- 31 Ağustos 2017
- 2.486
- 11.307
- 208
- 35
Günaydın hanımlar. Eşim işe gitti erkenden kalktım. Kahvaltı hazırladım. Sonra bir makina beyaz attım hala yıkanıyor uzun program olmayınca içime sinmiyor. Bir yandan da kızlarımın yemek siparişlerini hazırladım. Bu gün günlerden sebze zeytinyaglı kereviz ve sebze çorbası istediler. Dünden az da olsa yemeğim var başka da birşey yapmak istemiyorum bu gün hep yemek kokuyormuşum gibime geliyor. Kızlar uyuyor mutfagı topladım. Akşam son kalan balkabagını kestim parçaladım ve dondurucuya yerleştirdim. Çekirdekleri çok uğraştırdı tam temizleyecegim elimden kaydı zor zahmet temizledim yıkadım süzülsün diye bırakmıştım onları tepsiye yerleştirdim biraz kurusun. Süpürge açamıyorum ama toz aldım laminatları elimle sildim. Çay içtim şimdi kahvemi aldım size geldim. İnternetten aldığımız ürünleri direk balkona koyuyoruz sabah bir fasıl onların tozunu aldım temizldeim içeri aldım. Mutfagın halısını silkeledim mutfagın yerlerini sildim. Ama sabah erken işlere başlayınca kendimi iyi hissediyorum. İnşallah gün içinde de hep böyle enerjik olurum.