Ozel mesaj bekleyen bir pateon var burada.. ben de alistim patronum bundan sonraNAVLEE kimse hatırlamıyor..ozaman bilmediğimiz badylerimiz varsada onlar ortaya çıkana kadar gel bady olalım biz..
Havanı yesinlerOzel mesaj bekleyen bir pateon var burada.. ben de alistim patronum bundan sonra
Yeni topiklerde actim ya sanki kendimi ucuza arsa kapatmis gayrimenkul zengini gibi hissediyorum
Dur karizmam cizilmesin
bu grip mahvetti millet iSelam kızlar 2017 ye hastalıklarla girdik evde oğlum kızım ben hasta yatıyoruz kafamı tutamıyorum grip dedi doktor ateşim de var hep uyku notundayım oğlum kusma kızım da Boğaz ve kulak Allahım evin halini bir görseniz misafirlerim vardı onlar gittiğinden beri süpürmedim bile eşim acıdı da yarın kadın çağırdım gelsin evi süpürüp silsin yRım gün yoksa ben kalkacak gibi değilim
Oyy kıyamam çok geçmiş olsun canım
agladin mi. Beni hatirladin mi.. :)
ateste olsa havale olmayacak diye dusun. Havale de olsa sağlığınA kavusacak diye dusun. Olay gelmeden yasama lutfen. Cok yipranirsin
savas odasi su psikolojik film degil mi. Izlemedim ama sen onermistin sanki yanlis hatirlamiyirsam.. ensest ilişki mi vardi sanki oyle bi sey miydi karistirdim mi
kıyamam. allah şifasını versin. en kısa zamanda iyileşir inş.
Selammm Ya bu mevsim hastalik mevsimi malesef... Karda dogru düzgün yagmadi gerci yagsa ne olcak Allah yardımcımız olsun yanibasimizda bombalar patliyor havaya karisiyor hastaliklar bile degişti.
Ama çocuklar hasta olunca zor. Rabbim şifa versin hepsine.. hepinize.
Bizde geceden beri hastanedeyiz soguk alginligi baya sitmalandi kuzum. Atesi dusurduk iyi olcak inşallah.
Ben çoklu alıntı ya alışamadım. Birde @klbk33 mevlam saglikla kucağına almayi nasib etsin. Hayirli evlat olsun inşallah.
Herkese hayirli musmutlu gunler...
Selam kızlar 2017 ye hastalıklarla girdik evde oğlum kızım ben hasta yatıyoruz kafamı tutamıyorum grip dedi doktor ateşim de var hep uyku notundayım oğlum kusma kızım da Boğaz ve kulak Allahım evin halini bir görseniz misafirlerim vardı onlar gittiğinden beri süpürmedim bile eşim acıdı da yarın kadın çağırdım gelsin evi süpürüp silsin yRım gün yoksa ben kalkacak gibi değilim
sağol canım,kendime ayırma kısmını çok güzel yapıyorum merak etmecanım hemen maddeleri alt alta yazmak yerine önce kendine 2 hafta ver..bu 2 hafta içinde hiçbir plan program yapmadan hangi işleri yaptığını,gün içinde bu işlerin dağılımını-saatlerini,ne kadar zaman ayırdığını kısaca not al..sonra bu rutinine göre bir plan yap yada liste hazırla..ozaman daha kolay altından kalkarsın,gereksiz yada altından kalkamayacağın maddeler yazmamış olursun..daha uygulanabilir bir listen olur hem elinde..birde arada seni motive eden maddeler ekle,kendine ailene ayırdığın zamanlar olsun içinde muhakkak..sürekli ev işi-yemek-çarşı-pazarda olmaz..
3. sü pek hoşuma gitmedi vasat kalmış ama yinede güzel bir seriydi, kitabını okumak isterdimbadileri hatirlamiyirum. Bir tek kendi badimi hatirliyirum. O da kayiplarda.
Nego keske aclik oyunlarini hic izlememis olsaydim da yeni bastan ilk kez izleme firsat olsaydi. Oyle begenmistim ki... günlerce etkisindeydim
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce düzelirsinizSelam kızlar 2017 ye hastalıklarla girdik evde oğlum kızım ben hasta yatıyoruz kafamı tutamıyorum grip dedi doktor ateşim de var hep uyku notundayım oğlum kusma kızım da Boğaz ve kulak Allahım evin halini bir görseniz misafirlerim vardı onlar gittiğinden beri süpürmedim bile eşim acıdı da yarın kadın çağırdım gelsin evi süpürüp silsin yRım gün yoksa ben kalkacak gibi değilim
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.Selam kızlar 2017 ye hastalıklarla girdik evde oğlum kızım ben hasta yatıyoruz kafamı tutamıyorum grip dedi doktor ateşim de var hep uyku notundayım oğlum kusma kızım da Boğaz ve kulak Allahım evin halini bir görseniz misafirlerim vardı onlar gittiğinden beri süpürmedim bile eşim acıdı da yarın kadın çağırdım gelsin evi süpürüp silsin yRım gün yoksa ben kalkacak gibi değilim
Sagol canim... Allah razi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?