Benim ikiside açıyor örttürmezler hiç, en iyisi uyku tulumu. Bazen yıkanınca kurumamış olursa sabaha kadar üstlerini örtmekten başım dönüyor. Yüzü soğuksa üşüyordur. Ben yüzümden bilirim üşüdüğümü :)Canım yüzü komple soğuk oluyor ama üstünü daha örterken tekrar açıyor. Bana soğuk ama kendisi üşümüyor demek ki anlamadım. Yine de dün gece iki kat giydirince daha iyi oldu. En kısa zamanda uyku tulumu ayarlayacağım. Üstünü açtı derdim olmaz en azından. Tabi inşallah giyer
cnntrm oğlun kaç yaşındaki, civil+ Lcw gibi büyük mağazalarda olur canım
Ben geçenlerde bir mağazada 9-10 yaşını bile görmüştüm
Bende hep uyku tulumu giydiririmHadi ya 9-10 görmedim hiç. Gerçi internetten baktım hep. Oğlum 4,5 yaşında. Normal kıyafetlerini 5-6 yaş alıyorum. Çok Zayıf ama boyu uzun kaldırıyor. Uyku tulumunu da 6-7 yaş alayım diyorum. Giymesi için de beğendiği cicili bicili bir şey olması lazım o yüzden de bulamadım
Aranıza alsanız gece yatarken yinede üşğrmğkiAslında nasıl yattığı da çok önemli değil üşümediği sürece vücut kendi sıcaklığını kendisi ayarlıyormuş.
Sanırım üşüyor canım. Dün gece iki kat giydirdim sonuçlar normal gibi 35.5 altına düşmedi ateşi. Uyku tulumu bakıyorum ben de ama bizim yaşa uygun pek seçenek bulamadım. Kendim dikicem sanırım ya da diktiricem.
Alından ölçenlere oek güvenmiyorum ben. Bizde de iki tane kulaktan ölçer bir tane de temassız var ama ön değerlendirme için kullanıyorum onları sadece. En iyi sonucu dijital koltuk altından ölçenler veriyor. Yine de ölçersen iyi olur fikir verme açısından
Gittim canım. Üstünü bir kat fazla giydirip oda sıcaklığını yükselterek 2 gün daha takip edin dedi duruma göre tahlil vs yapacakmış.
Tamam canım çok teşekkür ederim
Bende hep uyku tulumu giydiririm
Sade alıp üstüne çıkartma gibi bişeyler diksen olyrmu
Aranıza alsanız gece yatarken yinede üşğrmğki
bu gidiyorsun anlamnıamı geliyorchentiq ben yoğunluktan dolayı yazamıyorum burayada başka düzenli bir topigede yazma vaktim yokmuş bunu anladım herkese kolay gelsin kızlar
Hayırlısı cnm arada uğra buraya unutturma kendiniNAVLEE malesef evet canım burayı çok sevdim yapmak istediklerimi yapmak isteyen insanlar burada buluşmuş gibi ama yazma vakti bulamadığım için geri kalıyorum..diğer takımdan da ayrıldım tamamen vakitsizlikten.
Ben varım tamda onu yapıyorum burada net fazla yok bari kitap okuyayımKahve arti kitao maratonu talep ediyorum
Listede var miyim yok muyum mesajim goz ardi edilmiş
Ben uyumuyorum canim örgü maratonundayım ben deTencerelerimi yıkadım ocağımı ve tezgahımı da sildim şimdi kahve+kitap maratonundayım siz bilmem kaçıncı uykunuzdayken :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?