• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Girip iki satır okuyup çıkıyorum ya fırsat olmuyor ki hiç. Bir de grip gibi oldum. Burun akıntısı vücut ağrıları :KK43: Bebeğe bulaştırmasam bari..

Bu arada unutmadan söyleyeyim. Geçen hafta fakülte hastanesine gittik. Allaha şükürler olsun böbreklerde taş falan yokmuş yenidoğanlarda görüntü aldatabiliyormuş bazen. Bin şükür üzüldüğümüzle kaldık.

Herkes iyidir inşallah. Bir yaramazlık yok değil mi?
Geçmiş olsun canım.
gözün aydın olsun.:)

adı ne fıstığın?

Girip iki satır okuyup çıkıyorum ya fırsat olmuyor ki hiç. Bir de grip gibi oldum. Burun akıntısı vücut ağrıları :KK43: Bebeğe bulaştırmasam bari..

Bu arada unutmadan söyleyeyim. Geçen hafta fakülte hastanesine gittik. Allaha şükürler olsun böbreklerde taş falan yokmuş yenidoğanlarda görüntü aldatabiliyormuş bazen. Bin şükür üzüldüğümüzle kaldık.

Çok şükür canım yeni arkadaşlar gelmiş maratonlar havada uçuşuyor

Kizlar diyete basladim ben asiri seker tuketen biriyim. Biriydim:). Diyet icin sekeri tamamen biraktim. Meger beni ben yapan sekermis. Hicbirsey yapasim gelmiyor.
Allah kolaylık versin :) diyet zor iş, birde ben yapsam

Nego Nego senin maratomunda gaza gelen insanlar neden ben yazinca okumaz olaydim diyorlar. Keyifli anlatamadim mi acaba ya :KK70: :KK70:
Ben severek yapıyorum çok güzel bir şeymiş gibi anlatıyorum çünkü :)

Galiba:KK70:
Nego Nego temizlikle dans eder gibi anlatıyor:)
Sen adeta güreşircesine boğuşurcasına:KK70:
Arada büyük bir fark var:)
:KK70:

Sabah etken kalkmak güzel bir şey ya...

Sabah altıda kalktım. Kahvaltı hazırladım. Kızımın beslenmesi saçı ve sonrasında uğurlanma faslı.

Akşamdan kalan bulaşıkları toplayıp makineyi çalıştırdım. Bazı şeyleri elde yıkadım. Tezgahı çamaşır suyuyla sildim.

Sonra namaz arası, azcık da kaza kıldım.

Çamaşır makinesini boşalttım. Nevresimleri balkona astım. Ufak parçaları kaloriferin üzerine dizdim kurusun diye.

Biraz kuran okudum. Oğlum uyandı.

Sabah maratoncuları nerde? dagci dagci Nego Nego listelerinizi ve maraton sonuçlarınızı özledik.
Ne zaman yazsam sabah maratonu yapamaz oluyorum :KK70: nazara geliyorum heralde :KK70:

Geçmiş olsun canım. Sevindim taş olmamasına gözün aydın

Geçmiş olsun canım.
gözün aydın olsun.:)

adı ne fıstığın?

Çok şükür canım yeni arkadaşlar gelmiş maratonlar havada uçuşuyor

Allah kolaylık versin :) diyet zor iş, birde ben yapsam

Ben severek yapıyorum çok güzel bir şeymiş gibi anlatıyorum çünkü :)

:KK70:

Ne zaman yazsam sabah maratonu yapamaz oluyorum :KK70: nazara geliyorum heralde :KK70:

Geçmiş olsun canım. Sevindim taş olmamasına gözün aydın

Teşekkür ederiz:)) Kızçemizin adı Zeynep Gökçe oldu.
Maşallah topiğimize Allah bol verimli maratonlar nasip etsin:)

Pazar gunu eşim evde diye birsey yapamiyorum. Bugunde sular kesildi. Geldikten sonra mutfağı topladim bulaşık makinesini calistirdim. Lavobasini çamaşır suyu ile yikadim. Ayakkabiligi temizleyip silinebilir ortu serdim yerleştirdim. Yatak odasini topladim. Camasir makinesini actim. Bir makine daha atcam. Evi supurdum topladim. Yaa ütü yapmam lazım. Cok yigildi. Cocugu uyutsamda utu maratonu yapsam. Bir yandan da dağıtiyor minik paşa. Sizede kolay gelsin..:KK200::temizlik:Hoppa

Pazar gunu eşim evde diye birsey yapamiyorum. Bugunde sular kesildi. Geldikten sonra mutfağı topladim bulaşık makinesini calistirdim. Lavobasini çamaşır suyu ile yikadim. Ayakkabiligi temizleyip silinebilir ortu serdim yerleştirdim. Yatak odasini topladim. Camasir makinesini actim. Bir makine daha atcam. Evi supurdum topladim. Yaa ütü yapmam lazım. Cok yigildi. Cocugu uyutsamda utu maratonu yapsam. Bir yandan da dağıtiyor minik paşa. Sizede kolay gelsin..:KK200::temizlik:Hoppa
Hee bide sabah banyonun duvarlarini bide yerlerini silip tv unutesinin tozunu almistim. Unuttum :P

Cok sevindim. Hadi gözünüz aydin

Cok sevindim. Hadi gözünüz aydin

amin.. atarli lohusam gecmis olsun. Bur daha kafana takma bir şeyleri cnm. Yicem ben o fıstığı....

Maraton devam ediyor. Bitmedi

Teşekkür ederim:)) Lohusa olup da kafaya bir şey takmamak olur mu?? Hayır yakında lohusalık da bitiyor o zaman neyin altına sığınıcam bilmiyorum:D

Nego Nego sizin evdeki rutubete ısonem diye bi boya varmış onu denedin mi. Rutubeti kurutuyormuş. Nasıl oluyorsa!? FB_IMG_1482782979841.webp

Back
X