Geçmiş olsunHeyo selam kızlar.
2 gündür keyfim yok. Oğlan grip oldu. Sabaha kadar mız mız yanında bende öyle. Uyuyamadım. Ah ah öksürüyor köhe köhe.. mutsuzum şuan.
Eşimin doğum günü. Islak kek yaptım pasta niyetine. Çünkü oğlan hasta en kolayı bu geldi.
TAM İSMİNE BAKAYIM CANIM.Baktim bende merakettim :)
Bilgi icin sagol. Da inst.da cok fazla var uc cocuklu anne
Bende dedim Dr gidecem ama Dr izinliymiş şans
geçmiş olsunHeyo selam kızlar.
2 gündür keyfim yok. Oğlan grip oldu. Sabaha kadar mız mız yanında bende öyle. Uyuyamadım. Ah ah öksürüyor köhe köhe.. mutsuzum şuan.
Eşimin doğum günü. Islak kek yaptım pasta niyetine. Çünkü oğlan hasta en kolayı bu geldi.
Sağol canim buldumTAM İSMİNE BAKAYIM CANIM.
uccocukluhayat.com
instagramda uccocukluhayat
Çok geçmiş olsun canımHeyo selam kızlar.
Çok sagol canim,bakim hemenişten gidince yorgunluktan çok hevesim olmuyor genelde.
ama çocuklar sıkılıyor.
meraklı minik almıştım.
onun içindeki oyunu oynadık.
çok oyun var aklımda ama eve gidince yorgunluktan kolumu kıpırdatmak istemiyorum.
instagramda üççocuklu hayat ya da anne gibi biri var.
her gün ev içi oynuyorlar.
fikir veri.
ebeveynle vakit geçirince çocuklar doyuma ulaşıyor.
önemli bir konu.
"Anne gibi biri"mi yazıyor tam olarak 2.sini bulamadimişten gidince yorgunluktan çok hevesim olmuyor genelde.
ama çocuklar sıkılıyor.
meraklı minik almıştım.
onun içindeki oyunu oynadık.
çok oyun var aklımda ama eve gidince yorgunluktan kolumu kıpırdatmak istemiyorum.
instagramda üççocuklu hayat ya da anne gibi biri var.
her gün ev içi oynuyorlar.
fikir veri.
ebeveynle vakit geçirince çocuklar doyuma ulaşıyor.
önemli bir konu.
Tamam kanx.. siz dinlenmenize bakinKızlar çok sağolun. . Oğlu sonu uyudu biraz o arada spor yaptım tam bitti oğlan uyandı .. Şimdi öksürüyor malum. Bu gecede bana uyku yok. İyi olsun da. Bugün eşimin doğum günü. Kek yaptım oğlanla ancak onu yapabildim. sevdıgi böreği yaptım hiii bir de yazılar yazdım astım evin bi köşesine. Çok mutlu oldu.
Benden böyle.. oğlan iyileşene kadar izinli olayımchentiq bilgine şekerim
Gecmis olsun canimHeyo selam kızlar.
Ahhh geç kalmışımmmm ben de şimdi kitap maratonu yazacaktımKitap okuma maratonu..
simdi bitirdim yatiyorumAhhh geç kalmışımmmm ben de şimdi kitap maratonu yazacaktım
Bende şimdi başlıyorummm iyi geceler canımsimdi bitirdim yatiyorum
ay bnm ki de 10 da yatti sdi uyandi muhtemelen uyumucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?