama asla düşmüyor. Küçük kızımla bugün evin alışverişi için dışarı çıktık hatrı sayılır bir para bıraktık. Markete 119 tl. Sıvı yag 37 lira sadece 5 litrelik, 2 diş fırcası, 2 diş fırçası kabı, et bulyon, kuru fasulye, latte bir iki ıvır zıvır. Manavdan da 30 tl lik aldık. Birde milyoncudan bir iki ıvır zıvır 23 tl. Akşam için tarhana çorbası, kadın budu köfte, enginar dolması zeytinyağlı, pancar salatası. Her birini biri istiyor. Ben ne olsa yiyorum. Ayırt etmiyorum. Müsriflik olmasın diye de azami dikkat gösteriyorum. Bu arada kedi-köpek maması alan varsa baksınlar hb hesaplı ben bir tane aldım apartman komşumuza vereceğim dışarıda ki kedilere veriyorlar onlara götürecegim gelince havalar soğuk hiç kıyamıyorum sessiz dostlarımıza.
Gercekden cocuklar buyudukce masraflar cogaliyor.
Bebekle birlikde daha da cogalacak.
Saglik olsunda tabiki ama kenarda param olmayinca ben huzursuz oluyorum.
Bakalim napicaz

Back
X