Kulak İhtahaplanması ve Yüksek Ateş..

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Merhaba oğlum 16 aylık.. geçen gece ateşler içinde yanıyordu yavrum soğuk duş şuruplar fayda etmedi gece 3 gibi acile gittik 5,30 gibi geldik evde 38,7 fitil verdiler ılık uygulama ateş 39,2 ye çıktı mahvoldu yavrum :(( gece sirkeli su yaptım düştü ama 15 dk sonda yine ateşi çıktı..Doktor 3 gün ateşi yüksek olacak korkma dedi ama ben dün ağlamaktan bittim..

Duş ilaç fayda etmiyor..Kuzum sürekli ağlıyor huzursuz..Ateş beni korkutuyor..Doktor yapılabilecek bişey yok dedi antibyotik fayda etmesi 3 gün dedi..Ne yapmam lazım bilmiyorum :((

Gece saat başı kontrol ediyorum ama elimden bir şey gelmiyor..Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..

Ateş düşürmek için önerilerini bekliyorum :((

geçmiş olsun canım ateş için en iyisi ateş düşürücü ilaçları dönüşümlü vermek ardından ılık duş ve üstüne bısey gıydırme bı tek bez kalsın benım oglumda dun 39 du atesı once ılac verdım hemen üstünü soydum ve ellerıne alnına su sürdüm elini yüzünü yıkayabılırsın ve bekledım düşmeseydi duşa sokacaktım bugun kreste de cıkmıs am keyfı yerınde bıde burnu akıyor bızımkının bakalı gecmezse bızde antıbıyotıge basvurcaz yapcak baska bısey yok canım atesını sureklı takıp edıceksın ıste:34:

Gece gündüz takip ediyorum bu gece yatmadan fitil verdim gece 4 gibi de dolven şükürler olsun sabah ateşi yoktu..Antibyotik sanırım etkisini göstermeye başladı..

Çok geçmiş olsun..Rabbim minik meleklerimizi bizlere bağışlasın..

İlk defa böyle oldu ve gerçekten çok korktum..Ateş nihayeti havale geçirir diye çok korktum..Kötü bir tecrübe oldu benim için..Teşekkür ederim..

Gece gündüz takip ediyorum bu gece yatmadan fitil verdim gece 4 gibi de dolven şükürler olsun sabah ateşi yoktu..Antibyotik sanırım etkisini göstermeye başladı..

Çok geçmiş olsun..Rabbim minik meleklerimizi bizlere bağışlasın..

İlk defa böyle oldu ve gerçekten çok korktum..Ateş nihayeti havale geçirir diye çok korktum..Kötü bir tecrübe oldu benim için..Teşekkür ederim..

evet canım ılk ateslenınce ınsan telas yapıyo hemen en kötüsünü düşünüyor allah korusun yavrularımızı
bızde gece 38 dı atesımız 2 gundur gecmeyınce götürdük saglık ocagına bogaz kızarık pek bsıey goıremedı ama ates olunca sınızute dönebılır dedı be antıbıyotık verdı bakalım:31:

PUFF çok geçmiş olsun..Rabbim beterinden saklasın inşallah..

evet gerçekten öyle oldu =)) ÖYLE sıkmışım ki kendimi hastenin ertesi günü bütün kemiklerim ağrıyordu :D

geçmiş olsun k.b.b rahatsızlığı yavrularımızda 40dereceyi görebilir bugibi durumlarda soğukkanlı olunmalı her nekadar antibiyotik alımına başlandıysada etkisini 2 gün sonra göstermeye başlayacaktır.doğal olarak bu ateş halinin 3 gün süreyle aralıklarla inip çıkması normaldir.ilaçlara ek olarak ıslatılmış bir bez sirkeli suyla batırılarak eklem yerleri,alına ve enseye koyulmalıdır .yaptırılan ılık duşlar ve ayagını ve sırtını fayansa dayamakta ateş düşürmede etkilidir.soğuga yakın su içirmek iç organları rahatlatır.ateşin terleme anına dönmesi iyileşme belirtisi olup terli elbise mutlak suretle değiştirilmelidir.geçmişler olsun bebeşinize

Teşekkür ederim aktenaz..

Soğukkanlı olmak lazım ama ilk tecrübeydi ve kötü bir tecrübeydi..Rabbim bir daha göstermez inşallah..

Back
X