- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Ben uyumuyorum canim örgü maratonundayım ben de![]()
Bebişe patik mi örüyorsun :)) Ben de severim örgüyü ama şu sıra hiç vaktim olmuyor. Kıza atkı başlamıştım kaldı öyle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uyumuyorum canim örgü maratonundayım ben de![]()
Bebek yeleği örüyorum. Ben çok severim örgüyü internette görmüştüm basladim. Başladıktan sonra öğrendim hamile olduğumu belki rengi de uyarsa bebişime nasip olur.Bebişe patik mi örüyorsun :)) Ben de severim örgüyü ama şu sıra hiç vaktim olmuyor. Kıza atkı başlamıştım kaldı öyle..

Bebek yeleği örüyorum. Ben çok severim örgüyü internette görmüştüm basladim. Başladıktan sonra öğrendim hamile olduğumu belki rengi de uyarsa bebişime nasip olur.![]()
Mavi renk örüyorum. Ben ve eşim biliyoruz şu an sadece hamile olduğumu. Kızım da dahil hic kimseye söylemedikNe güzel tesadüf olmuş. Ben de bebek yeleği örerken hamile kalmıştım şimdi giyiyor kızım :) Ama ben açık sarı renkte örüyordum oğlan da olsa giyerdi. Sen ne renk örüyorsun merak ettim:) Kızın nasıl karşıladı kardeş haberini?
bi on bes dk gec yazmissin ben o arada uyumus gitmisim :)Ben varım tamda onu yapıyorum burada net fazla yok bari kitap okuyayım
tencereyi makineye koy. Makineyi esine bosalttir. Misafir kabul etme.. yorma kendini cok fazla. Tabi demesi kolay daBen de kahve+kitap maratonu istiyorum ama hala yıkanmayı bekleyen tencerelerim varBütün gün toplama+temizleme+yemek yapma+misafir ağırlama+çocuk uyutma+bulaşık makinesi boşaltma+misafir bulaşıklarını akıtıp makineye doldurma yaptım. Kalan yemekleri küçük tencerelere aktardım. Şimdi büyükler ve bir adet fırın tepsisi yıkanmayı bekliyor. 5dk dinleneyim dedim olanca yorgunluk çöktü. Kim yıkayacak şimdi o tencereleri
![]()
o tencereler ben yıkamam biliyonmu şaban kalkar bulaşıkları dizer tekrar tek onları atarım düşün okadr tembelim:))Ben de kahve+kitap maratonu istiyorum ama hala yıkanmayı bekleyen tencerelerim varBütün gün toplama+temizleme+yemek yapma+misafir ağırlama+çocuk uyutma+bulaşık makinesi boşaltma+misafir bulaşıklarını akıtıp makineye doldurma yaptım. Kalan yemekleri küçük tencerelere aktardım. Şimdi büyükler ve bir adet fırın tepsisi yıkanmayı bekliyor. 5dk dinleneyim dedim olanca yorgunluk çöktü. Kim yıkayacak şimdi o tencereleri
![]()
bende o saatte hala kitap okuyordum canımTencerelerimi yıkadım ocağımı ve tezgahımı da sildim şimdi kahve+kitap maratonundayım siz bilmem kaçıncı uykunuzdayken :)))
hangisi kız bende geçen sene burna anka misali vardı o bi topikde başlattı yaptık küçük oldu ne söktüm nede devam ettim seninki hangi modelBen uyumuyorum canim örgü maratonundayım ben de![]()
ayyy hemencecik başlimBebek yeleği örüyorum. Ben çok severim örgüyü internette görmüştüm basladim. Başladıktan sonra öğrendim hamile olduğumu belki rengi de uyarsa bebişime nasip olur.![]()
Bende sandım rüya görmüşsün kız ilk senin bildirimin gelmiş de:)bi on bes dk gec yazmissin ben o arada uyumus gitmisim :)
tencereyi makineye koy. Makineyi esine bosalttir. Misafir kabul etme.. yorma kendini cok fazla. Tabi demesi kolay da
NAVLEE huuhuuuu hemen bebek yelegi ormeye basla
hayırlı cumalar cnmmerhaba kızlar,hayırlı cumalarınız olsun..![]()
evet size üzülüyorum canım bence de grup işi bizim işimizGünlük odevi yapmiyorum. Grup arkadaslarimdan kimse beni dovmuyir. Biri farkimda mi onu da bilmiyorum. Bu grup isini de sevmedim. Istifa mi rica ediyorum..
Evinizdeki halilari silkeleyeceginize beni silkeleyin. Valla cok agir sayilmam kirmam belinizi neyin...![]()
Endiseleniyir insan. Biz de dil gelisimi icin gittik. 3.5 yasinda duzelmezsr gelin dediler. Sonra baktim herkesin bebesi ayni...Selam kizlar. Hic bisey yapmadim bugun. Moralim bozuktu kucugu krese baslattik. Bugun de okul baslamadan servise alissin diye ilkkez servisle gonderdim. Oyle agladi ki geldim ben de evde agladim. O moralle hic bisey yapmadim. Sukur simdi iyiyim. dil gelisimi geri gitmesi gerekiyor bir nevi okul diye dusunmemi telkin ediyorum kendime ama yine de uzuluyorum daha 32 aylik

özel eğitime mi gidiyor cnm anlamadım benSelam kizlar. Hic bisey yapmadim bugun. Moralim bozuktu kucugu krese baslattik. Bugun de okul baslamadan servise alissin diye ilkkez servisle gonderdim. Oyle agladi ki geldim ben de evde agladim. O moralle hic bisey yapmadim. Sukur simdi iyiyim. dil gelisimi geri gitmesi gerekiyor bir nevi okul diye dusunmemi telkin ediyorum kendime ama yine de uzuluyorum daha 32 aylik
vışş kaptan gemiyi terk mi ediyor yoksa vallaha ben anamdayım daha kız kardeşim gelmiş bu gecede burdayız fazla giremiyorum ama arada takılıyorum bakıyorum kimse bişey yazmamış bende çıkıyorumAnnaaaaa... maratona gelen yok. Cuma saat bilmem kactan beri yazan yok.
Tamam anacim. Size kural getiriyorum diyet topiklerindeki gibi. Gunluk 3 mesaj zorunludur diyeyim de gorun.. himm ilk mesaji guncelleyim hepiniz bole olcaksiniz
Ben su an sizi birakip diger topiklere gidiyorum. Onlarla maraton yapicim![]()
Yok canim normal kres. Bakicidaydi doktor dil gelisimi icin kresi onerdi o nedenle gonderiyoruzözel eğitime mi gidiyor cnm anlamadım ben
vışş kaptan gemiyi terk mi ediyor yoksa vallaha ben anamdayım daha kız kardeşim gelmiş bu gecede burdayız fazla giremiyorum ama arada takılıyorum bakıyorum kimse bişey yazmamış bende çıkıyorum
Selam kizlar. Hic bisey yapmadim bugun. Moralim bozuktu kucugu krese baslattik. Bugun de okul baslamadan servise alissin diye ilkkez servisle gonderdim. Oyle agladi ki geldim ben de evde agladim. O moralle hic bisey yapmadim. Sukur simdi iyiyim. dil gelisimi geri gitmesi gerekiyor bir nevi okul diye dusunmemi telkin ediyorum kendime ama yine de uzuluyorum daha 32 aylik
anladım canım daha küçükmüş ama mecbur olunca ne yapacaksın ama bende ilk dönem yollayamadım bana çok bağlıydı ikinci dönem gitsem bende biraz nefes alırdımYok canim normal kres. Bakicidaydi doktor dil gelisimi icin kresi onerdi o nedenle gonderiyoruz
insallah dedigin gibi faydali olurCanım ilk zamanları sıkıntılı oluyor biraz. Ben neler çektim geçen yıl. Burda da epey söylemiştim hatta. Benim oğlan 38 aylıktı başladığında ve yarıyıl tatiline kadar istisnasız her gün ağlayarak bıraktım kreşe. Ama asla pes etmedik. Hastalık hariç her gün gitti. Çoğu çocuk en geç 1-2 hafta içinde uyum sağlıyor . Benim oğlan kreşteki tek numuneydi. Sabah kapıyı nöbetçi öğretmen açsa ağlar içeri girmezdi kendi öğretmeni gelene kadar düşün halimizi. Biraz zaman tanı kızına. Senin üzüldüğünü tereddütte kaldığını görürse daha da zor alışır. Artık büyüdüğünü, büyük çocukların okula gitmesi gerektiğini anlat bıkmadan usanmadan. Bizimki ben çalıştığım için mecburdu gitmeye ama kuzenimin ikizleri dil gelişimi için gittiler hiç konuşamıyorlardı. Kreş çok faydalı oldu konuşmaları için.