Benimkide hala emiyo :) bilirim ben de cok rezil oluşumdur:) ya cocuk oldumu anne cocuk ikizligi oluyo yapışık yapisik :)Benim kizimda 20 aylik bizde ayni şeyleri yasiyoruz H hamra_86 ozellikle hala emdigi icin en ufak seyde memee diye basliyir susmuyor birde disarida oldugumuz zaman rezil oluyoruzherkes bize bakiyor cocugu ac birakmisiz gibi gozukuyor kendi capimda bende cozumler buldum eflalim gibi eline daha once gormedigi seylet veriyorum oyalaniyor banyoya birlikte giriyoruz mesela yarim saat 1saat oynuyoruz sonra babasina veriyorum lavaboyada birlikte giriyoruz abdesti bırlıkte aliyoruz tabi bunlarda banyonun biraz genisligu onemli yemegi birlikte yapıyoruz o tezgaha oturuyor eline bisi veriyorum bisiler anlatıyorum temizligide birlikte yapıyoruz toz aliyosam ona da bez veriyorum supurge ve viledada bazi belirli yerler var oralari i yapiyor zaten birlikte uyuyoruz yataga kuruldu gitmiyor ay şimdi dusundum de ben cozum falan bulmamisim surekli dibimde yapışık ikiz gibiyiz
Haha hamaratim yaaakız hamra senin niky hep hamarat diye okuyorum ya niye acaba
alemsin ya çözüm bulamamışım diyor daha ne bulacaksın senin yaşındayken ben ot gibiydim
o konuya hiç girme patron bizi yakacak bigün
evet ozel mesaji senden istemistim. Ama bekledigim mesaji topige yazmissin zaten. Ne cok sevindim. Kizi ve seni merak ediyorsumH hamra_86 bunalman çok normal canım,insanız sonuçta.anneyiz diye taştanda yaratılmadık..ama bugünlerde geçip gidecek emin ol.tecrübeyle sabit birşey daha söyleyeyim çocuklar annelerinin ruhsal durumlarının yansıması gibidir biraz..sen öfkeliysen oda öfkeli,senin suratın asıksa o gün oda neşesiz ve huysuz gibi olurr..bunuda takip et istersen..benim kızım 9 yaşını bitirdi eylülde,burda daha önce kızlara bahsetmiştim mesela son dönemlerde çok huysuz,başa çıkamıyorum erken ergen oldu diye.ama sonra farkettimki aslında olay benim ruh halimle alakalı..resmen teste tabi tuttum kızımı..benim yüzüm gülüyorsa onunda gülüyor,ben öfkeliysem oda öfkeli ve hırcın oluyor.birde benim onun saygısız söz dinlemeyen bir çocuk olduğunu düşünmeme sebep birtakım şeyler vardı ve baktımki onlar aslında kızımın karakteri,onu o yapan özellikleri,kızım için saygısız diye düşünürken aslında ona saygı göstermeyen bendim .bakış açımı değiştirdim yani biraz..sende kendinde dene bakalım,neşeli,huzurlu,sakin günlerinle öfkeli,yorgun,huysuz günlerin arasında yavrunun davranışlarında bir değişiklik hissedecekmisin.
kızlar ben topikten uzak kaldım biraz ama bu günlük ödev olayımız ne oldu.bildirim topiğine baktım en son 23 aralıkta verilmiş ödev sanırım..
Ne yapacam kitapmı yoksa film mi ona göre bende katılayım kızın arkadaşı gelmiş oynuyorlar kavga çıkana kadar boşumBen de o yaslarda ot gibiydim
Maratona kalkiyorum. Keyif maratonuna. Gelen var mi..
Canim malum yarin persembe.Ne yapacam kitapmı yoksa film mi ona göre bende katılayım kızın arkadaşı gelmiş oynuyorlar kavga çıkana kadar boşum
güzel planlarmışCanim malum yarin persembe.
Kitap gunu.
Namaz zaten aliskanlik oldu oturdu cok sukur.
Planlarim. Mutfak üstten toplamak
Spor yapmak
Kahve ve kitap yapmak
Film vaktim olursa sadece 30 dk izlemek
Tefsirden kalan 30 dk vardi onu candy crush oynarken dinlemek
Bu kadar..
Heee bir de banyoya girmek
eczane gibiEki Görüntüle 1934477
Çok sagolun kızlar şuan ki ev ahalisinin haliii yarın için kadın çağırdım bi evi süpürsün silsin die
bak şu fırlamaya kaç yaşında ki TLC nerden biliyorBugÜN gelecekti kadın ekti beni artık yârin gelir inşallah kızım Bugun diyoki anne mutfak Tlc deki Yabancıların mutfağı gibi olmuş
12 yasında canımmmgüzel planlarmış
eczane gibi
bak şu fırlamaya kaç yaşında ki TLC nerden biliyor
Arundati de guzeldi.. :)ben maddelerimi tamamladimchentiq
Eki Görüntüle 1934477
Çok sagolun kızlar şuan ki ev ahalisinin haliii yarın için kadın çağırdım bi evi süpürsün silsin die
revire dönmüş ev.BugÜN gelecekti kadın ekti beni artık yârin gelir inşallah kızım Bugun diyoki anne mutfak Tlc deki Yabancıların mutfağı gibi olmuş
ne tatlı bir anne oldun bak tıpkı çocukların gibi.:))4 ocak maddelerim :
1. Çamaşır katlanacak
2. Çamaşır yerleşecek✔
3. Ütü yapılacak
4. Toz alınacak✔
5. Bir çekmece düzenlenecek
Manevi listem :
1. Namazlar kılınacak✔
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. 50 sayfa kitap okunacak✔
4. Boyama yapılacak✔
5. Savaş odası izlenecek✔
Çocuklar için :
1. Bağırılmayacak✔
2. Güler yüzlü olunacak✔
2. Sabırlı olunacak✔
3. Kinetik kum oynanacak
4. Gıdıklama terapisi yapılacak✔
5. Bol bol öpülecek ✔
Sağol canım :)ne tatlı bir anne oldun bak tıpkı çocukların gibi.:))
Ise yaramayacagi icin denemekten kacindigin bir yontem vardi. O yontemi de denedin mi?günaydın kızlar,gününüz güzel olsun..ben biraz stresli başladım ama geçer elbet,devam ettirmeye niyetim yok bu ruh halini
chentiq canımm çok sağol düşünüp merak ettiğin için daha iyiyim şuan,tüm sorunları çözdümmü tabiki hayır ama bakış açımı ve yaklaşımımı değiştirme konusunda yol katetmeye başladım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?