Artık huyumuzu suyumuzu öğrendik ne tuhafBen de öldum gulmekten. Ben simdi kepenk kapatirim. Sonra navle gelirm sonra cnnt gelirama klbk sag gosterip sol vurmus :))))))))
oy maşallah bizde öptükSayemde güne gülerek başladınız hadi yine iyisiniz:))) Biz bir ay kontrolüne gidiyoruz öptüm sizi:))
maşallah canım bende uyandım sadece makinadaki çamaşır derdim çok ama çok soğultu
Sayfada benden baskasi yok canim. Benim de ogle aramtopik bekliyom :))
geçmiş olsun ya dikkat etDün cok is yaptim. Bugun sancim cikti serum yiyorum. Bi daha cok is yapmicam.
Dün cok is yaptim. Bugun sancim cikti serum yiyorum. Bi daha cok is yapmicam.
Son zamanların artık. O kadar kendini yorma canım.Dün cok is yaptim. Bugun sancim cikti serum yiyorum. Bi daha cok is yapmicam.
Sabah değil bütün günü kapsıyor. Çocuklar 5 de kalkıyor, ben 7 de eşim bakıyor iki saat
Toplu mesaj yazmayi bilmiyorum. Artik daha dikkatli olcam. Sag salim dogar insallah vaktinde bebiskom. Anneme gitcem yakinda. Dogum sonrasi da bir muddet annemde kalcam. Bir sure giremem artik.
Sabah değil bütün günü kapsıyor. Çocuklar 5 de kalkıyor, ben 7 de eşim bakıyor iki saat
Canım isteyince yapılamayacak bir şey yok. Yapabilirsin plan yap kendine gerisi kendinden gelirTüm gün 2 çocukla bunları yapman harika benim çevremde senin gibi hatta daha fazlasını yapanlar var onları görünce kendimi çok kötü hissediyorum. Çok iradesizimm yaa
kız maşallah nazarımız değecek ha2 ocak pazartesi maddelerim :
Günlük işler :
1. Çamaşır asılacak, katlanacak, yerleşecek
2. Yemek yapılacak ( hindi kapama , bulgur pilavı, karnabahar salatası, ayran, profiterol )
3. Ev süpürülecek
4. Banyo temizlenecek
5. Bulaşık makinesi boşaltılacak
Manevi listem :
1. Namazlar kılınacak
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. Kitap okunacak 50 sayfa
4. Boyama yapılacak
5. Açlık oyunları alaycı kuş izlenecek
Çocuklar için :
1. Saklambaç oynanacak
2. Yusufun dünyası izlenecek
3. Sakin olunacak
4. Bağırılmayacak
5. Güler yüzlü olunacak
hoşgeldin banlıgillerdenBen geldimmm.
Benim kuzular rahatsız. Onlarla ilgileniyorum. Birinim karnı ağrıyor. Biri nezle.
Dün cok is yaptim. Bugun sancim cikti serum yiyorum. Bi daha cok is yapmicam.
Hoşgeldin canım seni buralarda görmek ne güzel!Maddelerinle renk katıyorsun topiğe,her zaman gel olur mu?Selam herkese ya hu nerdesinizanlaşıldı ben olmayınca olmuyor
Ee o zaman gelsin beşli gitsin onlu
Badimzambak86 hadi bakalım maddeleri göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?