Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim 12 den biraz once baslayabilirim belki yatmadan bildirim yaparımSaat 12 de kitap maratonu yapacak yandaşlar aranıyor....
Tamam canım bende şimd başlıyorum beyaz çay eşliğimde kitap okumayaBen varim 12 den biraz once baslayabilirim belki yatmadan bildirim yaparım
Kız bu kadar erken niye uyandın06:00 bildirimi yapıp kaçayım yedi için çok zor dayanıcam galiba![]()
5 mi? Ben az önce uyandim gozlerim yumuk yumuk
çok güzel ismi.Teşekkür ederiz:)) Kızçemizin adı Zeynep Gökçe oldu.
Maşallah topiğimize Allah bol verimli maratonlar nasip etsin:)
panda biz de okuduk.areser kizim sayesinde 3 4 kere balik 5 6 kerede panda kitabi okuduk simdi birazcik kendi kitabimi okuyup yaticam inşallah
Bir egitim setinden mi oynuyorsunuzgünaydın kızlar.
çok güzel ismi.
adıyla yaşasın kuzu,yerim onu.:)
panda biz de okuduk.
kızım kendi okumayı tercih ediyor.
zaten akşam olmadan gözlerim çok ağrımaya başlıyor iş yerinde.
biz oyun oynadık akşam.
meraklı miniğin bu ay ki sayısında pazarcılık oyunu vardı.
işten gidince yorgunluktan çok hevesim olmuyor genelde.Bir egitim setinden mi oynuyorsunuz
Ve çocugun kaç yaşinda?ay ben hiç oynamiyorum çocuklarimla kendimi çok kötü hissettim yegenlerimle oynardim bekarken aslinda![]()
Baktim bende merakettim :)işten gidince yorgunluktan çok hevesim olmuyor genelde.
ama çocuklar sıkılıyor.
meraklı minik almıştım.
onun içindeki oyunu oynadık.
çok oyun var aklımda ama eve gidince yorgunluktan kolumu kıpırdatmak istemiyorum.
instagramda üççocuklu hayat ya da anne gibi biri var.
her gün ev içi oynuyorlar.
fikir veri.
ebeveynle vakit geçirince çocuklar doyuma ulaşıyor.
önemli bir konu.

Kız bu kadar erken niye uyandın
Uyanmak için 7 iyi degilmi
Eşim o saatte işe gidiyor bende kalkıp artık namazı bekliyorum sonra dayana bilirsem uyumamaya çalışıyorum5 mi? Ben az önce uyandim gozlerim yumuk yumuk
Okudum, yararlı bilgiler var hakaten.