Ben de hergün evi havalandırırım. Her odayı ayrı havalandırıyorum. Kızın odasını ve yatak odasını uzun süre açık tutuyorum.
bizden de bugün kahvaltı sonra evi topla süpür. Oturduk kızımla o şarkı izliyor. Bugün eşimin teyze ve dayısı gelecek. Yemek ne yapalım diyor eşim. Sonra çorba olsun sıcacık bu havada iyi olur dedi. Aaaa dedim senmi çorba istiyorsun

şaşırdım. Teyze dayı sever benim çorbalarımı da. Dedim teyze dayı seviyor diye çorba yap desene niye çorba güzelgider deyip benim şaşırtıyorsun dedim

İşte neyse ben de küçük gelen kıyafetleri ayırıyordum. Teyze diyor eltimin çocuğa da ayırsaymışım kardeşimden gelenleri de ona verseymişşm. Yahu benim kıza bir parça kıyafet ya da başka şey ayırmadı eltim. Ben mi düşüneceğim. Onların aldığı hediye ve çok küçük olanları vs ayırdım yeter o kadar. Arkadaşa vereceklerimden ayırmadım hiç.
Geçen de de arkadaşın bana verdiği eva puzzle ları istiyorlardı. Ne diyim şimdi kız başka arkadaşına verecek. Benim değilki. Ben zamanında eltimden kız emeklerken dizlik istemiştim birkaç defa söyledim getirdiğini görmedim. Sonra arkadaş sağolsun eva puzzle verdi çok rahat ettim. Şimdi kalkıp onu istiyorlar çok enteresan.
bugün ıstegelsinden alışverişimi tamamladım 30 tl indirim kazandım. Kampanyalı ürünlerden aldım. Özellikle omo deterjan 9 kilo kampanyası vardı bayağı uyguna geldi.