kulak burun boğaz cıların estetik yapması normal mi sizce güzel yapabilirler mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi vig
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben 3 sene önce burnumdan sağlık açısından bir ameliyat oldum. ki burnumu da çok beğenirdim ama doktora dedim ki; madem ameliyat oluyorum bi de el atsanda şöyle daha güzel bişey çıkartsan =) çok fark olmasın ama dedim.. tamam dedi.

burnum üst tarafında ufak kemik çıkıntısı oldu. bilmiyorum belki de orda ki parçayı alınca deri kemiğe değiyodur bilimsel olarak ama burnuma dokunmadı bence. nefes almamı kolaylaştırmak içindi bu ameliyat ama normal bir ameliyat bile daha kötü yaptı burnumu. insan az düzeltirdi ya =)

ben 3 sene önce burnumdan sağlık açısından bir ameliyat oldum. ki burnumu da çok beğenirdim ama doktora dedim ki; madem ameliyat oluyorum bi de el atsanda şöyle daha güzel bişey çıkartsan =) çok fark olmasın ama dedim.. tamam dedi.

burnum üst tarafında ufak kemik çıkıntısı oldu. bilmiyorum belki de orda ki parçayı alınca deri kemiğe değiyodur bilimsel olarak ama burnuma dokunmadı bence. nefes almamı kolaylaştırmak içindi bu ameliyat ama normal bir ameliyat bile daha kötü yaptı burnumu. insan az düzeltirdi ya =)

doktordan doktora değişir gerçi ama yinede tam güvenemiyorum

doktordan doktora değişir gerçi ama yinede tam güvenemiyorum

bilemeyiz tabi ki. aslında iyi olan hastanelere de bile yaşanılıyo bu durum. başka bir konudan örnek vermem gerekirse, lazer yaptırıyodum yeditepe hastanesinde, önemli bir konu diye iyi bir yer olmasına dikkat ettim ve tabi ki makinaların da öyle.. ama yaktılar vücudumu. okula gidiyodum o zamanlar, bir süre gidemedim. hastanesi çok iyi ama estetik merkezinde ki lazer bölümü için aynı şeyi söyleyemicem.
o yüzden artık hastane ismi de değil, gidipte tecrübesi olan müşteri - hastaların deneyimlerini dinlemek en iyisi.
umarım bulursun en iyisini ^.^

kulak burun boğaz cıların estetik yapması normal mi sizce güzel yapabilirler mi?

Canım
bu soruyu niçin sordun bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla kbb doktoruna estetik yaptırmayı düşünüyorsun.
ben yaklaşık 2 yıl önce kbb doktoruna hem deviasyon hem de estetik ameliyat oldum. Sonuç çok da başarılı oldu ama kesinlikle bu doktoruna göre değişiklik gösterir. Benim doktorum kbb uzmanlığının yanında plastik cerrahi eğitimi de var. Bu sebeple sonuç çok başarılı. Ama gidip de devlet hastanesinde kbb doktoruna estetik ameliyat olacaksanız ve eğer doktorun rinoplasti eğitimi yoksa sonuç başarılı olmayacaktır. Eğer sadece estetik cerrah olur, kbb uzmanı olmazsa da bu sefer nefes problemi yaşanabiliyor. buradan gördüğüm kadarıyla da bir çok arkadaşın başına gelmiş bu tip olaylar. Bu sebeple doğru doktor secimi çok önemli. Eğer İstanbul'daysan ben doktorumu kesinlikle öneririm. Op.Dr.Abdülkadir Göksel

Profilimden resimlerime de bakabilirsin. Değişim hakkında yorumlarını beklerim :))

Eğer kbb doktorunun aynı zamanda plastik cerrahi eğitimi varsa ortaya son derece güzel sonuçlar çıkabiliyor.Ben de bir kbb uzmanına ameliyat oldum.Ama doktorum estetik konusunda da yetkindi. Benim asıl sorun burnumun içindeki kemik eğriliğiydi.O yüzden özellikle kbb'ci tercih ettim.Ama dış görünüşte de bir değişiklik yapıldı ve sonuçtan son derece memnunum.Diyeceğim o ki doktor bakarken bence ilk kriter doktorun estetisyen mi kbb'ci mi olduğu değil daha önceki ameliyatlarda gösterdiği başarı olmalı.

Back
X