Nego sen hala kucugu emziriyo musun? Benn biraktirmak istiyorum ama cok düşkün hatta son zamanlarda sabaha kadar hic durmadan emiyor sabah namazindan sinra esim bakiyor ben oyle uyuyorumm. Nasi yapsam acaba
Canım iki ay oldu bırakalı 23 aylıkken bıraktırdım. Aynen seninki gibiydi, birden kesmedim, her gün sayıyı azalttım bir ay sürdü böyle ve en son üç öğüne düşürdüm. Tabi ki ağladığı oldu özellikle gece ama ben meme Ee yapıyor yorulmuş, süt bitmiş dolsun diye diye oyaladım. Kademeli azaltmak senin içinde onun içinde en iyisi önce böyle dene bir ay sonra eğer yol katedemezsen pek tavsiye edilmeyen tiksindirme yöntemini dene. Sirke, salça, sabır taşı vs sürerek tiksindiriyorlar.
İlaca başlamam gerekiyordu bir gün ilk öğününü istemeyince tamam dedim öğlen ve akşam da vermiyim , o şekilde kestim. Duygusal olarak kötü oldum son kez emzirsem falan diye
Canım inşallah kolay atlatırsınız bu süreci
Ben doğum günü maratonundaydım patron
Aynı benim oğlum de öyleydi hatırlarsan
Duydum ve geldim biraz geç oldu lakin kusurabakma zorlu bir süreçten geçiyorum
Selam olsun temizlik topiğime hepinizi özledim
Özledim seni :)
Çok geçmiş olsun canım. Kıskançlık olur zaten sende biliyorsun, ilk bir seneden sonra iki kardeş çok güzel anlaşır beraber oynamaya başlarlar. Seninkilerin yaş farkı da az bu çok iyi. Benimkiler arasında 3 yaş 9 ay var ama şimdi bile çok güzel oynuyorlar kıkır kıkır :)
Geçmiş olsun canım
Sağol canım

Selam hanımlar. Dün yoğun bir gündü bugün dinlenicem. Yarın maratonlar beni bekliyor. Bütün halılarımı misafir çocuklar gıda boyası yapmış , pastadan dolayı. Ev battı ki ne battı. Şükür ama güzel geçti.

Ben gelirim canim
etraftaki daginiklik toplantı
Mutfak toplanfi
Yataklar toplandi
Kafesler temizlendi
Yerler sipürüldü
Yetler silindi
Çamaşır asildi
Banyo temizlendi
Copler çıkarıldı
Buzdolabi düZenledi
Salamur peynir tenekesi bosaltilip dolaba yetlestrdi
Mutfaktaki koltuklar silindi biri gecende odev icin silinmisti
Camasirlar katlandi
Utu beni bekliyor
Kitapta okundu
Kahve saatide simdi yapicam
Camlar kaldi yagmur yagacak
Bide tamiratlik isim var
Cok sukur cocukta uyudu

Pazar odevi heralde verilmedi bu saatten sinra da zor bisi olmasin..

5 subat odevi
Toz almak olsun.. En az 2 objenin tozunu almak..

Hadi kizlar full bekliyorum bu kadar kolay odeve

Can'ım sağol bende sizleri özledim

Ilk bir seneden sonrayi azimle bekleyecegim. Ben cok mutluyum 2 cocugum var diye :)

Waaaww cok calismissin. Alkis yapan ikon.

Kizlarin ultra daginik odasi toplandi supuruldu
Kizlar banyo yaptirildi
Cantalari hazirlandi
Oturma odasi toplandi supuruldu
Mutfak toplandi supuruldu
Bulasik m. Bosaltildi dolduruldu
Salon supuruldu
Tuvalet yikandi
Yatak odasi toplandi supuruldu
Antre toplandi supuruldu
Camasir m. Bosaltilip dolduruldu.

nice guzel yillariniz olsun. Bu sefer zamaninda kutladin degil mi. Gunu kacmadi yani.. eline koluna saglik

Maraton gelmek isteyen var mi
evde degilim. Gecince geleyim. Bir gececi buldum kaçırmam..

Sen calismiyordun degil mi canim? Bu hafta bizim gruptan full odev bekliyorum olur mu?

Ay
Nasil calismiyorum yarin 42 ogrenci beni bekliyor gerci evdeki 3 tane onlari mumla aratiyor(saka tabii sukurler olsun)
kAfa kalmamis ki... once diyecektim sen ogretmendin degil mi hayirli olsun yeni donem. Sonra da aklima geldi yahu chentq grup arkadasini nasil bilmiyorsun. Kiz evdeyim 3 uyle bogusuyorum oynuyorum yazip duruyor. Pot kirma dedimm. Gene de kurtulamadim pottan :))

Eve gecince planladigim maraton.

• Sabahtan yapilan utuleri yerlestirmek
  • Sabahtan asilan camasirlar kuruduysa katlayip yerlestirmek
  • Haftalik yemek listesi oluşturup dolaba asmak
  • Tefsir dersinin kalan 20 dk sini dinlemek
  • 22 sayfa kitap okumak
  • Cocuklarin kiyafetini ve kendi kiyafetimi hazirlamak
  • Haftalik hedef listesi olusturmak ve paylasmak
  • 15 dk spor yapmak

Estagfurullah potluk bir durum yok da sanirim 3. Kez sormustun bence sen bir b12 degerine baktir

Maşaallah

Estagfurullah potluk bir durum yok da sanirim 3. Kez sormustun bence sen bir b12 degerine baktir
B12 ye baktirdim. Duzenli kan degerlerime de baktiriyorum. Demir kullaniyorum. Baska da eksiklik cikmadi. Unutkanlik haricinde kasinti da var. Ona da dahiliye strestendir diyor. Daha sirtima falan bakmadan adam teshis koydu.

Balik yagi al diyorlar. Ama ben hangi markaninkini almaliyim ise yarar mi bilmiyorum. Cok pahalilar. Ceviz falan da yiyorum ama neden boyle hic bilmiyorum
Halbuki dehset bir hafizam vardi eskiden. Simdi ayet ezberlemeye calisiyorum. Jimnastik olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…