Ben de öldum gulmekten. Ben simdi kepenk kapatirim. Sonra navle gelirm sonra cnnt gelir ama klbk sag gosterip sol vurmus :))))))))
Artık huyumuzu suyumuzu öğrendik ne tuhaf
Sayemde güne gülerek başladınız hadi yine iyisiniz:))) Biz bir ay kontrolüne gidiyoruz öptüm sizi:))
oy maşallah bizde öptük

Gunaydin hanimlar
P pinartn NAVLEE sabah 7.30 da uyandim namazi kildim etrafi topladim camasir ve bulasik m. Calistirdim. Corba yaptim kitap okudum sonra biraz daha uyudum.
maşallah canım bende uyandım sadece makinadaki çamaşır derdim çok ama çok soğultu

Sayfada benden baskasi yok canim. Benim de ogle aram topik bekliyom :))

Selam herkese ya hu nerdesiniz anlaşıldı ben olmayınca olmuyor

Ee o zaman gelsin beşli gitsin onlu

Badim zambak86 hadi bakalım maddeleri göreyim

2 ocak pazartesi maddelerim :

Günlük işler :

1. Çamaşır asılacak, katlanacak, yerleşecek
2. Yemek yapılacak ( hindi kapama , bulgur pilavı, karnabahar salatası, ayran, profiterol )
3. Ev süpürülecek
4. Banyo temizlenecek
5. Bulaşık makinesi boşaltılacak

Manevi listem :
1. Namazlar kılınacak
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. Kitap okunacak 50 sayfa
4. Boyama yapılacak
5. Açlık oyunları alaycı kuş izlenecek

Çocuklar için :
1. Saklambaç oynanacak
2. Yusufun dünyası izlenecek
3. Sakin olunacak
4. Bağırılmayacak
5. Güler yüzlü olunacak

Nego tatlım sabah kaçta kalkıp yapıyorsun bunları yetişiyor mu ?
Ayrıca çocuk var mı?

Toplu mesaj yazmayi bilmiyorum. Artik daha dikkatli olcam. Sag salim dogar insallah vaktinde bebiskom. Anneme gitcem yakinda. Dogum sonrasi da bir muddet annemde kalcam. Bir sure giremem artik.

Toplu mesaj yazmayi bilmiyorum. Artik daha dikkatli olcam. Sag salim dogar insallah vaktinde bebiskom. Anneme gitcem yakinda. Dogum sonrasi da bir muddet annemde kalcam. Bir sure giremem artik.

Sağlıkla kucağınıza alın canım,rabbim yardımcın olsun,bir avazda doğsun inşallah.kendine iyi bak..

Sabah değil bütün günü kapsıyor. Çocuklar 5 de kalkıyor, ben 7 de eşim bakıyor iki saat

Tüm gün 2 çocukla bunları yapman harika benim çevremde senin gibi hatta daha fazlasını yapanlar var onları görünce kendimi çok kötü hissediyorum. Çok iradesizimm yaa

Tüm gün 2 çocukla bunları yapman harika benim çevremde senin gibi hatta daha fazlasını yapanlar var onları görünce kendimi çok kötü hissediyorum. Çok iradesizimm yaa
Canım isteyince yapılamayacak bir şey yok. Yapabilirsin plan yap kendine gerisi kendinden gelir

kız maşallah nazarımız değecek ha

hoşgeldin banlıgillerden

Benim kuzular rahatsız. Onlarla ilgileniyorum. Birinim karnı ağrıyor. Biri nezle.

Geçmiş olsun canım. Benim oğlan da bebek doğduğundan beri toplasan 5 gün gitmemiştir kreşe hep hasta hep hasta

Dün cok is yaptim. Bugun sancim cikti serum yiyorum. Bi daha cok is yapmicam.

Aman canım dikkat et son haftalardasın artık. Az daha sık dişini bekleyiversin ev işi. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah minnoşun :))

Selam herkese ya hu nerdesiniz anlaşıldı ben olmayınca olmuyor

Ee o zaman gelsin beşli gitsin onlu

Badim zambak86 hadi bakalım maddeleri göreyim
Hoşgeldin canım seni buralarda görmek ne güzel!Maddelerinle renk katıyorsun topiğe,her zaman gel olur mu?
Bakmamıştım topiğe o saatlerde canım Ama ben de o saatlerde boş durmadım bişeyler yaptım yani ama kağıda yazmadım o yüzden madde yazamıyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…