Oyy kolay gelsin, misafir geleceği zaman şu temizlik telaşı beni geriyor açıkçasıc.tesi misafirim var.
her gün bir cam ya da bir iş yapıyorum.
bugün yapacaklarım çok ve hiç birini yapasım yok.
1.perdeler yıkanıp takılacak
2.kanepe minder yastık yıkanıp yenileri takılacak
3.banyo yıkanacak
4.oğlumun nevresim yıkanıp takılacak
5.tüm ev ve çamaşırlar toplanıp yerleştirilecek.
*ben uyumak istiyorum.akşam geç yatmak benim neyime di mi.
Canım sende farklılık görüyorumgünaydın kızlar,gününüz güzel olsun..ben biraz stresli başladım ama geçer elbet,devam ettirmeye niyetim yok bu ruh halini
chentiq canımm çok sağol düşünüp merak ettiğin için daha iyiyim şuan,tüm sorunları çözdümmü tabiki hayır ama bakış açımı ve yaklaşımımı değiştirme konusunda yol katetmeye başladım sanırım
Ise yaramayacagi icin denemekten kacindigin bir yontem vardi. O yontemi de denedin mi?
Kizimla ben de tecrube ettom. Aklimdan bir sey gecirirken yuzum dusse fakediyir. Cok hassas cocuklar aslinda..
İnşaallah canım, savaş odasını izlemişmiydin, dün izledim. Mutlaka izlemeni öneriyorum bugün hemen :) bu kadar ay ertelediğim için çok kızdım kendime. Bize aile dostu tavsiye etmişti yani sanki bizi anlatıyor filim, bu kadar bizi tanıyarak tavsiye edilebilir bir filim.Nego canımm benim çok teşekkür ederim,elimden gelen çabayı gösteriyorum gerçekten..hepimiz için herşey güzel olsun inşallah.
Listeni (ç)aldimİnşaallah canım, savaş odasını izlemişmiydin, dün izledim. Mutlaka izlemeni öneriyorum bugün hemen :) bu kadar ay ertelediğim için çok kızdım kendime. Bize aile dostu tavsiye etmişti yani sanki bizi anlatıyor filim, bu kadar bizi tanıyarak tavsiye edilebilir bir filim.
Eşim de izler umarım bahsettim bakalım.
esim titan yap dedi :)Arundati de guzeldi.. :)
HENÜZ GERİLMEDİM YARINA SAKLIYORUM.:))Oyy kolay gelsin, misafir geleceği zaman şu temizlik telaşı beni geriyor açıkçası
Canım sende farklılık görüyorumsevindim senin adına inşallah gönlünce gider her şey
bana da tavsiye eder misin?İnşaallah canım, savaş odasını izlemişmiydin, dün izledim. Mutlaka izlemeni öneriyorum bugün hemen :) bu kadar ay ertelediğim için çok kızdım kendime. Bize aile dostu tavsiye etmişti yani sanki bizi anlatıyor filim, bu kadar bizi tanıyarak tavsiye edilebilir bir filim.
Eşim de izler umarım bahsettim bakalım.
ne güzel liste.5 ocak maddelerim :
Günlük işler :
1. Etraf toparlanacak
2. Kalan utuler yapilacak
3. Çamaşır yikanacak
4. Bir çekmece düzenlenecek
5. Fazlalik bir kac sey atilacak
Manevi Listem
1. Kaza kılınacak / 100 bildirimi yapilacak
2. Kitap okunacak / 150 bildirimi yapilacak
3. Spor yapilacak / bildirim yapilacak
4. Iftar yapilacak / sukredilecek
5. Yedek madde :)
Çocuklar için :
1. Madagaskar 2 izlenecek
2. Hikaye okunacak
3. Soguk sicak deneyi yapilacak
4. Kahve keyfi
5. Guler yüzlü olunacak
ZevkleListeni (ç)aldim
Savaş odasını mı? Senin ihtiyacın yok ki zaten uyguluyorsun o filimiHENÜZ GERİLMEDİM YARINA SAKLIYORUM.:))
geç yattım uykum var ya.
zaten gözlerim de bozuldu batıyor,ağrıyor.
bana da tavsiye eder misin?
ne güzel liste.
ben liste yapmaya bile üşeniyorum.
Ezbere başladınmı sen ben daha başlıyacam güya bir an önce benim de başlamam lazım,mülakat nisan - mayıs gibi olur diyorlar ,çocuk ne kadarlık canım kaç aylık veya kaç yaşında?Herkese gunaydinnn.....
Kitap okuma maratonuna katilmak isterim ama benim mulakata kadar( her ne kadar ne zaman olcagini bilmesemde) calismam lazim.. Haftaya 1 konu hergun Kuran okuma ve ezber tekrarı diye ayarladim benimki birakirsa yapmaya çalışıyorum.
Evimde de genel temizlikten sonra cok ilgilenemedim. Bi soğukluk var. Aklima hepNego in ben evimin sultaniyim sözünü getirmeye calisiyorum. Bo silkeleniyorum ama oğlum hiç birakmiyor yaa boyle olan var mi bu benden mi kaynakli. Biraksam aglasa daha mi iyi olcak. Kaliteli vakit geciriyoruz ama yetmiyo hep ilgi istiyo. İlgilenmeyince agliyo yada bana vuruyo biseyler atiyo. İlgilenince iyiyiz. Balkona cikamiyorum asagiya biseyler atiyo. Namazlarimi bile zor kiliyorum bazen abdeste bile gidemiyorum. Kapinin önünde oyle agliyo ki komşular geliyo ne oldu diye. Halbuki kv den 7 ay kadar oldu evi ayirdik ama rahatça istediğimi yapamıyorum diye bunaldim artık ... Ne konuştum yaaa... Bana bir fikir verin bu uşağı ne edeyim. Nasil bir yol izleyeyim...
NE GÜZEL EŞİN İZİN VERİYOR MAŞALLAH:) BEN GİZLİ GİZLİ GİRİYORUM EŞİM K.K'YA GİRMEMİ İSTEMİYOResim titan yap dedi :)
İÇERİĞİ NE MERAK ETTİM.Ne güzel oruç tutuyorsun. İlaç saatini nasıl ayarlıycam onu düşünüyorum. Artık başlamam şart benimde.
Kitap bildirimi cuma günü değil miydi?
Zevkle
Savaş odasını mı? Senin ihtiyacın yok ki zaten uyguluyorsun o filimiama güzel vakit geçirmek istersen yine de ederim :)
tek basimayim en azindan bunalmazsin diyor sagolsun pbu konuda sıkmıyorNE GÜZEL EŞİN İZİN VERİYOR MAŞALLAH:) BEN GİZLİ GİZLİ GİRİYORUM EŞİM K.K'YA GİRMEMİ İSTEMİYOR
Ben hamilelikten once kuran kursuna gittim hafızlık icin o zamandan ezberim çok var eskiden beri babam sagolsun zaten hep ilgisi ustumdeydi. Tekrar yapiyorum çok unuttuğum yer var.Ama hafizlik bebek düşününce güme gitti. Her şey zamaninda. Ogluşum 21 aylik nisanda 2 yaşini dolduracak inşAllah. Evet bu arada mulakata az var ve ben hiç mulakata girmedim. Çok paniğimEzbere başladınmı sen ben daha başlıyacam güya bir an önce benim de başlamam lazım,mülakat nisan - mayıs gibi olur diyorlar ,çocuk ne kadarlık canım kaç aylık veya kaç yaşında?
Ya aslinda bilmesine gerek yok kiNE GÜZEL EŞİN İZİN VERİYOR MAŞALLAH:) BEN GİZLİ GİZLİ GİRİYORUM EŞİM K.K'YA GİRMEMİ İSTEMİYOR
benim de ilaclarim var. Aabah sahurda bir de gece yatmadan evvel aliyorum. Sorun olmuyor. Hatta gecen birini unuttum bile. Kitap cuma miydi. Ben topik actim ya. Ikisini de persembe yapariz aradan cikar dediydim. Kitap ve namazdakiler hep ayni grup. U arada @wisdom01 ne zaman gelecenNe güzel oruç tutuyorsun. İlaç saatini nasıl ayarlıycam onu düşünüyorum. Artık başlamam şart benimde.
Kitap bildirimi cuma günü değil miydi?
Zevkle
Savaş odasını mı? Senin ihtiyacın yok ki zaten uyguluyorsun o filimiama güzel vakit geçirmek istersen yine de ederim :)
Hafizlik icin mi? Ezber yontemin neEzbere başladınmı sen ben daha başlıyacam güya bir an önce benim de başlamam lazım,mülakat nisan - mayıs gibi olur diyorlar ,çocuk ne kadarlık canım kaç aylık veya kaç yaşında?
bu esler neden izin vermiyorlar. Ne varmia ki kk da...NE GÜZEL EŞİN İZİN VERİYOR MAŞALLAH:) BEN GİZLİ GİZLİ GİRİYORUM EŞİM K.K'YA GİRMEMİ İSTEMİYOR
ben de hafız olmak istiyorum. Hatta kizimi da o yönde yetistirmek. Ama imam hatip cikisli degilim. Kizimi da gondermek istemiyorum. Onerebilecdgin bir yol yordam var mi? Ben sure ezberleyemiyorum mesela. Cok zorlaniyorum. Netten baktim nasil kolay ezberlenir diye. Vir de sizlere sorayim.Ben hamilelikten once kuran kursuna gittim hafızlık icin o zamandan ezberim çok var eskiden beri babam sagolsun zaten hep ilgisi ustumdeydi. Tekrar yapiyorum çok unuttuğum yer var.Ama hafizlik bebek düşününce güme gitti. Her şey zamaninda. Ogluşum 21 aylik nisanda 2 yaşini dolduracak inşAllah. Evet bu arada mulakata az var ve ben hiç mulakata girmedim. Çok paniğim. Sen daha önce mulakata girdin mi?
Ezberin en güzel yöntemi çok dinlemek ve kulak aşinaliğı. Birde müfredatta elemtera ve asagisi has duha ve aşağısı ve has yasin tebareke amme ve tum gene has. Daha sonra Fetih ve ilginçtir ki Fetih suresini ezberlemek çok zordur ama zekayı süper açıyo gerisi geliyor. Fetih,rahman hucurat,cuma,saff bunlarda tekrar ne ezberlense tekrar has ve isteyen 30. Cuzu tapip basliyor hafizliga. Hafizlikta ilk cuzun son sayfasindan basliyo 30 a kadar ve hep has vuruluyo zaten hafizliğin yarisi has ile gidiyor. Oyle oyle ilk sayfalara kadar veriliyo aralarda has vuruluyo. Ezber yöntemi de ezberleyeceğin sayfayi en az 10 kez okuyorsun. Bence 20 güzel ve istersen son ayetten geriye istersen bastan asagi ezberliyorsun. Ben ilk ayetten başlayip kata kata gidiyordum. Çok kolay dir ezberlemek. Bir ayeti 10. 15 defa okursan ister istemez aklinda kaliyo. Sonra ikiyi katiyorsun tekrar birinci ayetle okuyorsun. Bu benim ezber yontemim uzun gibi ama daha cabuk ezber kaliyodu aklimda siniftakileri geciyodum bir sayfa da. Ben malesefbenim de ilaclarim var. Aabah sahurda bir de gece yatmadan evvel aliyorum. Sorun olmuyor. Hatta gecen birini unuttum bile. Kitap cuma miydi. Ben topik actim ya. Ikisini de persembe yapariz aradan cikar dediydim. Kitap ve namazdakiler hep ayni grup. U aradawisdom01 ne zaman gelecen
Hafizlik icin mi? Ezber yontemin ne
bu esler neden izin vermiyorlar. Ne varmia ki kk da...
ben de hafız olmak istiyorum. Hatta kizimi da o yönde yetistirmek. Ama imam hatip cikisli degilim. Kizimi da gondermek istemiyorum. Onerebilecdgin bir yol yordam var mi? Ben sure ezberleyemiyorum mesela. Cok zorlaniyorum. Netten baktim nasil kolay ezberlenir diye. Vir de sizlere sorayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?