- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
Atesten haber et... nasil olduOoo badim gelmişşşhoş geldin badim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atesten haber et... nasil olduOoo badim gelmişşşhoş geldin badim
![]()
Tamaaammmm.
Film maratonu bitti. Harika bir film izledim cocuklarla. Madagaskar 3. Ilk ikisinden cok daha iyiydi..
Simdi belki bi ihtimal maratona kalkabilirim. Ama maraton sayilmaz. Bir nevi jogging tarzinda ev toplamaca.
Sonra kahve kitap utu dinlence eglence kafama gore..
Ve hatta su video:
Hahah. Kizla sohbet ettik. Bir gorsen.esim de diyor ki sizin sohbeto kameraya almak lazimdi cok komiksiniz diyor. Simdi de kizima sen beni cok oualadin ben uyumaya gidiyorum dedim.ütüye başladın mı canım :)
benim tel yokkiHahah. Kizla sohbet ettik. Bir gorsen.esim de diyor ki sizin sohbeto kameraya almak lazimdi cok komiksiniz diyor. Simdi de kizima sen beni cok oualadin ben uyumaya gidiyorum dedim.
Teli de sarja takip yatacaktim bir bakayim dedim.
Ki demez olaydım utu yazmissin. Tamam kiz basliyorum hadi.... hatta oncesi sonrasi yapayim ama yukleme ozurluyum. Ozelden atarim artikin....
Atesten haber et... nasil oldu
ütüm bitti :)
1 pantolon
1 etek
1 büyük çarşaf
1 küçük çarşaf
2 şal
uyur inşallah canım ben çıkar çıkmaz ütüyü yapıyorum yoksa eşim başlıyor giyecek bişey yok diyeBebe uyursa ben de ütü yapmayı planlıyorum. Zira evde kimsenin giyecek giysisi kalmadı![]()
sağol canımGecmis olsun cnm...
sağol canımgecmiş olsun
bugün maraton üstüne maraton yaptık ahh nicy değiştirip yeniden girecem KK yaTamaaammmm.
Film maratonu bitti. Harika bir film izledim cocuklarla. Madagaskar 3. Ilk ikisinden cok daha iyiydi..
Simdi belki bi ihtimal maratona kalkabilirim. Ama maraton sayilmaz. Bir nevi jogging tarzinda ev toplamaca.
Ve hatta su video:

bu gece evedeyim cnm bi ölçeyim ateşi kızın bakalım. Ama sizin ev çok sıcak olmuş vallahaİnce 2 kat pijama ve ev ısısını 26 hatta zaman zaman 27 derece yaparak 35.5'in altına düşmemesini sağladık. Ama bebek de dahil olmak üzere hepimiz evde sauna etkisi yaşıyoruz. Şu durumda sorun ortadan kalkmış oluyor mu bilemiyorum..
Gecmis olsun cnm...
gecmiş olsun
Tamaaammmm.
Ve hatta su video:
İnce 2 kat pijama ve ev ısısını 26 hatta zaman zaman 27 derece yaparak 35.5'in altına düşmemesini sağladık. Ama bebek de dahil olmak üzere hepimiz evde sauna etkisi yaşıyoruz. Şu durumda sorun ortadan kalkmış oluyor mu bilemiyorum..
Tamaaammmm.
Ve hatta su video:
ben de an itibariyle bitirdim. Elimize saglik... simdi de kizi yikayacagimütüm bitti :)
1 pantolon
1 etek
1 büyük çarşaf
1 küçük çarşaf
2 şal
o zaman basliyoruz hadi lililililiiiiiiiBen anca halay çekeyim canım:))))dans neyimize

Soğuk değilmi bu saatte kızı yıkıyorsun çatlak sın yaben de an itibariyle bitirdim. Elimize saglik... simdi de kizi yikayacagim
o zaman basliyoruz hadi lililililiiiiiii
Ayet ezberledin mi sen bi arada firsat bulup??
Ben banyodan sonra kitaba baslamayi dusunuyorum. Gelen gelsin ben donmezem yolumdan...![]()
aynen elimize saglık :)ben de an itibariyle bitirdim. Elimize saglik... simdi de kizi yikayacagim
o zaman basliyoruz hadi lililililiiiiiii
Ayet ezberledin mi sen bi arada firsat bulup??
Ben banyodan sonra kitaba baslamayi dusunuyorum. Gelen gelsin ben donmezem yolumdan...![]()
Ben iyiyim. Bebek sariliktan birkac gun yogun bakimda kaldi. Dun eve geldik. Kiskandi biraz. Yemek yemeyi birakti. Biz kucugu alinca o da ilgi cekmek icin biseyler yapiyor. Bizde kucuk elimizde olsada hep buyukle konusuyoruz ilgileniyoruz. Zamanla alisacak insallah.
Ay hayırlı olsun canım
Çok geçmiş olsun
Ay sana da geçmiş olsun canım
Beyaz banyo sabunu halı koltuk silmek için en iyisi. Mutlaka eldiven kullan canım hangi ürün olursa olsun
Ah canım ya üzüldüm Allah kimseyi tek çaresiz bırakmasın. Olumlu yönü tek başına mücadele vererek güçleniyorsun öyle düşün
Canım face ve instagram sayfam var her telden hobi diye ama nerde kim alacak. Kavanoz ve keçe işine ağırlık vericem bundan sonra aradığım hobiyi buldum :)
Daha iyimisin sen , bebeğin nasıl, büyük nasıl karşıladı kardeşini
Geçmiş olsun canım@MaRaL_ kadir tuğcu anne olunca anladım ma yazmıyor artık. Bir başka sitede gördüm ama nasıl soru sorulacak çözemedim. Benim oğlan sürekli ateşlenip boğaz ağrısı çekiyordu ağzı da kokuyor hastalık zamanı. Beta bakterisi çıkmış boğaz kültüründe
geçmiş olsunBen iyiyim. Bebek sariliktan birkac gun yogun bakimda kaldi. Dun eve geldik. Kiskandi biraz. Yemek yemeyi birakti. Biz kucugu alinca o da ilgi cekmek icin biseyler yapiyor. Bizde kucuk elimizde olsada hep buyukle konusuyoruz ilgileniyoruz. Zamanla alisacak insallah.
sağol canım
sağol canım
bugün maraton üstüne maraton yaptık ahh nicy değiştirip yeniden girecem KK ya
bu gece evedeyim cnm bi ölçeyim ateşi kızın bakalım. Ama sizin ev çok sıcak olmuş vallaha
Ben iyiyim. Bebek sariliktan birkac gun yogun bakimda kaldi. Dun eve geldik. Kiskandi biraz. Yemek yemeyi birakti. Biz kucugu alinca o da ilgi cekmek icin biseyler yapiyor. Bizde kucuk elimizde olsada hep buyukle konusuyoruz ilgileniyoruz. Zamanla alisacak insallah.
canım bi saat önce kızımın üstü örtülü ve terlemişti ateşi 36.2 çıktı üstü nü değiştim ,bi saat sonra üstünü açmıştı ve ateşi 35.1 çıktıBizim ev hamam oldu sıcak ne kelime :) Geçmiş olsun bu arada ben mesajı kaçırmışım kafa kalmadı hiç kusura bakma
Geçmiş olsun canım aman sık sık emzir de tekrarlamasın Allah korusun. Kıskançlık ilk zamanlar çok yoğun oluyor sonra yavaş yavaş azalıyor. Ama çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun..