- 1 Mart 2010
- 45.504
- 116.381
- 1.123
Diziye sardik bizde hosumuza gitti esim bensiz izlemiyo ben onsuz.Evet iyice sıkıldık evde. Markete çıkmak bile lüks geliyor artık. Nerde o kahvaltılıgünler ya çok özledim.
O kadın da alışmış rahatlığa oh ona rağmen çocuklara verdiği yemek peeeess. Biz zamanı yetirme çabasındayız.
ben yetiremiyorum zamanı bilmiyırum. Sorun bende mi. Bir dizi bile izlesem oh aaa dizi izledim diyorum.
kayvaltıdan sonra mutfağı topladım makinayı boşalttım tam işim bitmeden kız annee geeell neyse bırsaktım gittim oyun hamuru oynamak istiyoemuş oynadık. Sonra toplattım hamuru vs dolabını biraz düzelttim sildim. Dahadüzelltiğim 2-3 raf. Herşeyi dağıtmış katladım tek tek askıdakileri de astım tekrar. Çekmecelerini sildim toparladım. Bez az koydum çekmeceye. İç çamaşırı koydum bezin yerine.çamaşır astım kurutmaya da attım. Sonra banyoya girdik. Çıktık saçını kuruttum uyuttuö ben kalktım giyindim.Biraz bırada takıldım şimdi işe girişeceğim. Daha da oyuncak dağınıklığıvar.şu oyuncakları toplamak benimeşgul ediyır.artık öğretmeye başladım da defalarca söylüyorum ya da oyunhaline getirip toplatıyoruö.bir alışsa toplamaya. Kitapta hiksyesi bile var uyumadan önce oyuncaklarını toplsmış diye
neyse öğrenir inşallah zamanla sma dolap dağıtmaya başlaması kötü oldu
![]()
Sabah diyo acim sana izle ben oturursam onun basina isler nolcak dedim zaten zor bela yapiyorum.
Aksam sen gelince izleriz dedim.
Ben wc gidicem misal hemen durduruyo☺
Birlikde izleyelim diye.
Ya da odaya gecsem mutfaga sesleniyo aciyorum diziyi gel diye.
Ancak onunla izliyorum aksam falan.