- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
Teşekkür ederimBoza arttırıyor cnm evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBoza arttırıyor cnm evet
Köyde anası mı vardı bacım
Anam bu adamların ana sevdası beni öldürcek
Benimki de hastaneden geldiğimiz gün anasıyla düğüne gitmisti
La cocugun olms halay bası mısın ?İlk günden gitmek ne
Sanırsın 9. Cocugumuz![]()
Ayy ne güzellKızlar bugün annemlere gittik güzeldi annemle konuşuyorduk para biriktirdiğimi söyledim yazın düğünlerde takmak için çeyrek altın alıcam, ama altın çok yüksek dedim. Annem altın 2 düşerse 5 çıkar dedi paran yetiyorsa gremse altın al dedi kolay kolay bozduramazsın düğünlerede bundan sonra aydan aya yap dedi yaza var daha dedi. O gazla hemen internetten aldım hb 5.286 Tl gibiydi galiba kredi kartından aldım ama benim biriktirdiğim 4800 tl idi zaten kredi kartı borcu yüklüydü. Ama gözüm görmedi. Acil birşey olur kredi kartı kullanırım diye eve geldik kızlar evde kaldı ben parayı alıp bankaya gittim hemen elimde ki parayı kk yatırdım. Ama çok huzurluyum. Daha iyileri sizlere nasip olsun kızlar.
Yiyiorum deDeterjanim sivi beyazlar icin 5 6 yikamalik kaldi cok harcamskta istemiyirum bimin renkliler için deterjani var ondan aldim 1.5 kiloluk gider bi kac hafta elimdeki parayı bitirmek istemedim bi ödeme bekliyo alsin büyük boy deterjan sivi yag alacağım insallah bu ara birikim hak getire bozuklukları trenckotun cebe atıyodum 14 tl bozuk çıktı bozuk sisesine attım 20 tl zulaya attim taksit var yarin kaynim alcak gün için oğlumla beni yarin yatiramam artik pazar gider veririm elden taksit 70 tl ödemesi ama 100 veriyoruz çabuk bitsin diye valla bu ay zuladan harcadım 70 vercem 30 zulaya![]()
bundan sonra böyle 1 alıp 3 söyleyces yoksa adam canına okuyo paranın sonra noldu bu paralar diyo
Umarım benim cevremde olmaz bu tiplerden.Bazı insanlar gercekten fesat
Annem güne gitmis dün,kızı soruyorlarmıs benim.
Hic paylasmıyosnuzda falan demisler annemde göstermis fotolarını.
Aa demis bi arkadasının gelini,mama mı veriyo toplu masallah demis
Annem hem mama hem meme veriyor demis
Bizim ki büyük dogdy ama demis
Dedim ne acıklıyosn aptal belliki
2 cocuk var onda da.
En sinir oldugum sey bebek karsılastırmak
Her cocuk bir değil nefret ediyorm benim bebegim soyle,ben mama asla vermedim cahilliğinden.
Biz de bayılarak vermiyorz![]()
Aman boşver gülüp geç öyle çok fesat insan doluki en yakınındaki kardeşim bile neler yapio yalan dolanBazı insanlar gercekten fesat
2 cocuk var onda da.
Her cocuk bir değil nefret ediyorm benim bebegim soyle,ben mama asla vermedim cahilliğinden.
ben sütümü sagip biberonda veriyorum diye duymadigim azar kalmamisti kardesimin düğününde . bide eski anilarini anlatti bütün teyzeler sütlerini sagip sagip dökermis masallahBazı insanlar gercekten fesat
2 cocuk var onda da.
Niye sagip dokuyorlar daha cok gelsin falan mi diyeben sütümü sagip biberonda veriyorum diye duymadigim azar kalmamisti kardesimin düğününde . bide eski anilarini anlatti bütün teyzeler sütlerini sagip sagip dökermis masallah![]()