Hoşgeldin bangillerden bdv yi bıraktım kafam rahat
kız maşallah nazarımız değecek ha

hoşgeldin banlıgillerden
Maşallah maşallah bana
chentiq vintagecupcakes e topik aç '40 gün bdvye girmeme' topiği

Hoş buldum canım, girmeye çalışıcam inşallah

Evi bosverdim artik. Saglikla doğurmak tek hedefim

Hayırlı sabahlar daha uyumadım chentiq dediğin filmi izledim sonrada başka film ayyy bitane daha izleyebilirim

Hayırlı sabahlar daha uyumadım chentiq dediğin filmi izledim sonrada başka film ayyy bitane daha izleyebilirim

Senle benim saatler hep paralel gidiyor. Ben de hala uyumadım ama bebiş hasta maalesef o yüzden uyumadım Gece ateşlendi bu saate kadar kontrol altında tuttum üstünü soyup falan ama tekrar 38'i görünce hastaneye gidip geldik. Evde bir aylık bebeğe uygun bir ilaç yoktu. 38 ve üstü ateş de 3 aydan küçük bebekler için tehlikeliymiş. Şükür şimdi fitili alınca düştü. Ben de bir şeyler yiyip yatıcam biraz bebişi anneme emanet edip.

Çok geçmiş olsun. Ne dedi doktor?
Benim ufaklık da gece çıkardı. Bugün kötüleşirse bize de doktor yolları görünür. Senenin ilk gribi.

oyyy canım ya Rabbim şifa versin neyi varmış bi kaç gün dikkat et gün içinde de çıkabilir

Çok geçmiş olsun. Ne dedi doktor?
Benim ufaklık da gece çıkardı. Bugün kötüleşirse bize de doktor yolları görünür. Senenin ilk gribi.

Çocuk doktoru yoktu. Pratisyen hekim gribal enfeksiyon dedi sadece ateşini düşürmek için paranox fitil uyguladı. Gündüz çocuk doktoru görsün dedi. Senin ufaklık ne kadarlık? İnşallah kötüleşmez. Bu soğukta hastaneye gidip gelmek bile sorun. Yerler buz tutmuş hep. Neyse ki düşmeden gidip geldik. Benim oğlan da tutturdu ben de gelicem diye bir de ona mukayyet olmaya çalıştık yollarda...

oyyy canım ya Rabbim şifa versin neyi varmış bi kaç gün dikkat et gün içinde de çıkabilir

Gribal enfeksiyon dedi doktor. Evde herkes hasta zaten bugüne kadar yakalanmamış olması bile mucizeydi. Daha oğlum doğmadan önce en çok korktuğum şey ateşti. Biliyorsundur belki oğlum iki defa ateşli havale geçirdi. Haliyle şuan daha da korkuyorum ateşten.

Seninkine göre büyük. 14.5 aylık.

Hastalık dışında bebişle aranız nasıl? Emme uyku vs

Bilmiyordum, çok geçmiş olsun. Ben de çok korkarım ateşten.

Seninkine göre büyük. 14.5 aylık.

Hastalık dışında bebişle aranız nasıl? Emme uyku vs

Daha değişir huyu henüz çok küçük ama şimdilik genel olarak sakin sayılabilecek bir bebek maşallah. Emme konusunda biraz obur uykuda da eh işte:)

Bilmiyordum, çok geçmiş olsun. Ben de çok korkarım ateşten.

Sağol canım. Allah kimseye yaşatmasın yaşlandım bu çocuğun havaleleri yüzünden

Oyy kıyamam çok geçmiş olsun canım

2 ocak pazartesi maddelerim :

Günlük işler :

1. Çamaşır asılacak, katlanacak, yerleşecek ✔
2. Yemek yapılacak ( hindi kapama , bulgur pilavı, karnabahar salatası, ayran, profiterol ) ✔
3. Ev süpürülecek✔
4. Banyo temizlenecek✔
5. Bulaşık makinesi boşaltılacak✔

Manevi listem :
1. Namazlar kılınacak✔
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. Kitap okunacak 50 sayfa✔
4. Boyama yapılacak✔
5. Açlık oyunları alaycı kuş izlenecek✔

Çocuklar için :
1. Saklambaç oynanacak✔
2. Yusufun dünyası izlenecek✔
3. Sakin olunacak✔
4. Bağırılmayacak✔
5. Güler yüzlü olunacak ✔

hepsi yapılmış maşallah

3 ocak maddelerim :

1. Toz alınacak
2. Tv ünitesi düzenlenecek
3. Ev süpürülecek
4. Kuruyan çamaşırlar katlanacak yerleşecek
5. Wc temizlenecek

Manevi Listem :

1. Namazlar kılınacak
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. 50 sayfa kitap okunacak
4. Boyama yapılacak
5. Savaş odası izlenecek

Çocuklar için

1. Sakin olunacak
2. Bağırılmayacak
3. Güler yüzlü olunacak
4. Kinetik kum oynanacak
5. Yusufun dünyası izlenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…