• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Oglan uyudu.
Mercimek corbasi yaptim.
Sutlac yaptim.
Mutfagi supurdum.
Bulasik mak. bosalttim.
Camasir mak. cikarip asilcak..
Oglan uyanincada salonu supururum.
Oglani eve yolladim git ben makbule ugrayip geliyom diye guya hemen kusu cikarmis daha eve girer girmez.
Hic kiyamiyo.
Orda sıkılıyormus ananda disarida ev temizlicem diye darlaniyo evladim😢
Öff valla benim olanda salıyor sil süpür Her gün bugün kafesi temizledim yoruyio

Aynı şeyi bende düşünüyorum benim gorumceyle kocasida aynı yan yana oturuyo el ele aşkım canım cicim sarilmalar nebilim arkadan sarılma vurm a artık aklınıza neler gelirse vıcık vıcık sınır oluyorum karsindada eşimle biz oturuyoruz eşim sınır oluyo kardeşiyle kocasına ya nebilim ayıp yan yana bile pek oturmam eşimle adap edep var yani evinde ne halt yiyosan ye millet gidince cekinirim kp yanında bile böyle gorumcemler
Bizim kv bir mutlu onlar böyle yaparken
Oğluna ben aynısını yapsak neler der
Hatta eşim oğlana hamile olduğumda aramıştı anne birtane daha çocuğumuz olcak diye kp de varmıştı neymiş yerin dibine girmiş kocasından utanmış kocam öyle deyince
Ula resmen milletin gözü önünde damadı kızını mincikliyo laf yok hamile lafina neler dedi
Ayy çok güldümmm yaaa 😂😂😂 konu oğulları olunca kıskançlıktan tüm şekillere bürünüyorlar. 🤣🤣🤣🤣

Kendi hücre bölünmesiyle mi cocuk sahibi olmus🤦🏻‍♀️🤣
Kardesimin arkadası vardı,Allahım ölüyorlardı asktan.Bebegim bebegim.
Cok ugrastılar cockk sahibi olmak icin,Rabbim verdi o cocuk 5 yasına kadar yüzünde emojiyle paylasıldı🤷🏻‍♀️
Nazar degermis
Dün aramıs kız,3 aydır annemlerdeyim 3 farklı kadınla aldatmıs demis😨
Oteller neler neler ne rezillikler😔
Oyle gezcekse bebegim diye hic gezmesin😕
3 aydır cocugu da arayıp sormuyomus😨
Güya cok seviyodu cocugunu adam.
Hiç şaşırmadım biliyormusun. Lafa değil icraata bakmak lazım sanırım. Çocuk konusunda da çok kızıyorum adamlara. Bir kadına takılınca çocuklarını unutuyorlar. Benim geçen anlattığım konu vardı ya arkadaş eşi için şunu söyledi para yok diyormuş 4 aydır bir yardımı olmadı maddi olarak çocuğa birşey almadı ama kadınla tatillere gitmiş tatil planı yapmış dedi. Yükü kadının üzerine bindirip kendileri hayatlarına bakıyor erkekler. Ne diyim onun için hep kendini garantiye almak lazım diye düünüyorum.

instada birinin hesabina denk geldim kadin 30 yasinda sanirim 6.hamile o da kizmis erkek yapcam diye yardirmis resmen yuh ya.
Su zihniyet nezaman biter acaba🙄
Sen öyle yaptikca vermez mevlam 10u tamamlar gibi geliyo bana
Yahu iyi cesaret bu maddi koşullarda ve tamamen o çocuklarla ilgilenebiliyırmu vakit ayırabiliyormu merak ediyorum. Ben bir çocukla günü ve enerjimi yeriremiyırum. Ne diyeyim 😏

Yahu iyi cesaret bu maddi koşullarda ve tamamen o çocuklarla ilgilenebiliyırmu vakit ayırabiliyormu merak ediyorum. Ben bir çocukla günü ve enerjimi yeriremiyırum. Ne diyeyim 😏
Kucukleri buyuklere ittiriyorlar bence.
Cocuk iste o da oyun diye bakar nolcak öyle buyumuslerdir.
Bir kucuk bir buyugun kiyafetini esyalarini kullanir.
Yuvarlanip giderler.

DR ek gıda listesi verdi,kahvaltıya bebe bisküvisi yazmıs😏
Anneme dedim hayatta vermem,verdiğinizi de görmeyeyim🤣
O ne sekerli unlu
Organiccilerde keci boynuzlu falan var da ona bile gerek yok bence.
El kadr bebe yemeyiversin bisküvide💆🏻‍♀️
Doktor biZe de demişti canım ama bem vermedim. Sonuçta bisküvi ya. Ben çok avakado vermiştim. Ve çok karışık hepsi karıştırılıp hazırlanıyor ya ondan kahvaltı asla hazırlamadım. Hepsinin tadını ayrı bilsin diye ayrı ayrı normal kahvaltı gibi verdim. Şimdi kahvaltısını iyi yiyor. Tüm çeşitleri yiyor. Peyniri de birsra yedi sonra bıraktı ben de çareyi hellim peynirini az kızartıp vermekte buldum😅 onu yiyor cadı.

Selamlar
Allah izin verirse Mart'ta kredi borcumuz bitiyor 912 TL kredi kartinada 270 TL gibi bir taksiyimoz var oda bitiyor Mart'ta 1200 gibi para yapıyor artı esimin maaşa Zam yapilacak ne kadar yapılır bilmiyoruz 400 gibi bekliyoruz ama bakalım hayırlısı inşallah birikime başlayacağım bir aksilik olmazsa her ay 500 TL kurban parası koymak istiyorum sonra 300 lira gibi bir rakamda memlekete giderken yol parası olarak ayırmak istiyorum her ay geri kalanına da altın almak istiyorum gram olur çeyrek olur bakalım plan yapıyorum kafamda inşallah bir aksilik çıkmaz sa düşüncem bı yonde
Bu paraları yok sayicam yani şimdiki gibi hayatıma devam edicem inşallah becerebilirim
Hadi gözünüz aydın darısı başımıza

Ben de bugün evi süpürdüm. Komple temizlikyaptım. Kıza yemek yaptım yedirdim. Kızı uyutmadım gündüz uykusu geç olmuştu. Sonra da çizgi film açtım.
ya güzel kampanyalar yakaladım. İstegelsin sitesi var ilk alışverişe 30 tl indirim ama 100 tl yi geçince. Birkaç lazım olam şeyi attım sepete beklemede. E tabi kartımın kesimgününe de çok varbu ay bayağı kullandım. Trendyolda da bez kampanyası var sepete attım.İnsan üçün beşin hesabını yapıyor.

Esim zilgiti yedi ya ariyo diyoki eve alacaksan gelim yoksa basimin caresine bakim diyo.
Sen kapida kalirmisin ya ablan var kardesin var yegenlerin var abin var kac tane evin var.
Doldur elini kolunu seni kucaklarinda tasirlar yalakan cok dedim😒

Benim kimsem yok asıl 😞
cocuklarim var diye acitasyona bagladim.
Baya yukselmisim ama sabah ve telf.
Oglum diyoki babama iyi bagirdin sabah diyo.
Yani geriyor beni.
Okula gitsin gitsin dedi pesinden ben gidiyorum boyle.

Hiç şaşırmadım biliyormusun. Lafa değil icraata bakmak lazım sanırım. Çocuk konusunda da çok kızıyorum adamlara. Bir kadına takılınca çocuklarını unutuyorlar. Benim geçen anlattığım konu vardı ya arkadaş eşi için şunu söyledi para yok diyormuş 4 aydır bir yardımı olmadı maddi olarak çocuğa birşey almadı ama kadınla tatillere gitmiş tatil planı yapmış dedi. Yükü kadının üzerine bindirip kendileri hayatlarına bakıyor erkekler. Ne diyim onun için hep kendini garantiye almak lazım diye düünüyorum.

Haklısın canım erkek milletine güven olmaz.
Kenarda gizli bir para olmalı bana diyorlardı da önemsemiyordum ama öyleymiş

Kizi uyutmamaya calistim ama en sonunda kendi gitti yatti uyudu.yatakta ne yaptiysam uykusunu kaciramadim. Artik gece ayaga diker bizi.
bugun uzerini islatti suluguyla agzina topluyor. Sonra hooop uzerine tabi koltuklarda su lekeleri de silsem de yeniden cok gecmeden oluyor. Uzerini islatti diye kizdim bende. Zaten bez ve kiyafer degistirmek olay. Zor zabdediyorum.yine kiyafetini degistirirken biyaaak beniii diye bagiriyor😅 ben de biraz kizdim tabi, bayagi iclenip agladi. Üzüldüm de.
Bu ara bir de ne yapsam ver anne ben abla oldum abla oldum diyor herşeyi yapmak istiyor. 😀

Haklısın canım erkek milletine güven olmaz.
Kenarda gizli bir para olmalı bana diyorlardı da önemsemiyordum ama öyleymiş
Ben annemden tecrübeliyim sanırım. Annem babama bütün altınlarını vermişti. Tabi güya işi içindi. Kenara 5 kurus atmamisti. Oysa baba kadinla gezip tozmak icin istemis. Ve annem hep dedi. Cok salaklik yapmisim kenara gizli biriktirmeyerek. Kadin oyle zorda kaldiki biz cocukken babanin hic destegi olmadi sayilir. Tüm yük annemdeydi. Ben de biriktirdim eşimden gizli sonra ev için verdim. Eğer biriktirmesem eminim alamazdık biz bu evi. Hala da fırsat olsa biriktiririm. 9 bin de ara ödemede verdim. Annemden borç aldım dedim. Bir şekilde o para yerine gelecek😀 şimdi çok az kaldı. Yok denikecek kadar. Ama biraz rahatlayınca yine atacağım kenara.

Ben annemden tecrübeliyim sanırım. Annem babama bütün altınlarını vermişti. Tabi güya işi içindi. Kenara 5 kurus atmamisti. Oysa baba kadinla gezip tozmak icin istemis. Ve annem hep dedi. Cok salaklik yapmisim kenara gizli biriktirmeyerek. Kadin oyle zorda kaldiki biz cocukken babanin hic destegi olmadi sayilir. Tüm yük annemdeydi. Ben de biriktirdim eşimden gizli sonra ev için verdim. Eğer biriktirmesem eminim alamazdık biz bu evi. Hala da fırsat olsa biriktiririm. 9 bin de ara ödemede verdim. Annemden borç aldım dedim. Bir şekilde o para yerine gelecek😀 şimdi çok az kaldı. Yok denikecek kadar. Ama biraz rahatlayınca yine atacağım kenara.
Maşallah sana canım 👏 iyi yapmışsın

Erzaklar geldi kocinin fabrikadan
5kg yag,3kg seker,2kg pirinc,kuru,mercimek,makarna,salca,caykur cay 1kg.
Yagı anneme gönderiyorm,zeytinyagı alıyorz yerine.Sıvı yag kullanmıyorm ben.
Evde 3 paket caykur cay oldu.Ramazanda da erzak gelir 4 paket.
Demlik poset kullanıyorz biz annemler flan.
Önce bi dedim götür anana bu cayları,onlar böyle kullanıyo.
Sonra sinsi gelin kafam calıstı🤣
Aa dedim ne götürcem anana,zıkkım icsn(bunu icimden dedim🤣)
Bayramda alırız yanına 1 küp seker,kocinin tarafa götürürüz halalar,babanne fln.
En azından saolun derler,alıp bi köse atmazlar görgüsüz kaynanam gibi🤣
Kadın öyle nursuz,hayrım bile dokunmuyo bak😂

Anam akssm yemekleri bi acayip oldu
Kızda bizle oturuyo
Ne yediğimi anlamıyorm valla🤦🏻‍♀️🤣
Mantar pilav salata yaptım.
1 bardaktan pilav yaptım.
Kıza da corba yapmıstım öglen ,biz yerken ona da yediriyorm,gittim biraz daha pilav alayım diye mutfaga bitmis🤷🏻‍♀️🤣
Ac kaldım be😂
Ne ara gidip 2.tabagı almıs benim adam bilmem
2 bardaktan yapcm artk😆

Back
X