• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Bu ara okuyorum ama yazamıyorum
Sabah çok zorlandım
Bizimkiler gidince tekrar yattım
Tam dalamadım ama vücudum dinlendi
Evi toparladım
Pazar günlerini sevmiyorum
Evin içinden geçiyorlar
Toplasan da anlaşılmıyor
Birde öyle çok ödev vermişler ki
Birlikte yaptık
Çok yorucu geçti resmen
Güya gezmeye gidecektik nerdeeeee ödevden gözümüzü açamadık

Sabah evi toparladım
Ütüyü yaptım
Yemek yaptım
İki posta çamaşır yıkandı kurudu
Duş aldım
Ama dinlemedim
Şimdi çocuğu almaya gideceğim
Yemeğini yedirir sonra kalan ödeve oturacağız
Yarın deneme sınavı var
Günler resmen su gib akıyor
Hava da kapalı inanın dışarı çıkası gelmiyor
Ama yapacağız bir şeyler 😀

Selam kizlar D dimple81 tr_lelli tr_lelli gecmis olsun. yedirenk79 yedirenk79 hayirli olsun emekliligin, gecmis dogum gunu de kutlu olsun kizinin.
Gecen hafta Carsambadan beri evdeyim, cocuklar okuldan erken cikacakti esim de calistigi icin ise gitmedim, ben aldim okuldan. Persembe Cuma zaten Sukran Gunu tatiliydi, arkadaslari yemege cagirdik, baya cesit yaptim cunku biz de evde olacagimiz icin yenir dedim. Buzluktan manti, sarma, ispanakli peynirli borek cikardim, kurutulmus taze fasulye kavurmasi, patates puresi, kavurma, corba, pilav, bir de birkac cesit meze/salata yaptim ortaya cok guzel yedik ictik sohbet ettik. Arkasalar da tatli getirmislerdi. Evde de 3 gundur yemek yapmadik bunlari yiyoruz hala, sadece dun cocuklara pizza yapti esim, degisiklik oldun diye. Bir de kiz tutturdu anne kurabiye yapalim diye, evde de vardi dedim islak kek yapalim bari, firini acacakkken de sutlac da yapayim dedim, ben firinda seviyorum, zaten benden baska kimse de yemiyor.
Cuma gunu de cocuklari avm ye goturdum, cok kalabalikti, milkshake ve boba ismarladim, kiza toka oglana pijama ve corap aldik geldik. Esim evde kalmisti biz otobusle gittik, artik durakta beklerken usudum ondan mi oldu bilmem hasta oldum, bugun de dedim ise gitmeyeyim toparlayim kendimi, acil is yoktu.

Hazir evde kimse yokken kalktim gecen sampuan gibi saca uygulanan sac boyasini yaptim. Hayatimda ilk defa sacim boya gordu, fena olmadi, beyazlarim kapandi, insallah cabucak akmaz da bir sure goturur beni.
Dun gece Ahmet Umit`in Kukla kitabini bitirdim oyle yattim, begendim, bugun de Livaneli`nin kitabina baslayacagim. Elimizdeki kitaplar azaldi, gecen baktim nereden Turkce kitap siparis verebilirim diye, en uygunu yine Turkiye`den kargo ucreti odeyerek de olsa getirtmek oluyor, eger yaza Turkiye`ye gitmezsek siparis veririm yok gitmeye karar verirsek biz getiririz zaten, bavulun birini kitaba ayiririz.

Selam kızlar,
Bugünlerde acazip uykum var yine. Kış uykusuna yatıyorum :)
Sabah okula işe gönderdim hemen girdim yatağa😁
Bir uyumuşum uykumu aldım ohh.
Sonra da kahvaltı yaptım. Şimdi de çayımı içiyorum. Bugün bir uyuşukluk modundayım. Sonra birden girişir motoru takarım.
Emeklilikte tahsis numaram belli olmuş. Ama maaş tutarım henüz belli değil.çok da merak etmiyorum.
Bu ay da acayip harcama yaptım.
Eşimin emekli maaşını da ona vermicem zaten, yeter ödemelerime.
Bugün ezogelin çorbası, karnabahar, salata yapacağım. Dünden makarna var. Elaya da makarnanın yanına birşey düşüneceğim. Sulu köfte yapasım var ama bakalım. Tatlımız da var. Dün koci kabak tatlısı yapmıştı.
Akşamq ablam gelecek.
Bugün de böyle geçsin ütüler de beni beklesin :)
Hadi hayırlı olsun güle güle harca bacım

Selam kizlar D dimple81 tr_lelli tr_lelli gecmis olsun. yedirenk79 yedirenk79 hayirli olsun emekliligin, gecmis dogum gunu de kutlu olsun kizinin.
Gecen hafta Carsambadan beri evdeyim, cocuklar okuldan erken cikacakti esim de calistigi icin ise gitmedim, ben aldim okuldan. Persembe Cuma zaten Sukran Gunu tatiliydi, arkadaslari yemege cagirdik, baya cesit yaptim cunku biz de evde olacagimiz icin yenir dedim. Buzluktan manti, sarma, ispanakli peynirli borek cikardim, kurutulmus taze fasulye kavurmasi, patates puresi, kavurma, corba, pilav, bir de birkac cesit meze/salata yaptim ortaya cok guzel yedik ictik sohbet ettik. Arkasalar da tatli getirmislerdi. Evde de 3 gundur yemek yapmadik bunlari yiyoruz hala, sadece dun cocuklara pizza yapti esim, degisiklik oldun diye. Bir de kiz tutturdu anne kurabiye yapalim diye, evde de vardi dedim islak kek yapalim bari, firini acacakkken de sutlac da yapayim dedim, ben firinda seviyorum, zaten benden baska kimse de yemiyor.
Cuma gunu de cocuklari avm ye goturdum, cok kalabalikti, milkshake ve boba ismarladim, kiza toka oglana pijama ve corap aldik geldik. Esim evde kalmisti biz otobusle gittik, artik durakta beklerken usudum ondan mi oldu bilmem hasta oldum, bugun de dedim ise gitmeyeyim toparlayim kendimi, acil is yoktu.
Gecmis olsın cnm😟

İyi aksamlar
Bana yine cat kapı yemege kvde günü
Allahım sen affet ama cok bunaldım bu durumdan
Aksam üstü kpder aradı mac var seyretcen mi diye kociyi
Bak adam bakalım ararım ben seni dedi
Diyette adam tek cesit yemek yapıyoruz salata yanına bide
19.00 de tam yemekteyiz cat geldiler
Yine ggörümcemdeymis kvde tabi yemegi yoktur evde kızı da saolsn demez kalın diye
Yemeginde degilim valla ama habersiz yakalanmayı sevmiyorm
Yesil mercimek vardı buyrun dedim oturdular
Valla doydu doymadı artık
Yolladım kociyi cay yanına kuru pasta aldı
Sekersiz kabak tatlım vardı onu cıkardm tahinle yiyior koci
Mısır patlattım bide mercimek köftesi almıs koci
Dahada doymazlarsa yapacak biseyim yok yani
Birini doyuramama hissi beni geriyor
Yemege habersiz gelinmesi kac oldu hoslanmıyorum koci de Allah var adam aramadı maca gelin diye .
Kafalarına göre geliyolar😏

Sağ ol canım

İyi aksamlar
Bana yine cat kapı yemege kvde günü
Allahım sen affet ama cok bunaldım bu durumdan
Aksam üstü kpder aradı mac var seyretcen mi diye kociyi
Bak adam bakalım ararım ben seni dedi
Diyette adam tek cesit yemek yapıyoruz salata yanına bide
19.00 de tam yemekteyiz cat geldiler
Yine ggörümcemdeymis kvde tabi yemegi yoktur evde kızı da saolsn demez kalın diye
Yemeginde degilim valla ama habersiz yakalanmayı sevmiyorm
Yesil mercimek vardı buyrun dedim oturdular
Valla doydu doymadı artık
Yolladım kociyi cay yanına kuru pasta aldı
Sekersiz kabak tatlım vardı onu cıkardm tahinle yiyior koci
Mısır patlattım bide mercimek köftesi almıs koci
Dahada doymazlarsa yapacak biseyim yok yani
Birini doyuramama hissi beni geriyor
Yemege habersiz gelinmesi kac oldu hoslanmıyorum koci de Allah var adam aramadı maca gelin diye .
Kafalarına göre geliyolar😏
Çat kapı misafir işini bende hiç sevmiyorum
Bizimkiler haber vermeden gelmez ama kimse yapılsa sinir olurum

Çat kapı misafir işini bende hiç sevmiyorum
Bizimkiler haber vermeden gelmez ama kimse yapılsa sinir olurum
hayır pazartesi herkesin temizlik günü
Kendi evine kadın geliyo pazartesileri kvdemi dikiyo basına,sonra yemege bana yolluyor
Dip köse girmisim ben bugun wcleri yeniden owcam domestosladım
Gercekten sinir geliyo bana haber verseler yapmazdım bukadar mesela gittikten sonra yapardm
Yemek isi ayrı sinir ediyo zaten habersiz

Bende de atmaya kıyamama hastalığı var😂 bir de kıyafet olsun ev eşyası olsun 20 yıl geçse niye hala bunu kullanıyorum demem.
Benimki de hepten abartı ama nostaljik şeylere hepten bayılırım.
Sende de modaya uymakmı var.
Terazi burcu=moda 😁
Modaya uymak değilde bana hitap etmiyor bir süre sonra hevesimi alıyorum yallah

Selammm
Ayy en son nezaman yazdım unuttum bile

Kızı acile götürdük gecen gece Allahımm koca şehir hastanesi ve tek doktor
Çocuun biri bimden köfte yemiş sonra kusmaya başlamış çocuk resmen baygın yatıyor gözünü açamıyor sırasını beklettiler ainirimden ölecektim
Sizede sizin hastanenizede sisteminizede dedim çıktım hastaneden 11 de gitmişiz akşam hiç abartmıyorum 3de ancak sıra gelirdi lanet olsun
Zaten ateşi yoktu öksürüğü için baktırcaktım aldım şurup geçti çok şükür
Ama aşırı sinirlerim bozuldu o akşam

Haftasonu kuzendeydik biraz duygu durum karışıklığı yaşıyorum
Babam orada gittim ağladım ağladım :( mezarında, türbe gezdim birazda tahammül ve sabır istiyorum sadece
Benim azcık bile bişey duymaya tahammülüm kalmadı
Valla bu ara ejderha olarak geziyorum kimin elinde patlıcam bakalım.

Bu gazla eve de giriştim
Tülleri söktüm
Yarın kalan 2 camın ki var
Yine bir kaç parça eksik bişi aldım
Yarın avm gezerim belki, bişey bulamıyorumda maksat gezmek olsun.
Bütün marketleri gezdim bugün
Ayy bu turda gitmesem daha iyiydi🥴
Bi heves ettim al al bitmiyor kartın içinden geçtim yine

gecmis olsun canım

Back
X