• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamaaammmm.
Film maratonu bitti. Harika bir film izledim cocuklarla. Madagaskar 3. Ilk ikisinden cok daha iyiydi..

Simdi belki bi ihtimal maratona kalkabilirim. Ama maraton sayilmaz. Bir nevi jogging tarzinda ev toplamaca.

Sonra kahve kitap utu dinlence eglence kafama gore..:21::21:

Ve hatta su video:

ütüye başladın mı canım :)

ütüye başladın mı canım :)
Hahah. Kizla sohbet ettik. Bir gorsen.esim de diyor ki sizin sohbeto kameraya almak lazimdi cok komiksiniz diyor. Simdi de kizima sen beni cok oualadin ben uyumaya gidiyorum dedim.

Teli de sarja takip yatacaktim bir bakayim dedim.

Ki demez olaydım utu yazmissin. Tamam kiz basliyorum hadi. :KK70:... hatta oncesi sonrasi yapayim ama yukleme ozurluyum. Ozelden atarim artikin....

Hahah. Kizla sohbet ettik. Bir gorsen.esim de diyor ki sizin sohbeto kameraya almak lazimdi cok komiksiniz diyor. Simdi de kizima sen beni cok oualadin ben uyumaya gidiyorum dedim.

Teli de sarja takip yatacaktim bir bakayim dedim.

Ki demez olaydım utu yazmissin. Tamam kiz basliyorum hadi. :KK70:... hatta oncesi sonrasi yapayim ama yukleme ozurluyum. Ozelden atarim artikin....
benim tel yokki :( tablette çekmiyor :( ben ütüye başlıyorum o zaman canım

oglan uyuyunca oda ve mutfak toplanacak şimdi yapamıyorum çünkü peşimden geliyor ev çok soguk

Atesten haber et... nasil oldu

İnce 2 kat pijama ve ev ısısını 26 hatta zaman zaman 27 derece yaparak 35.5'in altına düşmemesini sağladık. Ama bebek de dahil olmak üzere hepimiz evde sauna etkisi yaşıyoruz. Şu durumda sorun ortadan kalkmış oluyor mu bilemiyorum..

Gecmis olsun cnm...
sağol canım

sağol canım

Tamaaammmm.
Film maratonu bitti. Harika bir film izledim cocuklarla. Madagaskar 3. Ilk ikisinden cok daha iyiydi..

Simdi belki bi ihtimal maratona kalkabilirim. Ama maraton sayilmaz. Bir nevi jogging tarzinda ev toplamaca.

Ve hatta su video:

bugün maraton üstüne maraton yaptık ahh nicy değiştirip yeniden girecem KK ya :işsiz:

İnce 2 kat pijama ve ev ısısını 26 hatta zaman zaman 27 derece yaparak 35.5'in altına düşmemesini sağladık. Ama bebek de dahil olmak üzere hepimiz evde sauna etkisi yaşıyoruz. Şu durumda sorun ortadan kalkmış oluyor mu bilemiyorum..
bu gece evedeyim cnm bi ölçeyim ateşi kızın bakalım. Ama sizin ev çok sıcak olmuş vallaha
Gecmis olsun cnm...

Tamaaammmm.

Ve hatta su video:

Tamaaammmm.

Ve hatta su video:

Ben anca halay çekeyim canım:))))dans neyimize

ütüm bitti :)
1 pantolon
1 etek
1 büyük çarşaf
1 küçük çarşaf
2 şal
ben de an itibariyle bitirdim. Elimize saglik... simdi de kizi yikayacagim

Ben anca halay çekeyim canım:))))dans neyimize
o zaman basliyoruz hadi lililililiiiiiii:halay::halay::halay:

Ayet ezberledin mi sen bi arada firsat bulup??:KK17:

Ben banyodan sonra kitaba baslamayi dusunuyorum. Gelen gelsin ben donmezem yolumdan...:kahve:

Ben banyodan sonra kitaba baslamayi dusunuyorum. Gelen gelsin ben donmezem yolumdan...:kahve:
Soğuk değilmi bu saatte kızı yıkıyorsun çatlak sın ya

Ve ayet ezberlemedim ki hangisi onu bile bilmiyorum çok tembelim vallaha çok :KK51:

aynen elimize saglık :)

:KK70:

:KK70:

Ay hayırlı olsun canım :anneadayı:

Çok geçmiş olsun

Ay sana da geçmiş olsun canım

Beyaz banyo sabunu halı koltuk silmek için en iyisi. Mutlaka eldiven kullan canım hangi ürün olursa olsun

Ah canım ya üzüldüm Allah kimseyi tek çaresiz bırakmasın. Olumlu yönü tek başına mücadele vererek güçleniyorsun öyle düşün

Canım face ve instagram sayfam var her telden hobi diye ama nerde kim alacak. Kavanoz ve keçe işine ağırlık vericem bundan sonra aradığım hobiyi buldum :)
Daha iyimisin sen , bebeğin nasıl, büyük nasıl karşıladı kardeşini
Ben iyiyim. Bebek sariliktan birkac gun yogun bakimda kaldi. Dun eve geldik. Kiskandi biraz. Yemek yemeyi birakti. Biz kucugu alinca o da ilgi cekmek icin biseyler yapiyor. Bizde kucuk elimizde olsada hep buyukle konusuyoruz ilgileniyoruz. Zamanla alisacak insallah.

@MaRaL_ kadir tuğcu anne olunca anladım ma yazmıyor artık. Bir başka sitede gördüm ama nasıl soru sorulacak çözemedim. Benim oğlan sürekli ateşlenip boğaz ağrısı çekiyordu ağzı da kokuyor hastalık zamanı. Beta bakterisi çıkmış boğaz kültüründe
Geçmiş olsun canım

Ben iyiyim. Bebek sariliktan birkac gun yogun bakimda kaldi. Dun eve geldik. Kiskandi biraz. Yemek yemeyi birakti. Biz kucugu alinca o da ilgi cekmek icin biseyler yapiyor. Bizde kucuk elimizde olsada hep buyukle konusuyoruz ilgileniyoruz. Zamanla alisacak insallah.
geçmiş olsun

sağol canım

sağol canım

bugün maraton üstüne maraton yaptık ahh nicy değiştirip yeniden girecem KK ya :işsiz:

bu gece evedeyim cnm bi ölçeyim ateşi kızın bakalım. Ama sizin ev çok sıcak olmuş vallaha

Bizim ev hamam oldu sıcak ne kelime :) Geçmiş olsun bu arada ben mesajı kaçırmışım kafa kalmadı hiç kusura bakma

Geçmiş olsun canım aman sık sık emzir de tekrarlamasın Allah korusun. Kıskançlık ilk zamanlar çok yoğun oluyor sonra yavaş yavaş azalıyor. Ama çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun..

Bizim ev hamam oldu sıcak ne kelime :) Geçmiş olsun bu arada ben mesajı kaçırmışım kafa kalmadı hiç kusura bakma

Geçmiş olsun canım aman sık sık emzir de tekrarlamasın Allah korusun. Kıskançlık ilk zamanlar çok yoğun oluyor sonra yavaş yavaş azalıyor. Ama çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun..
canım bi saat önce kızımın üstü örtülü ve terlemişti ateşi 36.2 çıktı üstü nü değiştim ,bi saat sonra üstünü açmıştı ve ateşi 35.1 çıktı

Back
X