Tamam itiraf ediyorum. Takim arkadaslariniza sahip cikmadiniz. Ondan gittiler... hic etiketleme yapmadiniz. Nerdesin komsu huuu demediniz.. o bakimdan mutevellit. Takim ruhu istiyorum ben ... herkesin icindeki sevkin geri gelmesini istiyorum..
ben yokum o zaman canim yabugun son
kanal tedavin nasildi? Senin oglan neden bu kadar gec uyuyor ki. Oglen uykusunu kisaltsan olmaz mi...
konuşmaya basladin mi ona gore cevap verecegim
O zaman onumuzdeki etaba katil. 15 gun onun suresi. Yer daha belli degil.ben yokum o zaman canim ya
kuçuk hasta çok fena elim kolum bagli
hiç durmuyor surekli kucagimda
OLUR TABIO zaman onumuzdeki etaba katil. 15 gun onun suresi. Yer daha belli degil.
ben aynı fikirde değilim.Tamam itiraf ediyorum. Takim arkadaslariniza sahip cikmadiniz. Ondan gittiler... hic etiketleme yapmadiniz. Nerdesin komsu huuu demediniz.. o bakimdan mutevellit. Takim ruhu istiyorum ben ... herkesin icindeki sevkin geri gelmesini istiyorum..
Denge tabiki saglanacak. Oncekiler espri. Ama takim ruhu birbirini motive ederek olur. Hangimizin sebebi yok ki.. hepimizin var. Ne dertleri ne sıkıntılari var. Istiyorsan sebeplere siginmayacaksin bence bu kadar basit...ben aynı fikirde değilim.
devam edemediler sebepleri vardı.
dengeyi sağlamalısın canım.
ben sığınmıyorum farkındaysan.Denge tabiki saglanacak. Oncekiler espri. Ama takim ruhu birbirini motive ederek olur. Hangimizin sebebi yok ki.. hepimizin var. Ne dertleri ne sıkıntılari var. Istiyorsan sebeplere siginmayacaksin bence bu kadar basit...
iyi geçti tedavim dr un eli çok hafifmiş oglan 3 yıldır böyle gündüz uyumuyor gece geç yatıp geç kalkıyorbugun son
kanal tedavin nasildi? Senin oglan neden bu kadar gec uyuyor ki. Oglen uykusunu kisaltsan olmaz mi...
konuşmaya basladin mi ona gore cevap verecegim
ben bunları yapmıştım ilk paylaşıldıgında bir daha mı yapmam gerekiyorODAK NOKTASI MADDELERİ (OTURMA ODASI)
1. Cam silinecek
2. Perdeler yıkanacak ✔
3. Tv ünitesi veya sehpası düzenlenecek ✔ yok
4. Avize veya lamba silinecek ✔
5. Koltuk örtüsü, kırlent kılıfı yıkanacak (varsa tabi) ✔
6. Koltuklar silinecek ✔ temiz
7. Halı silinecek veya yıkanacak veya yıkamaya gönderilecek ✔ halı örtüsü var
8. Duvarda saat, tablo vs varsa silinecek ✔
9. Kapı silinecek ✔
10. Priz ve elektrik düğmeleri silinecek✔
11. Radyatör veya soba silinecek (ikisi de yoksa keyfiniz gıcır)✔
12. Eşyalar yerlerinden çekilerek süpürülüp silinecek ✔
13. Toz alınacak✔
14. Odadaki çiçeklerin bakımı yapılacak (varsa)✔ yoktur
Hayır canım yaptıysan tamamben bunları yapmıştım ilk paylaşıldıgında bir daha mı yapmam gerekiyor
Canım sleepy nin kendi sitesinden getirtiyoruz biz, indirim oluyor sürekli. Şimdi yerel bir markete de gelmiş. Islak mendilini de kullanıyorumBir bulsam deneyeceğim onu ama bulamadım ki. Hangi markette var? Bir tek ebebekte gördüm o da 1 bedendi alamadım.
Prima premium care kullanıyorum ben. Var mı a101'de. Varsa hala iptal edebilirim aldıklarımı sanırım.
Siginmayacaksin derken seni degil genel siginanlari kastetmistimm konusma dilinde sen seklinde konuşma var. Yazim dilinde yok mu acaba...ben sığınmıyorum farkındaysan.
gelemeyenler için söyledim.
Canım sleepy nin kendi sitesinden getirtiyoruz biz, indirim oluyor sürekli. Şimdi yerel bir markete de gelmiş. Islak mendilini de kullanıyorum
bak seni gıcık etmeyi başarmışım,hala yazıyorsun.Siginmayacaksin derken seni degil genel siginanlari kastetmistimm konusma dilinde sen seklinde konuşma var. Yazim dilinde yok mu acaba...
Canım numune gönderiyorlar isteyebilirsin. Sleepy nin de var ıslak pamuk mendili yenidoğan için. Baby me duymuştum ama kullanmamıştım, uni baby nin pamuk mendilini kullanmıştım.Anladım canım. Önce bir yerden bir paket bulup denemem lazım benim. Daha bakmadığım marketler var. Bulursam alırım bir ara. Şimdilik trendyoldan sipariş verdim . Uzun bir süre onlar yeter zaten. Islak mendil de ebebeğin baby&me yenidoğan pamuk mendillerini kullanıyorum. Hem fiyatı da uygun memnunum. 24lü koliyi 46 liraya aldım son indirimden.
Geçmiş olsun canımYa ben aynaları unuttum yaBir de hasta oldum inşallah bebişe geçirmem
bak seni gıcık etmeyi başarmışım,hala yazıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?