tamam cnm ama ben annemdeyim eve geçwrsem ölçerimMaRaL_ geçmiş olsun canım inşallah sorun çözülmüştür. Arada ben de atıyorum ıslak mendil atmam daha da korktum
Kızlar rica etsem uykuda olan çocuklarınızın ateşini ölçebilir misiniz? Uyuyalı 2-3 saat olmuş olsun ama ölçtüğünüzde. Benim için çok önemli çıkacak olan sonuçlar..
Canım masa üstü bilgisayarı nasıl başka odaya alayımzambak oncekinde soyleyemedim canim. Nasilsa ilk sefer diye. Bir de dilimin kemigi yok kirmak istemedigim halde yanlis anlasiliyorum. Misafir olsa bile online oluyoruz gelip odev yapiyoruz bildirim yapiyoruz. Benim 15 gun misafirim vardi hurayi ihmal etmedim. Haa sen ceptem gireviliyorsyn diyevilirsun. Pc nin yerini degistie baska odaya al. Ya da eline bir kitap al sanki önemli bir sey yapiyormjssun gibi onlar salondayken otur pc basina. Ama illaki otur olur mu..
bu son nick degistirmen degil mi? Sabahleyin bu kim ki diye gecmis mesajlarindan analiz yapmaya calisiyorum. Ne zamank8 kayinlarim gelecek kismini gordum o zaman anladim. Ama 3 sayfa falan okudum..
Teşekkürler. Senin de hayirli ugurlu olsun canim.Canim gecmis olsun. Rabbim bebeğine hayirli saglikli uzun omurler ihsan eylesin insaallah
Insallah. Teşekkürlergünaydın kızlarrr,gününüz güzel olsun..
chentiq bildirim tamamdır kuzumm..
Nego eline koluna emeğine sağlık,hepsine bayıldım,harika olmuş
K klbk33 canım çok şükür geçti gitti,sağlıkla huzurla büyütün yavrunuzu inşallah..
yesilkubbe çok güzel bir haber verdin güzelim,rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Toparlandim. Teşekkürler. Amin insallah.Geçmiş olsun canım.
Toparlamış son dır biraz daha inşaallah.
Hoş gelmiş yeni kuzu.
Allah sağlık, sıhhatle, mutlu büyğtmeyi nasip eylesin.
Amin. Insallah.Selam kizlar sabahtan yazamadim kucuk krese basladi onun telasi vardi. Ikimiz de yorulduk yaninda uyuyakalmisim. K klbk33 Allah hayirli ve saglikli bir evlat olmayi nasip etsinyesilkubbe canim Allah sana da bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin chentiq Allah sana da genc hissetme icgudusu versin. Ayni yastayiz kendi gomerken bizleri de dusun. Anneanne ne ya teyze de anlasalim
Allah razı olsun canim.Teşekkürler. Senin de hayirli ugurlu olsun canim.
Allah korusun aklina o kadar kotu dusunceler getirme bence. Iyi dusun iyi olsun hersey. Hersey allahtan ayrica. Olacaksa sen mudahale etsende olur. Kalbini ferah tut.Herkeste durum aşağı yukarı böyleyse rahatlayacağım. Aksi takdirde ya daha da düşerse diye endişe etmekten uyuyamıyorum. Çünkü 33 derecede kalbin durması gibi hayatı tehdit eden bir risk var. Uyurken ateş belli bir miktar düşermiş ama ne kadar düşer onun bilgisi yok internette.
Canım tabi boyanır. Boyadım cam kavanoz x in şirin mutfağı diye dekupaj bile yaptım. Rich multi surface kullanıyorum tüm yüzeylere kullanılıyor bu boya ama sadece kavanoz boyayacaksan enamel cam boyaları var onlardan da alabilirsin. Videolar var nasıl boyaman gerektiği ile ilgili
Cok guzel seyler yapiyorsun. Ticarete atilsan iyi kazanirsin bence.Canım tabi boyanır. Boyadım cam kavanoz x in şirin mutfağı diye dekupaj bile yaptım. Rich multi surface kullanıyorum tüm yüzeylere kullanılıyor bu boya ama sadece kavanoz boyayacaksan enamel cam boyaları var onlardan da alabilirsin. Videolar var nasıl boyaman gerektiği ile ilgili
Gunaydin. Hic kepenk acici olacagim aklima gelmezdi.
haha. Komik kadin. Profil fotomu cok seviyorum. Kendime de benzetiyorum. Ama aslinda degistirmem iyi olacak gibi simdi dusundum de. Cunku hakkaten benziyorum. Ama yaklasik 8 yıldır profilimde bu var. Ne koysam simdi brn bilemedimderde bak
ben de wc kagidi atiyorum hep. Ama ayrica satilan islak mendillerden atmadim hic. Eger wc kagidiysa erir diye dusunuyorum. Bazilarina suda cozunur yaziyorlar. Simdi ben de atamam artik korkudan. Yabanci diye dusunme. Bence gidip gel arada. Herkes insan sonucta. Nice turk var benzer durumda yardim etmez. Karate kursu olmasa da sen de bir kursa yazil bence. Cevre edin kendine. Anne baba yok biliyorum ama illa akraba gerekmez. Sıkma canini.
apar topar yapmadikki atraksiyonu. Hep geldik burada konustuk. Soyle olsun biyle olsun dedik. Uyum okuyarak yazarak olur. Arada gelirsen tabiki uyum saglayamazsin. 15 gun sonra katilmak istiyor musun? Sizin takim bayagi fire verecek... mevlid var diye yazmis miydin buraya, ben gecmisi okuyorum genelde. Keske oncesinde yapsaydin bildirimi.
simdi okudum malesef. Dun bayagi erken yattim. Bu aaksam unutmazsam olcerim. Ama bizde durum farkli. Benim kiz atletle yatiyor. Seni yaniltabilirim.
Canım belki de üşüyordur
Uyku tulumu alsan
kol altindan mi ölçmem gerekiyor? Kol alti tetmometresi yok bende dijital var anlindan olcsem olmaz mj
dun gormeedim canim sorunu bugun olçerim insallah gece
sen gitttinmi dr abugundu demi
saol canim sakin atma valla birden tikiyirmus , senelrce kullanip aniden tikayabiliyirmus
tamam cnm ama ben annemdeyim eve geçwrsem ölçerim
Maşallah barekallah kız nazar değer sana koyma böyle şeyler
Ne becerikli hatunmuşun
Bizde avradık diye geçiniyoz
Hee tamam.. alintilari niye unuttugumu hatirladim.
Biri kiskancliktan...Nego hatun ne becerikli ve zevklisin sen ya. Masallah. Masallah
Biri tembellikten...MaRaL_ online misin ben gece utusune gelebilirim. Su an yoldayim ya simdi konus yada ben uyuyana kadar konusma
Bir digeri bilmislikten... @buble allah aeni davul etmesin kizz... etsin deme etmesin etmesin.. senin sesinin bize yakindan da uzaktan da hos gelmesi lazim
Sen bülbül ol bülbül. Nickle de uyumlu hem...
Baska da alinti hatirlamiyorum. BelkiNAVLEE ye takilacaktim. Ona da diget topikler de takilirim artik..
Ay hayırlı olsun canımBen de hic yapamadim imzamda gördüğünüz durumdan dolayi öğrendiğimden beri sadece rutin işleri yapıyorum. Ama listede de kalmak istiyorum listede kalmak icin en kolaylarini beni zorlamayacak olanlari yarin 12 ye kadar yapacağım inşaallah
Çok geçmiş olsunKas romatizmasi canim
Ay sana da geçmiş olsun canımAynısı bende de var canım, fibromiyalji değilmi? Bizimki genetik
Yorgunluk, üşümek hiç gelmiyor değil mi?
Maalesef ömür boyu sürecek bir hastalık sadece egzersizlerle biraz hafifletebiliriz o kadar
Birde bu hastalık benim sürekli D vitamininin düşürüyor
Beyaz banyo sabunu halı koltuk silmek için en iyisi. Mutlaka eldiven kullan canım hangi ürün olursa olsunocagı da sildim
kızlar benim alerjim var temizlik ürünlerinin bir çoguna o yuzden yerleri vs suyla siliyorum ama olmuyor sanki öneriniz var mı aslında ersag üyesiyim ama herzaman alamıyorum
Ah canım ya üzüldüm Allah kimseyi tek çaresiz bırakmasın. Olumlu yönü tek başına mücadele vererek güçleniyorsun öyle düşünbugünü hayatımda unutmuycam ölene kadar. Vc tıkandı, yukarda kiler bastıkça eve su girdi klozetden çıkan su
Eşim işte, oğlanın karate den alma saati geldi, banyo ya su doluyor
Küçük durmuyor ablasında
Herşey ı öylece bırakıp önce oğlanı getirdim,kşmseyi bulamadım yardım ı Çi n.
Tamirci gelene kadar iki defa yukarı katlara çıktım sifonu çekmeyi.n diye
Çocuklar küçüğü zaptedemiyor bi yandan
Onunla telde konuşup oyalayacak birini de bulamadım
Şu fani dünyada kimsem yok kendime yuh diyorum hatta çüş de diyorum
Tamirci geldi gitti 3 saat uğraştım temizliğe bilmiyotum oldumu
Ben böyle rezillik yaşayıp ağlarken eşimde iş yerinden telefonla bilgi almakla yetindi
hay ben böyle evliliğinde eşinde hayatında .....
İnsanın telefona alo diyecek Birini bulaMaması ne kadar acı(((
Canım face ve instagram sayfam var her telden hobi diye ama nerde kim alacak. Kavanoz ve keçe işine ağırlık vericem bundan sonra aradığım hobiyi buldum :)Cok guzel seyler yapiyorsun. Ticarete atilsan iyi kazanirsin bence.
Allah razi olsun canim
Ay hayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun
Ay sana da geçmiş olsun canım
Beyaz banyo sabunu halı koltuk silmek için en iyisi. Mutlaka eldiven kullan canım hangi ürün olursa olsun
Ah canım ya üzüldüm Allah kimseyi tek çaresiz bırakmasın. Olumlu yönü tek başına mücadele vererek güçleniyorsun öyle düşün
Canım face ve instagram sayfam var her telden hobi diye ama nerde kim alacak. Kavanoz ve keçe işine ağırlık vericem bundan sonra aradığım hobiyi buldum :)
Daha iyimisin sen , bebeğin nasıl, büyük nasıl karşıladı kardeşini
cnntrm canım benim büyük hala uyku tulumu giyiyor hiç üşümüyor, sende dene istersen. Birde burnuna bak burnu soğuksa üşüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?