tamam cnm ama ben annemdeyim eve geçwrsem ölçerim

Selam herkese, dün geçmişi okudum alıntı yaptım tam cevaplayacakken şarjım bitti :)

El emeklerime yaptığınız güzel yorumlar için çok teşekkür ederim. Bunlar bir kısmıydı ara ara atarım yine.
Dün doğum günü için süsleri astım. Girip çıkıp izliyorum :))) çok güzel oldu ya :)) doğum günü fotosu da atarım albüme inşallah. Bütün süsleri ben yaptım.

Canım masa üstü bilgisayarı nasıl başka odaya alayım
Ama sorun değil 3-4 gün önce yeni telefon aldık:)
Ben girmem demedim ki çok aktif olamam dedim:)
Elimde telefonum olduktan sonra kaşla göz arası yine girerim inşallah

MaRaL_ gecmis olsun bir daha da basina gelmesin canim Nego Valla kutulara bayildim digerleri de cok guzel de ben kutudan ziyade cam kavanozlari atinca uzuluyorum hangi boya ile boyuyorsun camlara da olur mu

Insallah. Teşekkürler

Amin. Insallah.

Allah korusun aklina o kadar kotu dusunceler getirme bence. Iyi dusun iyi olsun hersey. Hersey allahtan ayrica. Olacaksa sen mudahale etsende olur. Kalbini ferah tut.

MaRaL_ gecmis olsun bir daha da basina gelmesin canim Nego Valla kutulara bayildim digerleri de cok guzel de ben kutudan ziyade cam kavanozlari atinca uzuluyorum hangi boya ile boyuyorsun camlara da olur mu
Canım tabi boyanır. Boyadım cam kavanoz x in şirin mutfağı diye dekupaj bile yaptım. Rich multi surface kullanıyorum tüm yüzeylere kullanılıyor bu boya ama sadece kavanoz boyayacaksan enamel cam boyaları var onlardan da alabilirsin. Videolar var nasıl boyaman gerektiği ile ilgili

Cok guzel seyler yapiyorsun. Ticarete atilsan iyi kazanirsin bence.

Aslında nasıl yattığı da çok önemli değil üşümediği sürece vücut kendi sıcaklığını kendisi ayarlıyormuş.

Canım belki de üşüyordur
Uyku tulumu alsan

Sanırım üşüyor canım. Dün gece iki kat giydirdim sonuçlar normal gibi 35.5 altına düşmedi ateşi. Uyku tulumu bakıyorum ben de ama bizim yaşa uygun pek seçenek bulamadım. Kendim dikicem sanırım ya da diktiricem.

kol altindan mi ölçmem gerekiyor? Kol alti tetmometresi yok bende dijital var anlindan olcsem olmaz mj

Alından ölçenlere oek güvenmiyorum ben. Bizde de iki tane kulaktan ölçer bir tane de temassız var ama ön değerlendirme için kullanıyorum onları sadece. En iyi sonucu dijital koltuk altından ölçenler veriyor. Yine de ölçersen iyi olur fikir verme açısından

dun gormeedim canim sorunu bugun olçerim insallah gece
sen gitttinmi dr abugundu demi

saol canim sakin atma valla birden tikiyirmus , senelrce kullanip aniden tikayabiliyirmus

Gittim canım. Üstünü bir kat fazla giydirip oda sıcaklığını yükselterek 2 gün daha takip edin dedi duruma göre tahlil vs yapacakmış.

tamam cnm ama ben annemdeyim eve geçwrsem ölçerim

Tamam canım çok teşekkür ederim

Maşallah barekallah kız nazar değer sana koyma böyle şeyler
Ne becerikli hatunmuşun
Bizde avradık diye geçiniyoz

Ay hayırlı olsun canım
Kas romatizmasi canim
Çok geçmiş olsun
Ay sana da geçmiş olsun canım
ocagı da sildim
kızlar benim alerjim var temizlik ürünlerinin bir çoguna o yuzden yerleri vs suyla siliyorum ama olmuyor sanki öneriniz var mı aslında ersag üyesiyim ama herzaman alamıyorum
Beyaz banyo sabunu halı koltuk silmek için en iyisi. Mutlaka eldiven kullan canım hangi ürün olursa olsun
Ah canım ya üzüldüm Allah kimseyi tek çaresiz bırakmasın. Olumlu yönü tek başına mücadele vererek güçleniyorsun öyle düşün
Cok guzel seyler yapiyorsun. Ticarete atilsan iyi kazanirsin bence.
Canım face ve instagram sayfam var her telden hobi diye ama nerde kim alacak. Kavanoz ve keçe işine ağırlık vericem bundan sonra aradığım hobiyi buldum :)
Daha iyimisin sen , bebeğin nasıl, büyük nasıl karşıladı kardeşini

cnntrm canım benim büyük hala uyku tulumu giyiyor hiç üşümüyor, sende dene istersen. Birde burnuna bak burnu soğuksa üşüyordur.

Allah razi olsun canim

cnntrm canım benim büyük hala uyku tulumu giyiyor hiç üşümüyor, sende dene istersen. Birde burnuna bak burnu soğuksa üşüyordur.

Canım yüzü komple soğuk oluyor ama üstünü daha örterken tekrar açıyor. Bana soğuk ama kendisi üşümüyor demek ki anlamadım. Yine de dün gece iki kat giydirince daha iyi oldu. En kısa zamanda uyku tulumu ayarlayacağım. Üstünü açtı derdim olmaz en azından. Tabi inşallah giyer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…