NAVLEE kimse hatırlamıyor..ozaman bilmediğimiz badylerimiz varsada onlar ortaya çıkana kadar gel bady olalım biz..
Ozel mesaj bekleyen bir pateon var burada.. ben de alistim patronum bundan sonra

Yeni topiklerde actim ya sanki kendimi ucuza arsa kapatmis gayrimenkul zengini gibi hissediyorum

Dur karizmam cizilmesin

Selam kızlar 2017 ye hastalıklarla girdik evde oğlum kızım ben hasta yatıyoruz kafamı tutamıyorum grip dedi doktor ateşim de var hep uyku notundayım oğlum kusma kızım da Boğaz ve kulak Allahım evin halini bir görseniz misafirlerim vardı onlar gittiğinden beri süpürmedim bile eşim acıdı da yarın kadın çağırdım gelsin evi süpürüp silsin yRım gün yoksa ben kalkacak gibi değilim

bu grip mahvetti millet i

Oyy kıyamam çok geçmiş olsun canım

Sağol canım geçecek inşallah ama çok minik olunca insan dayanamıyor

Doğru söylüyorsun da işte onu beyin duysa da yürek anlayamıyor

kıyamam. allah şifasını versin. en kısa zamanda iyileşir inş.

Sağol canım Allah tüm hastalara şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun canım kıyamam o sıtma ve ateş çok fena çabucak iyileşir inşallah kuzun.

Geçmiş olsun canım bizim ev de öyle hastane koğuşu gibi

sağol canım,kendime ayırma kısmını çok güzel yapıyorum merak etmebiraz keyfime düşkünüm de

günaydın kızlar,gününüz güzel olsun..
chentiq kuzum bendenmi özel mesaj bekliyorsun,anlayamadım tam olarak sabah sabah ayamadım daha kusura bakma

areser çok geçmiş olsun güzelim,eve girdimi o illet herkesi dolaşmadan gitmiyor zaten..

badileri hatirlamiyirum. Bir tek kendi badimi hatirliyirum. O da kayiplarda.

Nego keske aclik oyunlarini hic izlememis olsaydim da yeni bastan ilk kez izleme firsat olsaydi. Oyle begenmistim ki... günlerce etkisindeydim
3. sü pek hoşuma gitmedi vasat kalmış ama yinede güzel bir seriydi, kitabını okumak isterdim
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelirsiniz

3 ocak maddelerim :

1. Toz alınacak
2. Tv ünitesi düzenlenecek✔
3. Ev süpürülecek✔
4. Kuruyan çamaşırlar katlanacak yerleşecek✔
5. Wc temizlenecek✔

Manevi Listem :

1. Namazlar kılınacak✔
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. 50 sayfa kitap okunacak
4. Boyama yapılacak✔
5. Savaş odası izlenecek✔ giriş bölümü izlendi :)

Çocuklar için

1. Sakin olunacak ✔
2. Bağırılmayacak✔
3. Güler yüzlü olunacak✔
4. Kinetik kum oynanacak
5. Yusufun dünyası izlenecek✔

Dün trt de bir kaç bölümlük bir dizi başladı, onu izlemek için savaş odasını yarım bıraktım.

4 ocak maddelerim :

1. Çamaşır katlanacak
2. Çamaşır yerleşecek
3. Ütü yapılacak
4. Toz alınacak
5. Bir çekmece düzenlenecek

Manevi listem :

1. Namazlar kılınacak
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. 50 sayfa kitap okunacak
4. Boyama yapılacak
5. Savaş odası izlenecek

Çocuklar için :

1. Bağırılmayacak
2. Güler yüzlü olunacak
2. Sabırlı olunacak
3. Kinetik kum oynanacak
4. Gıdıklama terapisi yapılacak
5. Bol bol öpülecek

cnntrm çok geçmiş olsun.
minicik kuzu ilaç da alamaz.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.
hem hasta hem çocuklar çok zor.

Herkese gunaydinnn.....
Kitap okuma maratonuna katilmak isterim ama benim mulakata kadar( her ne kadar ne zaman olcagini bilmesemde) calismam lazim.. Haftaya 1 konu hergun Kuran okuma ve ezber tekrarı diye ayarladim benimki birakirsa yapmaya çalışıyorum.
Evimde de genel temizlikten sonra cok ilgilenemedim. Bi soğukluk var. Aklima hep Nego in ben evimin sultaniyim sözünü getirmeye calisiyorum. Bo silkeleniyorum ama oğlum hiç birakmiyor yaa boyle olan var mi bu benden mi kaynakli. Biraksam aglasa daha mi iyi olcak. Kaliteli vakit geciriyoruz ama yetmiyo hep ilgi istiyo. İlgilenmeyince agliyo yada bana vuruyo biseyler atiyo. İlgilenince iyiyiz. Balkona cikamiyorum asagiya biseyler atiyo. Namazlarimi bile zor kiliyorum bazen abdeste bile gidemiyorum. Kapinin önünde oyle agliyo ki komşular geliyo ne oldu diye. Halbuki kv den 7 ay kadar oldu evi ayirdik ama rahatça istediğimi yapamıyorum diye bunaldim artık ... Ne konuştum yaaa... Bana bir fikir verin bu uşağı ne edeyim. Nasil bir yol izleyeyim...

bugunki maddelerim

1 oturma odasi toplanacak
2 mutfak toplanacak
3 yatak odasi toplanacak
4 bulasiklar yikanacak
5 makineye camasir atilacak

manevi maddelerim

sakin olunacak
stres yapilmayaxak
dualar okunacak
orgu yapilacak
kitap okunacak

cocuk icin

bagirilmayacak
sabirli olunacak
oyun oynacak
gul ve ece izlenecek
tablette oynamasina kizilmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…