Has ne demek? Ben sadece niyetlenme asamasindayim. Su an elemtrera ve asagisini ezber ediyorum. Bir kere ala yi ezbere valismistim 8 den sonra tikandim. Hafizlikta belli bir siradda oluyor o zaman..

Tünaydınnnn kızlar bende ödev verecektim nerde bu topiğin ödevleri die bende bi 5 li en kolayından

5 ocak 5 li

1- mutfağı topla

2- 3 gündür olan dağınıklığı topla

3- çamaşır at makineye

4- çamasırları as

5- çöp kovasını yıka

Has ne demek? Ben sadece niyetlenme asamasindayim. Su an elemtrera ve asagisini ezber ediyorum. Bir kere ala yi ezbere valismistim 8 den sonra tikandim. Hafizlikta belli bir siradda oluyor o zaman..
Has vurmak tekrar yapmak demek hangi sureleri ezberlediysen. Evet siralama daha kolaylastiriyor kolaydan zora doğru. Sesini cek kaydet dinle ve kesinlikle bilen birine dinletmen lazim. Benim eşim hafiz kayinpeder hafiz hangisini bulduysam yapişiyordum dinletiyordum. Yanlis ezber oldumu düzeltmek zor oluyor.

uzman değilim ama bence çok güzel yapıyorsun canım,sorumluluk duygusu gelişiyor seninle yaptığı herşeyde, kişilik gelişimi için süper şeyler senin yaptıkların..
bu yorum iyi geldi sagol :) senin ve kizin adina da sevindim Allah hep mutlu etsin sizi
NE GÜZEL EŞİN İZİN VERİYOR MAŞALLAH:) BEN GİZLİ GİZLİ GİRİYORUM EŞİM K.K'YA GİRMEMİ İSTEMİYOR
Ben bazen esime maraton teklif ediyorum ama esim bdv ye girmemi istemiyor arada soruyor bdv ye girmiyon demi diye :) :)
bence en iyisi dinlemek. Ben kisa surelerin cogunu bilmiyordum cemeatle namaz kila kila bilmediklerimi kendiligimden ogrendim. Simdi de bilmediklerimi indirip telfondan is yaparken aciyorum akilda kaliyor hemde tecvidli kaliyor ama hafizlikla alakali bilgim yok

has ne demek dicektim ogrendim :)
Maraton yapmak isteyen var mı????
kalkiyorm 14.00 de gelemesem de 14.30 da gelirim

yok ben de hiç girmedim ilk defa gireceğim inşallah çalışabilirim de,hafızlığı çok istiyorum da büyük sivillerin gidebileceği hafızlık kursu var mı acaba

Ya aslinda bilmesine gerek yok ki benim eşim de çok katidir. Benim girip baktiğımi düşünüyor. Sana güveniyorsa problem olmamasi gerekir.
beni kandırırlarmış karşımdaki erkek de olabilirmiş falan filan işte sanki ben o kadarını anlamıyacam

Hafizlik icin mi? Ezber yontemin ne
sonradan ilahiyat okudum ben de imam hatip çıkışlı değilim hocalık için mülakata gireceğiz hamra ile ,mülakatta kuran ezberi soruluyormuş uzun uzun sureler ilmihal bilgileri,ben de diyorum o kadar uzun sureleri ezberledikten sonra hafız olsam daha iyi nerdeyse yarısını ezberliyon gibi bişey,daha ezberleyebileceğimmi bakalım:)önceki kafa olsa ezberlerim de:)

ayıptır sorması has ne:)

beni kandırırlarmış karşımdaki erkek de olabilirmiş falan filan işte sanki ben o kadarını anlamıyacam
Kandirip da nolcakmissa. Ozel mesaj atarken soyle bari bu bana atti ben ona attim diye. Eslerinizi dahil edin anacim bu islere. Gizli sakli is yapmayin. Bir temizlik bir spor topikimiz var baska da bir yere girmiyorum deyin.

Her sey kotu. Ama kotu amaclarla kullanilirsa kötü. Benim esim benimle sehir disina bile gelir kk dan tanistigim birine gitmeye.. hatta oyle ziyaretine gittigim biri var. Kendi gelmedi ama ben ciktim. Bir de Tam gidecegim vakit gidecegim kisi tasindi da.. ismi lazim degik soylemeyim... neyse

Benim de onceki kafa yok. Arti unutkanim. Ama istiyorum gene de. Istemek parayla degil ya. Ben niyetlenirim. Gerisini rabbim bilir..

Hafızlık çok zor ya Rabbim kızıma nasip etsin inşallah ben hiç ezber yapamıyorum

önce gizlemiyordum gözünün önünde bakıyordum,sonra girme deyince gizli gizli bakıyorum hatta bir ara kk'ya girmez olmuştum uzun süre sonra dayanamadım gizlice bakıyorum şimdi de ama tahmin ediyor kesin:)

Benim de onceki kafa yok. Arti unutkanim. Ama istiyorum gene de. Istemek parayla degil ya. Ben niyetlenirim. Gerisini rabbim bilir..
yeni evliyken tefsir kursuna gitmiştim takır takır günlük 4-5 sayfa ezberliyordum,sonra doğumlar narkozlar vitamin eksiklikleri kafa beyin de dolunca komple kafa gitti:)aslında beyin geliştirilebilir bişey beyni zorladıkça beyin açılıyor bence zorlamayınca da köreliyor,acaba ezber topiği de mi açsan

Heyo chentiq canım oğlan daha yeni yeni iyilesiyor. Kendimce maraton yapıyorumm. Kaç gündür kitap okuyamiyorum düşün. Bi zayıflama sevdasına düştüm ki sorma. Boş vakitte spor yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…