Hoşgeldin bangillerdenBen geldimmm.
Maşallah maşallah banakız maşallah nazarımız değecek ha
hoşgeldin banlıgillerden
Hoş buldum canım, girmeye çalışıcam inşallahHoşgeldin canım seni buralarda görmek ne güzel!Maddelerinle renk katıyorsun topiğe,her zaman gel olur mu?
Bakmamıştım topiğe o saatlerde canım Ama ben de o saatlerde boş durmadım bişeyler yaptım yani ama kağıda yazmadım o yüzden madde yazamıyacam
Bu sefer level atladim uyelik iptali aldim :)kız maşallah nazarımız değecek ha
hoşgeldin banlıgillerden
Oyyyy ne 40 gunu kiz 40 dk duramammm
Amin insallahSağlıkla kucağınıza alın canım,rabbim yardımcın olsun,bir avazda doğsun inşallah.kendine iyi bak..
Evi bosverdim artik. Saglikla doğurmak tek hedefimGeçmiş olsun canım. Benim oğlan da bebek doğduğundan beri toplasan 5 gün gitmemiştir kreşe hep hasta hep hasta
Aman canım dikkat et son haftalardasın artık. Az daha sık dişini bekleyiversin ev işi. Sağlıkla zamanında doğsun inşallah minnoşun :))
hahaha harikasin.. itinayla topik acilir.. :))
Vışşş o neyBu sefer level atladim uyelik iptali aldim :)
Hayırlı sabahlar daha uyumadımchentiq dediğin filmi izledim sonrada başka film ayyy bitane daha izleyebilirim
Çok geçmiş olsun. Ne dedi doktor?Senle benim saatler hep paralel gidiyor. Ben de hala uyumadım ama bebiş hasta maalesef o yüzden uyumadımGece ateşlendi bu saate kadar kontrol altında tuttum üstünü soyup falan ama tekrar 38'i görünce hastaneye gidip geldik. Evde bir aylık bebeğe uygun bir ilaç yoktu. 38 ve üstü ateş de 3 aydan küçük bebekler için tehlikeliymiş. Şükür şimdi fitili alınca düştü. Ben de bir şeyler yiyip yatıcam biraz bebişi anneme emanet edip.
oyyy canım ya Rabbim şifa versin neyi varmış bi kaç gün dikkat et gün içinde de çıkabilirSenle benim saatler hep paralel gidiyor. Ben de hala uyumadım ama bebiş hasta maalesef o yüzden uyumadımGece ateşlendi bu saate kadar kontrol altında tuttum üstünü soyup falan ama tekrar 38'i görünce hastaneye gidip geldik. Evde bir aylık bebeğe uygun bir ilaç yoktu. 38 ve üstü ateş de 3 aydan küçük bebekler için tehlikeliymiş. Şükür şimdi fitili alınca düştü. Ben de bir şeyler yiyip yatıcam biraz bebişi anneme emanet edip.
Çok geçmiş olsun. Ne dedi doktor?
Benim ufaklık da gece çıkardı. Bugün kötüleşirse bize de doktor yolları görünür. Senenin ilk gribi.
oyyy canım ya Rabbim şifa versin neyi varmış bi kaç gün dikkat et gün içinde de çıkabilir
Seninkine göre büyük. 14.5 aylık.Çocuk doktoru yoktu. Pratisyen hekim gribal enfeksiyon dedi sadece ateşini düşürmek için paranox fitil uyguladı. Gündüz çocuk doktoru görsün dedi. Senin ufaklık ne kadarlık? İnşallah kötüleşmez. Bu soğukta hastaneye gidip gelmek bile sorun. Yerler buz tutmuş hep. Neyse ki düşmeden gidip geldik. Benim oğlan da tutturdu ben de gelicem diye bir de ona mukayyet olmaya çalıştık yollarda...
Bilmiyordum, çok geçmiş olsun. Ben de çok korkarım ateşten.Gribal enfeksiyon dedi doktor. Evde herkes hasta zaten bugüne kadar yakalanmamış olması bile mucizeydi. Daha oğlum doğmadan önce en çok korktuğum şey ateşti. Biliyorsundur belki oğlum iki defa ateşli havale geçirdi. Haliyle şuan daha da korkuyorum ateşten.
Seninkine göre büyük. 14.5 aylık.
Hastalık dışında bebişle aranız nasıl? Emme uyku vs
Bilmiyordum, çok geçmiş olsun. Ben de çok korkarım ateşten.
Oyy kıyamam çok geçmiş olsun canımSenle benim saatler hep paralel gidiyor. Ben de hala uyumadım ama bebiş hasta maalesef o yüzden uyumadımGece ateşlendi bu saate kadar kontrol altında tuttum üstünü soyup falan ama tekrar 38'i görünce hastaneye gidip geldik. Evde bir aylık bebeğe uygun bir ilaç yoktu. 38 ve üstü ateş de 3 aydan küçük bebekler için tehlikeliymiş. Şükür şimdi fitili alınca düştü. Ben de bir şeyler yiyip yatıcam biraz bebişi anneme emanet edip.
hepsi yapılmış maşallah2 ocak pazartesi maddelerim :
Günlük işler :
1. Çamaşır asılacak, katlanacak, yerleşecek ✔
2. Yemek yapılacak ( hindi kapama , bulgur pilavı, karnabahar salatası, ayran, profiterol ) ✔
3. Ev süpürülecek✔
4. Banyo temizlenecek✔
5. Bulaşık makinesi boşaltılacak✔
Manevi listem :
1. Namazlar kılınacak✔
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. Kitap okunacak 50 sayfa✔
4. Boyama yapılacak✔
5. Açlık oyunları alaycı kuş izlenecek✔
Çocuklar için :
1. Saklambaç oynanacak✔
2. Yusufun dünyası izlenecek✔
3. Sakin olunacak✔
4. Bağırılmayacak✔
5. Güler yüzlü olunacak ✔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?