siz ikiniz cok fenasiniz cokValla beni kovacaksiniz.chentiq patron hele kursuna falan dizecek kesin...
Ailevi birkac durum vardi giremedim internete daha dogrusu canim hic istemedi elim gitmedi. Bikac zor gun gecirdik.
Patroncugum saygilarimla
sağol canımGeçmiş olsun canım. Şimdi durumu nasıl?
Rabbim düzeltsinValla beni kovacaksiniz.chentiq patron hele kursuna falan dizecek kesin...
Ailevi birkac durum vardi giremedim internete daha dogrusu canim hic istemedi elim gitmedi. Bikac zor gun gecirdik.
Patroncugum saygilarimla
Ayy neden kiiiiisiz ikiniz cok fenasiniz cok
Amin canim sagolsağol canım
Ara ara çıkıp iniyor bademcik yine
Rabbim düzeltsin
hangi ikisi... kim iki?siz ikiniz cok fenasiniz cok
İstanbulda fırtına var resmen.hangi ikisi... kim iki?
Ankara harika kizlar.. her yerde kar var.. ilk adimi ben bastim kara.. muhtesem bir duygu
ay çok güzel ya burada yıllardır çok kar yapmıyor barajdan dolayı yağıp hemen eriyorhangi ikisi... kim iki?
Ankara harika kizlar.. her yerde kar var.. ilk adimi ben bastim kara.. muhtesem bir duygu
K.. heyecanla bekle beniay çok güzel ya burada yıllardır çok kar yapmıyor barajdan dolayı yağıp hemen eriyor
Hosgeldin kankicancim. Yeni 150 ye hazor misin. Heyecanliyim :)Heyo günaydın. 3. Gece ve %80 lik rahat bi uyku çektim oğlusun yanında iki büklüm. Dün arkadaşlara gittik. Kestane yemişler oğlusun ayağına kiymik gibi battı. Ağladı eve.gelince farkettik. Çıkarttık diye düşünüyoruz. Uyanınca bakicam artık tekrardan.
6 da kalktım. Namaz.dua sonra hafif aerobik yaptım. Sonra 45 50 dk ebrusallı pilates yaptım. Spor önce türk kahvemi içtim. .
Oğlusum uyuyor.
Veee kahvaltı faslı bitti, kitap saati başlasın. Sevgiler.
Adana yağışlı burası kar bilmeyen bi şehir
Hadi mutlu günler
Ayyy anlamadımBadim foto yuklic
K.. heyecanla bekle beni
Uyu sen.. badime foto attim, topige yukle diyeAyyy anlamadım
Tabi uyku saatim yaen iyisi ben uyuyayım uyanınca anlarım herhalde
bakin badim karabasan olmuşhangi ikisi... kim iki?
alemsin karabasankarıUyu sen.. badime foto attim, topige yukle diye
kara ilk ayak basan kari konseptli :))
kız mahallede ilk senmi uyanıyon anam com güzel ama
Insallah guzel neticelenmistir.Valla beni kovacaksiniz.chentiq patron hele kursuna falan dizecek kesin...
Patroncugum saygilarimla
Kiz servis en önce beni aliyor. Daha sabah ezani yeni okunuyor. Apartmandan ilk cikan ben oluyorum.alemsin karabasankarı
kız mahallede ilk senmi uyanıyon anam com güzel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?