• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi elif_a_k_
yaklaşık 1buçuk seneden beri gucci rush..

lolıtanın başka yok değil mi o mavi şişede olan kokusu.şişeside çok hoş onun.ama ilk skınca güzel değil sankım:)))durdukça güzelleşiyr..

kızlar chanel chanca orjinali nekdr fiyatı?doldurması nasıl kullananlar bilgi verirlerse sevinirim

hypnotic poison tek geçerim..herkez sorar biraz sexsi bi koku he he:))

Avon wish of love diğerlerini de kullanıyorum ama en çok bunun adını soruyorlar

geçen capıtole gittim tuvalete girmiştim tam çıkarken bi bayan geldi pardon parfümünüzün adını sorabilirmiyim dedi bende hypnotic poison dedim kadın aaa gerçekten hipnoz edio insanı demişti sengözlerimebaksanab

hypnotic poison bende kullanıorum ama bazı arkadaşlarım çok pis kokuo dio şakkıdı burbery weekend mükemmel bi koku ama hihoyyyt herkes begenio .

Tam 6 tane parfüm kullanıyorum :/ Hepsinin yeri ve zamanı ayrı ama söylediğim gibi en beğenileni
1. Escada-Magnetism oluyor. Şişesine de hastayım onun.
2. Chanel - Chance. Enfestir. Asla pişman olmazsınız.
3. Kenzo - Amour. Benim en sevdiğim koku.
4. Dior - Hypnotic Poison. Gece kullanıyorum. Yemekte veya bir davette giden en güzel koku.
5. Burberry - Weekend. Artık herkeste duymaktan sıkıldığım ama bırakamadığım ):
6. Dior - J'adore. Şişesi için adlım (: süper değil ama kokuyu duyan soruyor ne yalan söyleyeyim.

Tavsiyelerimdir. Ve beğenilme sıraları böyledir efendim (:

Back
X