Ayyy oldum gülmekten yeminle yazarken aklıma sen geldin şimdi dedim cnntrm ben varken kapatamazsın der
Ben de öldum gulmekten. Ben simdi kepenk kapatirim. Sonra navle gelirm sonra cnnt gelir ama klbk sag gosterip sol vurmus :))))))))

kız bu nedestan gibi maşallah

2 makina camasirim kaldi. 5 6 parca utu olacak bunu da yikayinca. Evin isi bitmiyor valla. Aksam yemegimi de planladim. Eve gidince yapcam ins.

Ayyy oldum gülmekten yeminle yazarken aklıma sen geldin şimdi dedim cnntrm ben varken kapatamazsın der

Ben de öldum gulmekten. Ben simdi kepenk kapatirim. Sonra navle gelirm sonra cnnt gelir ama klbk sag gosterip sol vurmus :))))))))

Sayemde güne gülerek başladınız hadi yine iyisiniz:))) Biz bir ay kontrolüne gidiyoruz öptüm sizi:))

bugun ki 5 lim
odalar toplanacak
makineye camasir atilacak
supurge tutulacak
kuruyan camasirlar katlanacak
aksama yemek yapilacak

Sanırım böyle bir hakkım yok şu anda ama chentiq patrona söylemezseniz sorun olmaz. O zaten çalışıyor şimdi ruhu bile duymaz 13.30'da maratona başlıyorum işi olan gelsin:))

Sanırım böyle bir hakkım yok şu anda ama chentiq patrona söylemezseniz sorun olmaz. O zaten çalışıyor şimdi ruhu bile duymaz 13.30'da maratona başlıyorum işi olan gelsin:))
Sayfada benden baskasi yok canim. Benim de ogle aram topik bekliyom :))

Dün cok is yaptim. Bugun sancim cikti serum yiyorum. Bi daha cok is yapmicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…