canım bi saat önce kızımın üstü örtülü ve terlemişti ateşi 36.2 çıktı üstü nü değiştim ,bi saat sonra üstünü açmıştı ve ateşi 35.1 çıktı
nicky neden degistireceksin kim baglantiyi kuramadim pek...bugün maraton üstüne maraton yaptık ahh nicy değiştirip yeniden girecem KK ya
ay askolsun nasil bilemiyorsun. Ucan tekmik... bizim ev allaha sukur sıcak canim. Evde kisa kollularla geziyoruz. Kiz atletle uyuyor. Oglansa sadece citcittli badi ve corap. Bacaklari çıplak yani.Soğuk değilmi bu saatte kızı yıkıyorsun çatlak sın ya
Ve ayet ezberlemedim ki hangisi onu bile bilmiyorum çok tembelim vallaha çok
gecmis olsun. Benim ikisi de sarılık gecirdi. Emzir sık sık. Bir de boyle parmaginla derisine hafif cizik atip kontrok edebilirsin. Pembe olan derisi sari oluyor mu olmuyir mu diye. Kiskancliga gelince gecici bir dönem oldugunu bilmek belki biraz rahatlatir :)Ben iyiyim. Bebek sariliktan birkac gun yogun bakimda kaldi. Dun eve geldik. Kiskandi biraz. Yemek yemeyi birakti. Biz kucugu alinca o da ilgi cekmek icin biseyler yapiyor. Bizde kucuk elimizde olsada hep buyukle konusuyoruz ilgileniyoruz. Zamanla alisacak insallah.
bence yok cnmAllah razı olsun canım ya. Çok teşekkür ederim ölçüm yaptığın için ve sonuç da beni sevindirdi açıkçası. Demek ki anormal bir durum yok korkmamı gerektirecek :)
dün bulunduğum ortamda maraton üstüne maraton yaptık nicy de bişey anlatamıyorum diye değiştirecemGünaydın kizlar.
nicky neden degistireceksin kim baglantiyi kuramadim pek...
ay askolsun nasil bilemiyorsun. Ucan tekmik... bizim ev allaha sukur sıcak canim. Evde kisa kollularla geziyoruz. Kiz atletle uyuyor. Oglansa sadece citcittli badi ve corap. Bacaklari çıplak yani.
gecmis olsun. Benim ikisi de sarılık gecirdi. Emzir sık sık. Bir de boyle parmaginla derisine hafif cizik atip kontrok edebilirsin. Pembe olan derisi sari oluyor mu olmuyir mu diye. Kiskancliga gelince gecici bir dönem oldugunu bilmek belki biraz rahatlatir :)
Süper annesinn. Maşallah herseye yetişiyorsun.Tencerelerimi yıkadım ocağımı ve tezgahımı da sildim şimdi kahve+kitap maratonundayım siz bilmem kaçıncı uykunuzdayken :)))
Sagol.emziriyorum.gecti sarilik cok sukur. Gece 2cocukla uyuyorum.kucuk aglayinca buyuk koluma yapisiyor gitmeyeyim diye. Tez zamanda gecer insallah kiskanclik.Günaydın kizlar.
nicky neden degistireceksin kim baglantiyi kuramadim pek...
ay askolsun nasil bilemiyorsun. Ucan tekmik... bizim ev allaha sukur sıcak canim. Evde kisa kollularla geziyoruz. Kiz atletle uyuyor. Oglansa sadece citcittli badi ve corap. Bacaklari çıplak yani.
gecmis olsun. Benim ikisi de sarılık gecirdi. Emzir sık sık. Bir de boyle parmaginla derisine hafif cizik atip kontrok edebilirsin. Pembe olan derisi sari oluyor mu olmuyir mu diye. Kiskancliga gelince gecici bir dönem oldugunu bilmek belki biraz rahatlatir :)
Geçmiş olsun canimKaynanam ameliyat olmuş cnm ordayım fırsatım yoktu
Sag ol canimgeçmiş olsun
Amin. Ilerde hersey daha guzel olacak insallahBizim ev hamam oldu sıcak ne kelime :) Geçmiş olsun bu arada ben mesajı kaçırmışım kafa kalmadı hiç kusura bakma
Geçmiş olsun canım aman sık sık emzir de tekrarlamasın Allah korusun. Kıskançlık ilk zamanlar çok yoğun oluyor sonra yavaş yavaş azalıyor. Ama çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun..
Hoşbulduk Can'ım,sahalara dönmeyi düşünüyorumOoo badim gelmişşşhoş geldin badim
Tek tek is sayilmayacak rezil olmamak adina.. bir yerden başlanacak :))selamlar
mutfak toplanacak
bulaşık yıkanacak
renkliler makineye atılacak
mutfagın yerleri silinecek
süpürge yapılacak
anlamadımTek tek is sayilmayacak rezil olmamak adina.. bir yerden başlanacak :))
Ha canim kendimden bahsetmistim.anlamadım
:)Ha canim kendimden bahsetmistim.
Sen yazmissin ya sunlar sunlar yapilacak diye. Benim daha su saat oldu daha mutfak duruyordu.. o yuzden tek tek yazmadim. Rezil olurum diye. Yataklar ortadaydi. Yeni yerleştirdim. Onu da yazmayayim dedim. Daginik diye. Ama gene yazmis oldum. Umarim kimse okumaz :)
Ben gelirim canimMaratona gelen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?