• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugünde kahvaltıdan sonra arabayı şarja götürdük az dolandık
Benim sevdiğim bir butik var kıyafetleri çok güzel
İndirime girmiş hemen hızlıca bir siyah deri pantolon iki tane kazak ve iki tane fermuarlı çeket gibi şeyler aldım
Eşimin kartından geçtik😅 canım kocam🤣🤣🤣
Kartı alınca yapıştırıyorum

Önümüzde ki hafta annem ve babamın doktor kontrolü var
Anjiyo olma durumları var
Hayırlısıyla geçer inşallah 🙏
Aslında bu durum biraz beni yoruyor
Bir aksilik olacak diye korkuyorum
Allah’ın izniyle inşallah güzel bir şekilde geçer 🙏🙏
Yeni yıl ile ilgili bir hevesim yok
Sağlık istiyorum sevdiklerim ve kendim için🩷
Planda yapmadım
Hafta içi olduğu için evde takılmak iyi olur gibi

Günaydın kızlaar,
En son hangi gün yazdığımı hatırlamıyorum.
Cuma okula göndermedim.
Sigorta hakkımız bitmesin diye Devlet hastanesinden hızlıca randevu aldım götürdüm. Doktor kan tahlili istedi.tabi sonuç çıkana kadar uğrayacağım yerler vardı uğradık. Eski mahallemde yufkacı vardı çok güzel yufka ekmek yapıyor ona uğradım.yufka ekmek aldım. Bu defa buzluğa koyucam.Kuşa yem aldık.o avm deki oyun yerini istedi. Başka zaman getiririm dedim. Hastalığını bilmeden insanları da riske sokmaya gerek yok.
Sonuç çıktığında doktor gitmişti.
Bazı değerler yüksek çıkınca koci aşırı stres yaptı. Ben de aşırı yüksek değil enfeksiyon vardır ondandır dedim.
Cumartesi özel hastaneye götürdük kan talili sonuçlarını gösterdik. Benim tahmin ettiğim kızıl hastalığıymış. Tabi çok hafifmiş.Antibiyıtik yazdı. Okula gidebilir dedi. Ama ben iki gün daha göndermeyi düşünmüyorum. Bir sıkıntı yok ateş,kaşıntı bile yok ama gerek yok bence.
Hastane sonrası babasından saç rengi değişen barbie bebeği istiyordu onu aldık.
Ama cafede açmak istedi😅 oturduk. Biz birşeyler yedik içtik. O zaten yemiyor.
Sonra dönüşte markete uğradık.
Pazar günü de koci odanın şeklini değiştirelim dedi. Hiç yapmadığımız model yaptık.
Eşyalar da eskidi dedi.yenimi görüyorsun araba araba derken dedim😅
Bak araştır alalım dedi.
Ne yapsam kararsızım. Eğer buradan gidersek yeni eşyayı yeni evde alırız diye düşünüyorduk.
Geçen günde hava temizleyiciyi almış.
Bugün gelecekmiş. Bizim sınıftakinden orta boy olanı almış

Bugünde kahvaltıdan sonra arabayı şarja götürdük az dolandık
Benim sevdiğim bir butik var kıyafetleri çok güzel
İndirime girmiş hemen hızlıca bir siyah deri pantolon iki tane kazak ve iki tane fermuarlı çeket gibi şeyler aldım
Eşimin kartından geçtik😅 canım kocam🤣🤣🤣
Kartı alınca yapıştırıyorum
Ben de onun emekli maaş kartını ona vermiyorum. zaten o da şimdilik istemiyor.
Ona maaşı yeter. Ne olcek emekli maaş kartları da bende dursun. Evin günlük market alışverişleri ne olsa bende ayooll 😂

Hazir evde kimse yokken kalktim gecen sampuan gibi saca uygulanan sac boyasini yaptim. Hayatimda ilk defa sacim boya gordu, fena olmadi, beyazlarim kapandi, insallah cabucak akmaz da bir sure goturur beni.
Dun gece Ahmet Umit`in Kukla kitabini bitirdim oyle yattim, begendim, bugun de Livaneli`nin kitabina baslayacagim. Elimizdeki kitaplar azaldi, gecen baktim nereden Turkce kitap siparis verebilirim diye, en uygunu yine Turkiye`den kargo ucreti odeyerek de olsa getirtmek oluyor, eger yaza Turkiye`ye gitmezsek siparis veririm yok gitmeye karar verirsek biz getiririz zaten, bavulun birini kitaba ayiririz.
Amazondan çok pahalıyamı geliyor kitaplar. Ben genelde oradan alıyorum. Bu arada geçmiş olsun. Eski yazılanları yeni okuyorum :)

Önümüzde ki hafta annem ve babamın doktor kontrolü var
Anjiyo olma durumları var
Hayırlısıyla geçer inşallah 🙏
Aslında bu durum biraz beni yoruyor
Bir aksilik olacak diye korkuyorum
Allah’ın izniyle inşallah güzel bir şekilde geçer 🙏🙏
Yeni yıl ile ilgili bir hevesim yok
Sağlık istiyorum sevdiklerim ve kendim için🩷
Planda yapmadım
Hafta içi olduğu için evde takılmak iyi olur gibi
Geçmiş olsun canım önemli bişi çıkmaz umarım 🙏🏻

Günaydın kızlaar,
Cuma okula göndermedim.
Sigorta hakkımız bitmesin diye Devlet hastanesinden hızlıca randevu aldım götürdüm. Doktor kan tahlili istedi.tabi sonuç çıkana kadar uğrayacağım yerler vardı uğradık. Eski mahallemde yufkacı vardı çok güzel yufka ekmek yapıyor ona uğradım.yufka ekmek aldım. Bu defa buzluğa koyucam.Kuşa yem aldık.o avm deki oyun yerini istedi. Başka zaman getiririm dedim. Hastalığını bilmeden insanları da riske sokmaya gerek yok.
Bazı değerler yüksek çıkınca koci aşırı stres yaptı. Ben de aşırı yüksek değil enfeksiyon vardır ondandır dedim.
Cumartesi özel hastaneye götürdük kan talili sonuçlarını gösterdik. Benim tahmin ettiğim kızıl hastalığıymış. Tabi çok hafifmiş.Antibiyıtik yazdı. Okula gidebilir dedi. Ama ben iki gün daha göndermeyi düşünmüyorum. Bir sıkıntı yok ateş,kaşıntı bile yok ama gerek yok bence.
Pazar günü de koci odanın şeklini değiştirelim dedi. Hiç yapmadığımız model yaptık.
Bak araştır alalım dedi.
Ne yapsam kararsızım. Eğer buradan gidersek yeni eşyayı yeni evde alırız diye düşünüyorduk.
Geçmiş olsun canım

Selammm
Kızın yerli malı kostümünü bitirdim şükür
Eksik al kes dik uğraş dur
Taşınan arkadaşım aradı ahretliğimm bu tarafa gelecekmiş bana uğrayacak
Erken gel dedim chescake tiramisu aldırdım eşime porsiyonluklardan karışık
Elmalı kek, erişte ve patates salatası bi de açma yapıcam
Ay tek geliyor ama dünyaları yapasım yediresim var sevdiğimede böyleyim 🫶🏻
Tatlı bu hafta yapıcam ya okula için hiç tatlıya bulaşasım yoktu

Perşembe akşamı bisk. pastayı yaparım
Kurabiyeyi yapar paketlerim

Öğleden sonra evi süpürdüm sildim
Toz aldım
Banyoyu temizledim
Sabah 5dk markete çıkmam gerek 2-3 eksiğim var unuttum almayı
Yarında öyle geçer bu hafta benden umut yok yani
Cumartesi için kızı resim kursuna götürcem deneme dersi olacak severse haftada 4 ders gidecek.
Kendi istiyordu bakalım görüncede sevecek mi isteyecek mi
Haftasonlarımdan da zaten hayır yok koştur koştur yaşıyoruz resmem

Ben artık çocuklar arasında kıskançlık olduğunuda düşünüyorum
Daha güzel giyinene ya da daha süslü(kızlar) olana takıyolar sanki
Bnm kız minyon diğer öğretmenlerden tut temizlikle görevli ablalarıda çok seviyor bnm kızı
Stajyer ablada tee dış kapıdan kucaklayıp alıyor
Diğer çocuklar şunu bile kendilerine komplex ediyor olabilirler
Canice katledilen çocuklara baksana yaşları korkunç 😞
Ayağıma bastı diye daha yeni öldürüseyi dövmüş çocuğu okulda
Noluyo cidden noluyooo ya
O var zaten
Devlet okulu dersin ama inanamazsın o havalı ayakkabılar,cantalar havada ucusuyor
Kadınlar bile takıyolar burgu bilezikleri ajdları kapıda cocık bekliyo sangır sangır
O kadar avamki 3 tane özel okul degistirdik bak böyle avamlıklar görmedim
Yani kimse takıp takıstırmazdı
Aileler sakindi evet marka alınırdı ama bukadr herhafta degisik ayakkabı canta görmedim yani neyi kanıtlıyoasun yani?
Tmm var paran anladık diyesim geliyor
Gercekten delirmelij

Günaydın kızlaar,
Cuma okula göndermedim.
Bak araştır alalım dedi.
Cok gecmis olsnn🙏

Hello bacımlsr
Valla ben de en son ne zaman yazdım hatırlamyorm🤦🏻‍♀️
Dün ikea yaptık
Oranın yemeklerini seviyoruz
Yrmek yedik öglen annem aradı balık almıslsr aksm yemegine ona cöktük
Kardesimler Bulgarda 1 haftadır
Orda görümcem aradı Alyaya yılbası hediuesi almıslar ona gectik kahveye gelin dedi

Alya duyunca durmadı tabi
Bugunde benim foto islerine gittik sabah
Etkinlik vardı fotografcıların 10.30 -12 arası bi gittik baktık
Biz dönerken yeni kuruluyodu stantlar ama kurulanları gezdik foto cektirdik basım aldıl falan
Benimkiler de seviyo bu isleri
Kocamın diyet isleri devam ediyor 5 kg verdi ama ben valla ona beslenme hazırla öbürüne diyet yemegi hazırla kendim kaldım 50 kilo🤦🏻‍♀️
Tansiyonlarım düsüyo tuzlu ayranlarla geziyom
Kızı okula bıraktı ise gitmeden tavuklu salata istedi onu yolladım
Eve giristim cumaları da evde koci
Ay acılsun su isler artık Allahım haftada 3 gün evde 🤦🏻‍♀️
Ev oluyo 56
Kısır yaptm öglen aksam kızda yedi
Bide tavuk yaptm cızbız alyaya
Kendime de ıspanak borani
Yemek yedik biraz oynadı ödevi yokmus
Tekrar yaptırdım
Yeni oturdum🤯

Eşim emekli olduğundan beri bizde koştur koştur her yere yetişmeye çalışıyoruz ben Aralık ayı birikimim ile 2 gram aldım toplamda 11 gram ve 5 adet yarım altın ile şahsi birikimimi yaptım Allah yeni yılda da tekrarını nasip etsin. Eşim traktör almakla kalmadı aparatları da aldı peşin aldık ikinci el ama olsun altınların birazını bozdurduk biraz da döviz bozduk çok şükür yarın üstümüze alıcaz. Benim arkadaş grubundan arkadaşım var ama eli çok sıkı emsandan ikili fincan takımı almış buluştuğumuzda verdi hiç adetim değil hemen açmak ama açtım ben şok o kadar çirkin ki yeşilli birşey almış diğer arkadaşım da açmaya başladı veren arkadaş rengi attı ikinize aynısını almamış olabilirim dedi ben ikinci şok oldum neyse o da rahat bir nefes aldı aynısıymış birde çoktan aldım demez mi artık ne zaman aldıysa bu arkadaşımız hep böyle ekonomik olduğunu düşünür en kötü hediyeleri alır birde genelde tam ayrılıcamız da verirdi açamazdık Cuma günü hemen buluştuğumuz gibi verdi. Daha yeni yıla var ama kafası başka çalışıyor ben artık bu yıl biraz uzaklaşacağım sonra da tamamen gruptan çıkarım niyetim bu ben de english homedan geyikli battaniye aldım ikisine de son hediyem olur belki çünkü kendime sözüm olsun artık görüşmek istemiyorum. Nasıl canımı sıktıysa hafta sonumu da kafamda hep kavgalıydım kendisi ile neyse mesafa en güzeli.

İyi geceler,
Bugün evdeki hallerim :)
Hava temizleme makinesi geldi daha kahvaltı yapmamıştık. Onu bak araştır çalıştır. Saat 1 e geliyordu kahvaltı yaptık.
Kahvaltıdan sonra muhabbet ettik, daha kahvaltıyı toplamadan oyun oynayalımmı dedi🥴 bazen eski hallerimizi özlüyorum. Ama artık eskisi kadar da oynayamıyorum. İşlerim olmasa belki saatlerce oynarım. Ama her daim aklımda iş bekliyor yapmassam sonra sıkışacağım. Bir de o zamanlar eşim evde yemek yemiyordu.Bize tek çeşit yapıyordum yetiyordu.
Oyun oynadık. Kalktım mutfağı toplamaya o da ödeve başladı. Bir de defterde eksik olanları tamamlıyordu. Anne sen okusan ben yazsam başladı 😅
Mutfağu topladım. Biraz son kalanları okudum.
Rutin işleri yaptım. Kahve yaptım.
Markete indik.
Dönüştw yine ödev modu. Ben de kontrol ettim.gün bitti.
Bu günlerde kardeş istiyorım diyor.
Nerden estiyse.
Anammm ben kardeşe nasıl yeteyim.
Daha birini eylemeye çalışıyom😂
Bu yaştan sonra çocuk olmaz dedim.
Bebek evinden al dedi.
O da olmaz oradan ancak babanla bana 4 yaşındaki çocuğu verirler bebek olmaz dedim.
Neyime benim bebek eylemek🤭
Bugün tavuklu pilav yapıverdim.
Güya onun odasını temizleyecektim. Bugün de kaldı.
Oyun oynama ve ödevler zaman aldı.
Birara elmas boyamasını yaptı.
Ben de az kafa dinledim😅
Yarın da proje ödevi var.

Hava temizleme makinasının kokusu vardı. Beni biraz düşündürdü bu konu. İki alerjik evde nasıl olur kokuyla dedim.
Ama sonra baktım koku kapatılıyornuş.
Gündüz odada durdu mutfağa gittim. Mıtfakta bir kötü koku. Cihazı mutfağa taşıdım.
Toz konusunu da takip edeceğim.
Ama gerçekten öksürüğümü azalttı.

Eşim emekli olduğundan beri bizde koştur koştur her yere yetişmeye çalışıyoruz ben Aralık ayı birikimim ile 2 gram aldım toplamda 11 gram ve 5 adet yarım altın ile şahsi birikimimi yaptım Allah yeni yılda da tekrarını nasip etsin. Eşim traktör almakla kalmadı aparatları da aldı peşin aldık ikinci el ama olsun altınların birazını bozdurduk biraz da döviz bozduk çok şükür yarın üstümüze alıcaz. Benim arkadaş grubundan arkadaşım var ama eli çok sıkı emsandan ikili fincan takımı almış buluştuğumuzda verdi hiç adetim değil hemen açmak ama açtım ben şok o kadar çirkin ki yeşilli birşey almış diğer arkadaşım da açmaya başladı veren arkadaş rengi attı ikinize aynısını almamış olabilirim dedi ben ikinci şok oldum neyse o da rahat bir nefes aldı aynısıymış birde çoktan aldım demez mi artık ne zaman aldıysa bu arkadaşımız hep böyle ekonomik olduğunu düşünür en kötü hediyeleri alır birde genelde tam ayrılıcamız da verirdi açamazdık Cuma günü hemen buluştuğumuz gibi verdi. Daha yeni yıla var ama kafası başka çalışıyor ben artık bu yıl biraz uzaklaşacağım sonra da tamamen gruptan çıkarım niyetim bu ben de english homedan geyikli battaniye aldım ikisine de son hediyem olur belki çünkü kendime sözüm olsun artık görüşmek istemiyorum. Nasıl canımı sıktıysa hafta sonumu da kafamda hep kavgalıydım kendisi ile neyse mesafa en güzeli.
Altınlarınız bereketli olsun
Traktörünüz hayırlı olsun
Her zaman ederi kadar değer yeterli olur
Bence en güzelini yaparsınız

Back
X