Esim sildirtmedi alerjim var igneyle geciyor ancak biraz da kayinlarima tepki verdi en iyisi yikatmak galibabenim acik renkli olanlardan biri kriyisi rengi samir hali vemutfaktahic drterjan kullanmadim daha islak bezle silince bile çıkıyor elhamdulillah
o zaman biraz öyle kalsin seni rahatsiz etmiyecekseEsim sildirtmedi alerjim var igneyle geciyor ancak biraz da kayinlarima tepki verdi en iyisi yikatmak galiba
takıntı yaptım nasıl çıkartırım alerji yapmayacak şekilde halı yıkama makinem var ama haznesi çok ufak silmekten daha zor su koy degiştir bide halı şampuanı alerji yapar mı bilemedim yarın deneyecegimo zaman biraz öyle kalsin seni rahatsiz etmiyecekse
Ben yasadim böyle durumlar malesef cok kötübugünü hayatımda unutmuycam ölene kadar. Vc tıkandı, yukarda kiler bastıkça eve su girdi klozetden çıkan su
Eşim işte, oğlanın karate den alma saati geldi, banyo ya su doluyor
Küçük durmuyor ablasında
Herşey ı öylece bırakıp önce oğlanı getirdim,kşmseyi bulamadım yardım ı Çi n.
Tamirci gelene kadar iki defa yukarı katlara çıktım sifonu çekmeyi.n diye
Çocuklar küçüğü zaptedemiyor bi yandan
Onunla telde konuşup oyalayacak birini de bulamadım
Şu fani dünyada kimsem yok kendime yuh diyorum hatta çüş de diyorum
Tamirci geldi gitti 3 saat uğraştım temizliğe bilmiyotum oldumu
Ben böyle rezillik yaşayıp ağlarken eşimde iş yerinden telefonla bilgi almakla yetindi
hay ben böyle evliliğinde eşinde hayatında .....
İnsanın telefona alo diyecek Birini bulaMaması ne kadar acı(((
tekrarliyor mu ki bu durumBen yasadim böyle durumlar malesef cok kötü
Konusun komsunuzla dikkat etsinlertekrarliyor mu ki bu durum
islak mendil tikamis dedi gelen adam
nasil yani kiomsunun islak mendilimiKonusun komsunuzla dikkat etsinler
@MuskaM senin coluk cocuk ne kadarlikti? Bir de boy kilo durumlarin nasil. Temizlik yarismasinda tutamadik bari kilo verme yarismasinda tutalim :)
O zaman sizindirnasil yani kiomsunun islak mendilimi
ben bizimki saniyirdum yani atiyiruz arada
Komsudan kaynakli zannettimnasil yani kiomsunun islak mendilimi
ben bizimki saniyirdum yani atiyiruz arada
bilmemki herhalde bizim olmali :))Komsudan kaynakli zannettim
bu gece onikiye kadardı yanlışım yoksaBen lisstede yok muyum o zaman? Nasil olacak 15gun hic bi odeve mi katilamicam odak noktasi falan?chentiq
chentiq canım yaşın kaç olduğu önemli değil..herkes bulunduğu yaştan daha genç bir yaşta olmayı diler ara sıra..sende öyle bir dönemdesin demekki..ama şimdi bulunduğun noktadan geriye 20li yaşlarına bak..ne kadar çok yol katetmişsin hayatta.aile kurmuşsun,anne olmuşsun,bir mesleğin var.ve bunları başarmak için,sahip olmak adına nasıl mücadeleler verdiğini,emek harcadığını düşün..düşün ve sonra şu anın,başarılarının ve yaşının keyfini çıkar kuzum..
baya kötü olmuş cnm sen neredeydinbugünü hayatımda unutmuycam ölene kadar. Vc tıkandı, yukarda kiler bastıkça eve su girdi klozetden çıkan su
Eşim işte, oğlanın karate den alma saati geldi, banyo ya su doluyor
Küçük durmuyor ablasında
Herşey ı öylece bırakıp önce oğlanı getirdim,kşmseyi bulamadım yardım ı Çi n.
Tamirci gelene kadar iki defa yukarı katlara çıktım sifonu çekmeyi.n diye
Çocuklar küçüğü zaptedemiyor bi yandan
Onunla telde konuşup oyalayacak birini de bulamadım
Şu fani dünyada kimsem yok kendime yuh diyorum hatta çüş de diyorum
Tamirci geldi gitti 3 saat uğraştım temizliğe bilmiyotum oldumu
Ben böyle rezillik yaşayıp ağlarken eşimde iş yerinden telefonla bilgi almakla yetindi
hay ben böyle evliliğinde eşinde hayatında .....
İnsanın telefona alo diyecek Birini bulaMaması ne kadar acı(((
canim ilk tasdiginda gordum oglanin karate saati geliyordu hiç bisey yapamadan gittim 15 dk sonra geldigimde su kapidan çikmsiti, yukardakileri uyarmaya gideyim dedim geldigimde dahada fazlalasti, yine birileri çekdi sifonu hangi salak yaptiuysa insan gibi rica ettimbu gece onikiye kadardı yanlışım yoksa
baya kötü olmuş cnm sen neredeydin
Canım ben şehir olarak demiştim yanlış anladın canım kimse yok dedinya burada illa komşu yardım eder böyle durumlara yurt dışıydı galibacanim ilk tasdiginda gordum oglanin karate saati geliyordu hiç bisey yapamadan gittim 15 dk sonra geldigimde su kapidan çikmsiti, yukardakileri uyarmaya gideyim dedim geldigimde dahada fazlalasti, yine birileri çekdi sifonu hangi salak yaptiuysa insan gibi rica ettim
arada ben yetisene kdar doldu tasti heryer
haa :)Canım ben şehir olarak demiştim yanlış anladın canım kimse yok dedinya burada illa komşu yardım eder böyle durumlara yurt dışıydı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?