• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende ne dolmuşum yaz yaz bitiremedim. Kızlarım benim hayatta ki tek iyikilerim. İyi ki varlar rabbim hiç kimseye acılarını göstermesin. Şimdi yazıyorumya dışarı çıktılar arkadaşları ile buluşacaklar ben de sizlere geldim çayımı çerezimi aldım hem yazıyorum hem keyif modundayım.

Abla aksam gelecek.
Esimde yok daha iyi olur.
Hala yemek yapmadim
Yani ne pisirsem karar veremedim.
Hafif bisi yapip gecistircem.
Esim mac oynicam diye az yiyor zaten
makarna haslarim az da oglan peynirli seviyor.

Bende ne dolmuşum yaz yaz bitiremedim. Kızlarım benim hayatta ki tek iyikilerim. İyi ki varlar rabbim hiç kimseye acılarını göstermesin. Şimdi yazıyorumya dışarı çıktılar arkadaşları ile buluşacaklar ben de sizlere geldim çayımı çerezimi aldım hem yazıyorum hem keyif modundayım.
Amin canim.
Allah herkesin evladini korusun.
En guzelini yapiyorsun insan bazen oturup soyle kafa dinlemek istiyor.

tr_lelli tr_lelli
Ben para biriktirdim lakin altın alamıyorum beklemedeyim çok yüksek fiyatı. Aman ne zormuş para biriktirmek. Evin gideri çok fazla dört kişilik bir aileyiz. Kızlar kıyafete çok düşkünler. Ayakkabıları da cabası. Bende alıyorum ama onlara göre az alıyorum. Altın çok değil şöyle 290 olsa hemen gidip alım yapıcam. Yükseliyor ama asla düşmüyor. Küçük kızımla bugün evin alışverişi için dışarı çıktık hatrı sayılır bir para bıraktık. Markete 119 tl. Sıvı yag 37 lira sadece 5 litrelik, 2 diş fırcası, 2 diş fırçası kabı, et bulyon, kuru fasulye, latte bir iki ıvır zıvır. Manavdan da 30 tl lik aldık. Birde milyoncudan bir iki ıvır zıvır 23 tl. Akşam için tarhana çorbası, kadın budu köfte, enginar dolması zeytinyağlı, pancar salatası. Her birini biri istiyor. Ben ne olsa yiyorum. Ayırt etmiyorum. Müsriflik olmasın diye de azami dikkat gösteriyorum. Bu arada kedi-köpek maması alan varsa baksınlar hb hesaplı ben bir tane aldım apartman komşumuza vereceğim dışarıda ki kedilere veriyorlar onlara götürecegim gelince havalar soğuk hiç kıyamıyorum sessiz dostlarımıza.
Yemek konusunda bizde de öyle eşim herşeyi yemez kızım da öyle bem herşeyle doyarım.
kedi maması bizde rastgele marka aldık. Bir kaç defa kusması oldu. Ondan dolayı yine iyi markayı aldık. Diğerini de dışarıdaki kedilere verelim dedik.

Ben de ancak yeni uyutabildim. Bugün çok çizgi film izledi. Çokmu detaylı düşünüyorum bilmiyorum ama az izletmeye çalışıyorum tabi büyükler gelince o kural olmuyor. İsteyince hemen açıyorlar.
ben de akşama ne yapsam diye düşünüyorum bakalım alışverişe çıkacağım biraz sonra. Bende durumlar bu.

Bulasiklardan basladim.
tezgah ocak dolap dislari derken toz almaya gectim.
Suourge acip banyoyu temizlicem.
Bugun bi ablami cagircam kek tatli acma falan varken yensin.
Aksamda esim yok🙄 maça gider.

Altin alanlar zula yapanlar bereketli olsun.
Hic bukadar tırt oldugum zamanlar olmamisti.
Borc varken bile zulam olurdu.
Resmen parasiz kaldim.
Hic bisi atamiyorum kenara.
Ay'ı borcsuz iceri girmeden kurtariyoruz.
Ama kenarda bisi yok.
600tl ozel emeklilik tek kâr oluyor.
Hayirlisi olsun ne diyim.
Benimde almıslıgım yok buara🤦🏻‍♀️
Yarım altın takmıstı büyük görümcem onu takıyorm kolye diye🤣
Kolyem kayıp bu ara,gümüs zincirim var altın kaplama ona takıyorm,koci diyo ne geziyon böyle köylü gibi yarım altınla🤣
Kolyem yok napim dedim.

Dert etme kız hareketlenince bir
Kolyem kayıp bu ara,gümüs zincirim var altın kaplama ona takıyorm,koci diyo ne geziyon böyle köylü gibi yarım altınla🤣
Kolyem yok napim dedim.
Der etme kıZ hareketlenince hiç takamayabilirsin çekip durur🤣

Kızlar elektrik faturam 52 gelmiş ben şooookk😳 bir yanlışlıkmı var acep
Sayaciniz bozulmuş olabilir geçen yıl bize bu aylarda bir ay 23 TL geldi bir sonraki ayda fatura yoktu bildirim gelmişti 15 TL yi geçmediği için sayaç okutulmadi diye sonra müşteri hizmetlerini aradım sayaç bozulmuş değiştirdiler sonra yazın ortasında eşimi aramışlar iki faturayı da diğer ayları baz alıp ortalamasını alıp göndermişler ödedik mecbur memlekete gidecektik itiraz edemedik biz oradayken elektriği keserler diye korktuk buzlukta eşyalarım vardı bozulur falan diye
Ama sizinki 50 TL imiş belkide doğrudur

Kolyem yok napim dedim.
Bende eminonunden aldirdim nazarlik seklinde kız hic bozulmadi rengi.
Halam falan altin sandi.
altin sansinlar azcik cikarmiyorum hic😂

Yarinada baska arkadasim gelcek.
Aradi simdi yarin musaitsen sana gelcem diye.
Keklerden azda ona yediririm😁

Kek var, buzlukda acma - pogaca var, mozik var bi de makarna salatasi yaparim.

Bulasiklardan basladim.
tezgah ocak dolap dislari derken toz almaya gectim.
Suourge acip banyoyu temizlicem.
Bugun bi ablami cagircam kek tatli acma falan varken yensin.
Aksamda esim yok🙄 maça gider.

Altin alanlar zula yapanlar bereketli olsun.
Hic bukadar tırt oldugum zamanlar olmamisti.
Borc varken bile zulam olurdu.
Resmen parasiz kaldim.
Hic bisi atamiyorum kenara.
Ay'ı borcsuz iceri girmeden kurtariyoruz.
Ama kenarda bisi yok.
600tl ozel emeklilik tek kâr oluyor.
Hayirlisi olsun ne diyim.

canım kira ödüyorsunuz ya o yüzden senin birikimler site kirası aidatına gidiyor

Slm kizlar bugün manti yaptık ablam annemgille cumada ablama yapicaz ama bittim yani çok yoruldum
Benimki de tutturdu şimdi tatlı yap valla dedim tatlı matli yapamam
Çok yoruldum
Moralimde bozuldu ortak olmuştuk hiç iyi gitmiyo icerdeymisiz içerden yiyomusuz
Moral yerlerde anneme olan borcuda bir odeseydik
Herşey çok pahalı lelli birikim hak getire

canım kira ödüyorsunuz ya o yüzden senin birikimler site kirası aidatına gidiyor
malesef öyle oluyor canim aidat 280idi o da 300 olmus.
Diger kira elimize kalirdi hep simdi gidiyor.
Daha devletin kira yardimida yatmadi.
Kizinda daha eksiklerini alamadim.
Esimlede konusuyorum.
2020 sonuna kadar zor diyor.
Haklida
Yazin daha masraf olacak dogum, hastane masrafi, kontroller falan falan..

Bir de anneminde eli uzerimdeydi ozaman.
Yani suan onlarda babamin maasiyla kira verip geciniyorlar onlarada kira baglanmadigi icin daha.
Bana bi destek saglayamiyor.

Back
X