dün çakma siteye bakayım demiştim.Geçmiş olsun canım
diyorum ne oluyor bu dagci değil çaktım mevzuyu
Geçmiş olsun canım
diyorum ne oluyor bu dagci değil çaktım mevzuyu
Gecmis olsun canimYa ben aynaları unuttum yaBir de hasta oldum inşallah bebişe geçirmem
Kim yazmis ki nerde git demislerdün çakma siteye bakayım demiştim.
dönünce de buranın taklidi olamaz vs. gibi güzel şeyler yazacaktım ki sayınchentiq ''gidersen git,yine buraya döneceksin'' gibi iğneli bir mesaj yazmıştı.
ben de bugün onu gıcık edeyim dedim.
yazarken arkadaşım neden gülüyorsun demişti.
dedim bir arkadaşım var onu gıcık etmeye çalışıyorum.
keyifliydi yani.:))
boşver takılmıştı o bana.Kim yazmis ki nerde git demisler
geçmiş olsun canım.Sağol canım şimdilik ağır bir durumum yok inşallah da olmaz ama asıl korkum bebeğe geçirmek
Anladim canimboşver takılmıştı o bana.
ciddi değil yani.:)
sen 3chentiq edersin14.02.2017 salı
Ayna silme (evdeki tüm aynalar)
kubdef
@3kizannesi
chentiq
zambak86
@CKbeautyandsheer
@eflalim
@buble
NAVLEE
@yesilkubbe
@pinartn
dagci
cnntrm
IrResistibLe_
Sayın @chentiq,bizim grup neden 3 kişi.
merak ettiğim hangimiz 3 kişi sayılıyoruz.
ya da birimiz kaç chentiq ederiz?
malesef daha cok ekmek yemen lazim. Ama kilo alacam diye yiyemezsinsen...bak seni gıcık etmeyi başarmışım,hala yazıyorsun.
arkadasina basaramamisim diyebilirsin. Tabiki yazacagim... yanlis anlamis olabilme ohtimalin var. Ben alışıgim.. aciklamak... himmmm. Aciklamaya calismakdün çakma siteye bakayım demiştim.
dönünce de buranın taklidi olamaz vs. gibi güzel şeyler yazacaktım ki sayınchentiq ''gidersen git,yine buraya döneceksin'' gibi iğneli bir mesaj yazmıştı.
ben de bugün onu gıcık edeyim dedim.
yazarken arkadaşım neden gülüyorsun demişti.
dedim bir arkadaşım var onu gıcık etmeye çalışıyorum.
keyifliydi yani.:))
sen coddi degil miyim sandin...boşver takılmıştı o bana.
ciddi değil yani.:)
bu kiza niye kimse maratonuna katilmiyor.. kizu normalde maraton tek kisiyle katilinca yazilmiyor... ama sana da hic yandan cikmiyor. Ben anlamadim bu topigi... senden baska maraton talep edene kadar sen yazabilirsij. Izin var..Maraton sonucum
Yatak odasi toplandi
Kahvalti hazirlandi
Bulaşık yikandi
Oturma odasi toplandi
Oturma odası süpürüp toz alindi
Çöpler atıldı
Tatlı su dolduruldu
Markete gidildi
Marketten alinanlar yerlestirildi
Oglanla oynanip kurabiye hazırlandı
Teşekkürlermalesef daha cok ekmek yemen lazim. Ama kilo alacam diye yiyemezsinsen...
arkadasina basaramamisim diyebilirsin. Tabiki yazacagim... yanlis anlamis olabilme ohtimalin var. Ben alışıgim.. aciklamak... himmmm. Aciklamaya calismakbazense aciklayamamak benim isim
sen coddi degil miyim sandin...
bu kiza niye kimse maratonuna katilmiyor.. kizu normalde maraton tek kisiyle katilinca yazilmiyor... ama sana da hic yandan cikmiyor. Ben anlamadim bu topigi... senden baska maraton talep edene kadar sen yazabilirsij. Izin var..
Yok canım gerçekleri söylüyorum :)Alinganlik mi yapıyoruz. Sallamamak falan.. :)
Sallamaz olur muyum. 2 gruba inmeye gerek yok simdilik. Kisi sayisi azalmazsa da devam.Yok canım gerçekleri söylüyorum :)
Gecmis olsun canim
geçmiş olsun canım.
Allah sağlık versin de bu kış pek zor oldu sanki.
cnntrm gecmis olsun
:)) kizim bir buyut 2 yasina gelsin. O zaman hesap yapalim. Simdi cocuklarin yasiyla ters orantili biliyorsun.... senin raporlarini ozledim.Sağol canım sen nasıl oldun?
Sağol canım aynen bu kış herkes için bol hastalıklı oldu niyeyse.. Hele bizim oğlan bir tarafından hastalık uyduruyor resmen
Hangi hususta ederim ki? Eskiden benziyorduk ama artıkchentiq çok aşama kaydetti bense durduğum yerde saymak bir kenara geri saymaya başladım tembellik, gece geç yatma hep bende Evet bu konularda 3 chentiq ederim. Chentiqx3=cnntrm
Sağol canım:)
kız dedim ya gençlerden girebilirsem çünkü vermiyorlaranneme gitcem orda internetyok demisain ya
Kız benim şevk geliyor ama fazla durmuyor hemen gidiyorTamam itiraf ediyorum. Takim arkadaslariniza sahip cikmadiniz. Ondan gittiler... hic etiketleme yapmadiniz. Nerdesin komsu huuu demediniz.. o bakimdan mutevellit. Takim ruhu istiyorum ben ... herkesin icindeki sevkin geri gelmesini istiyorum..
geçmiş olsuniyi geçti tedavim dr un eli çok hafifmiş oglan 3 yıldır böyle gündüz uyumuyor gece geç yatıp geç kalkıyor
sanada geçmiş olsun dikkat etYa ben aynaları unuttum yaBir de hasta oldum inşallah bebişe geçirmem
maratonda kimse katılmazsa yaptıklarını yazamazsın diye alıntıladım ama sonraMaraton sonucum
Yatak odasi toplandi
Kahvalti hazirlandi
Bulaşık yikandi
Oturma odasi toplandi
Oturma odası süpürüp toz alindi
Çöpler atıldı
Tatlı su dolduruldu
Markete gidildi
Marketten alinanlar yerlestirildi
Oglanla oynanip kurabiye hazırlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?