• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün akşam eve gittim. Haftasonu arkadaşım gelecek diye bir temizlik yapayım dedim.
İşten eve gidince;

Mutfak
- Süpürüldü
- Silindi
- Perdesi yıkandı. Asıldı.
- Tezgah+Masa eşim tarafından temizlendi :21:
- Dolap kapakları silikonlu temizleyiciyle silindi.

Oturma Odası
- Süpürüldü
- Silindi
- Toz alındı
- Dağınıklıkların hepsi kaldırıldı, yerlerine yerleştirildi.

Küçük Oda
- Süpürüldü
- Silindi

Çocuk Odası
- Süpürüldü
- Silindi
- Kızın küçükleri ayrıldı.
- Dolapları Düzenlendi.

Yatak Odası
- Süpürüldü
- Silindi
- Perdesi Yıkandı. Asıldı.
- Yıkanması gereken 1 takım nevresim yıkandı. Asıldı.
- Ortalıktaki kıyafetler yerlerine yerleştirildi, yıkanacaklar ayrıldı.

Banyo
- Banyo paspasları yıkandı.
- Süpürüldü
- Silindi.
- Lavabo ovuldu.
- Aynası silindi.
- Duşakabinin kireci çözdürüldü, giderdeki saç kıl toplandı ve atıldı.
- 2 mont, 1 günlük kullanılan kapitoneli nevresim ve 1 günlük kullandığımız yastık kılıfı yıkandı. Asıldı.

Kiler
- Rulo havlu ve Tuvalet kağıtları paketleri boşaltıldı. Yerleştirildi.
- Dağılmış olan hortum toplandı, yerleştirildi.
- Boş kavanozlar anneme gönderilmek üzere ayrıldı.
- Dağılmış ayakkabılar düzenlendi.

Hol
- Portmantodaki montlar gardıroba kaldırıldı.
- Çekmecesi düzenlendi. Atılacaklar atıldı.

Ayrıca temizlik sonucu çıkan tüm çöpler kağıt, plastik deterjan kutuları vs atıldı.

:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
Hey maşallah bir yapıyorsun pir yapıyorsun
canim en gec ertesi gun 12 ye kadar bildirim yapiliyor...

yaa deli misin nesin bi git allasen :KK70: :KK70: :KK70: camin neyin yoksa surahi yika gel de arti gorelim artiiiiii

alinti yapmissin kendine arti koymayi unutmussun :)) gerci eflalim senin yanina da koymus.... her ne kadar grupdas oldugunuz icin koyduğunu dusunsem de yardimsever oldugu icin koydugunu umut ediyorum :KK70: :KK70:

Son kez....

buble buble listede arti koymayan bir sen kaldin canim. Is yerinde cam bulamazsin da pc ekranini ve ofis telefonunu sil de gel hadi...

@3kizannesi goremiyirum seni...
@Feraceli sen de gelmeyeceksin sanirsam

MaRaL_ MaRaL_ @NAZ__24 pazar gunku listeye yazmis kizlar ama siz var miydiniz kacirdum ben... hosgeldiniz o vakit
Tamamen yardım severlik:KK45:

günaydınnnn..yada tünaydınnn ..
gününüzün geri kalanı güzel olsun inşallah...şu meşhur siteye bende baktım,nedir o öyle..kopyala yapıştır yapmışlar burdan :skandal:

günaydınnnn..yada tünaydınnn ..
gününüzün geri kalanı güzel olsun inşallah...şu meşhur siteye bende baktım,nedir o öyle..kopyala yapıştır yapmışlar burdan :skandal:
siteye bakacagina bildirim tppigine bakaydin. Tek sen kaldin sennn

yazacaklarımdan vazgeçtim.

akşama kadar uğramayacağım.:63:
taciz ederim ki...
Taciz taciz taciz

canim en gec ertesi gun 12 ye kadar bildirim yapiliyor...

yaa deli misin nesin bi git allasen :KK70: :KK70: :KK70: camin neyin yoksa surahi yika gel de arti gorelim artiiiiii

alinti yapmissin kendine arti koymayi unutmussun :)) gerci eflalim senin yanina da koymus.... her ne kadar grupdas oldugunuz icin koyduğunu dusunsem de yardimsever oldugu icin koydugunu umut ediyorum :KK70: :KK70:

Son kez....

buble buble listede arti koymayan bir sen kaldin canim. Is yerinde cam bulamazsin da pc ekranini ve ofis telefonunu sil de gel hadi...

@3kizannesi goremiyirum seni...
@Feraceli sen de gelmeyeceksin sanirsam

MaRaL_ MaRaL_ @NAZ__24 pazar gunku listeye yazmis kizlar ama siz var miydiniz kacirdum ben... hosgeldiniz o vakit
kim hangi listeye yazmis
ne yapmmam lazim sen onu soyle :)
hosbuldum :)

Sleepy kullanıyorum canım tavsiye ederim

Bir bulsam deneyeceğim onu ama bulamadım ki. Hangi markette var? Bir tek ebebekte gördüm o da 1 bedendi alamadım.

A101'den aldım daha uygun fiyata.

Trendyol'da bez adet fiyatı 60 kr, A101'de adet fiyatı 55 kr.

Prima premium care kullanıyorum ben. Var mı a101'de. Varsa hala iptal edebilirim aldıklarımı sanırım.

Bir bulsam deneyeceğim onu ama bulamadım ki. Hangi markette var? Bir tek ebebekte gördüm o da 1 bedendi alamadım.

Prima premium care kullanıyorum ben. Var mı a101'de. Varsa hala iptal edebilirim aldıklarımı sanırım.
Premium care görmedim. benim kızı 1,5 yaşından sonra korumamaya başladı premum o yüzden aktif Bebek'e geçtim :)

Back
X