- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Sagol canimkız dedim ya gençlerden girebilirsem çünkü vermiyorlar(instagramda internetin kökünü kurutuyor o yüzden vermiyorlar kendilerine anca yetmiyormuş
ve annemin neyi bitmişti yenilenmiş ama onun da KK ya girmiyor sorduk KK güncelleme yaptığı için olabilirmiş telefon açmıyor aynı telden başka birinden denedik oda girmedi.
bide annemler yeni taşındığı için eve bağlanan net daha bağlanmadı alt yapı daha yokmuş mart da yapılacakmış
Kız benim şevk geliyor ama fazla durmuyor hemen gidiyor
geçmiş olsun
sanada geçmiş olsun dikkat et
maratonda kimse katılmazsa yaptıklarını yazamazsın diye alıntıladım ama sonrachentiq in msj gördüm artıkın alıntıladım diye de işsizlikden yazayım dedim:))))
Baktımda bir şey anlamadım biraz açıklarmısın seni yoracak ama kusura bakmaSallamaz olur muyum. 2 gruba inmeye gerek yok simdilik. Kisi sayisi azalmazsa da devam.
durkan ilk mesajlara bakar misin.
Ben yardim toplayan derneklere veriyorumKızlar bu topigin sıkı takipçisiyim. Eski kıyafetler ile başım dertte. Ancak siz yardım edebilirsiniz bana dedim , kostum geldim size.
Eski ve kullanılamayacak durumdaki kıyafetleri ne yapıyorsunuz? Poşetleyip çöpe atmak istiyorum ama ben geri dönüşüm konusunda resmen takıntılı biriyim. Tüm ambalaj atıklarını geri dönüşüm kutusuna, evsel atıkları normal çöp kutusuna atıyorum.
Şimdi kıyafetleri toplayıp çöpe atmaya gönlüm elvermiyorbir yandan da çok birikti. Deli miyim neyim kızlar , bana bir akıl.
Hoşgeldin kıyafetleri biraz araştırsan çevrende vardır ilaha bi yer ve şu dernekler var oraya , biz burada köye göndeeiyoruz giyilecekleri çünkü işte çok lazım oluyorKızlar bu topigin sıkı takipçisiyim. Eski kıyafetler ile başım dertte. Ancak siz yardım edebilirsiniz bana dedim , kostum geldim size.
Eski ve kullanılamayacak durumdaki kıyafetleri ne yapıyorsunuz? Poşetleyip çöpe atmak istiyorum ama ben geri dönüşüm konusunda resmen takıntılı biriyim. Tüm ambalaj atıklarını geri dönüşüm kutusuna, evsel atıkları normal çöp kutusuna atıyorum.
Şimdi kıyafetleri toplayıp çöpe atmaya gönlüm elvermiyorbir yandan da çok birikti. Deli miyim neyim kızlar , bana bir akıl.
Ama çok eski ve yıpranmış kıyafetler. Başkasına verilebilecek şeyler değil.Hoşgeldin kıyafetleri biraz araştırsan çevrende vardır ilaha bi yer ve şu dernekler var oraya , biz burada köye göndeeiyoruz giyilecekleri çünkü işte çok lazım oluyor
Yaptım tabi kiSiz bilirsiniz yinede pamuklu olanları toz bezi yapabilirsiniz.
O zaman ne yap biliyormusun temiz bi poşete koy çöpün yanına indir kesin ihtiyacı olan biri alır götürürAma çok eski ve yıpranmış kıyafetler. Başkasına verilebilecek şeyler değil.
Arada çok eski olmayanlar da var tabi ama ben ihtiyaç sahibi kişilere de eski kıyafet vermekten yana değilim.
İşte kullanmak için ihtiyacı olan kimse tanımıyorum. gönderebileceğim bir yer yok. Aylardır da bekletiyorum
Bende eşimin giymediklerini yada dar gelenleri yaylaya inşaat işçilerine gönderiyorumHoşgeldin kıyafetleri biraz araştırsan çevrende vardır ilaha bi yer ve şu dernekler var oraya , biz burada köye göndeeiyoruz giyilecekleri çünkü işte çok lazım oluyor
sevk ine rüşvet teklif et. Gönlünü al belki dirur yaninda... ben de diyecektim ama gönlüm el vermedi. Kizcagiz maraton diyor kimse gelmiyor. Cocugu da aksamlari uyumadigindan gunduz yapabiliyor ancak....kız dedim ya gençlerden girebilirsem çünkü vermiyorlar(instagramda internetin kökünü kurutuyor o yüzden vermiyorlar kendilerine anca yetmiyormuş
ve annemin neyi bitmişti yenilenmiş ama onun da KK ya girmiyor sorduk KK güncelleme yaptığı için olabilirmiş telefon açmıyor aynı telden başka birinden denedik oda girmedi.
bide annemler yeni taşındığı için eve bağlanan net daha bağlanmadı alt yapı daha yokmuş mart da yapılacakmış
Kız benim şevk geliyor ama fazla durmuyor hemen gidiyor
geçmiş olsun
sanada geçmiş olsun dikkat et
maratonda kimse katılmazsa yaptıklarını yazamazsın diye alıntıladım ama sonrachentiq in msj gördüm artıkın alıntıladım diye de işsizlikden yazayım dedim:))))
sabah aciklayim cnm. Basim o kadar agriyorki...Baktımda bir şey anlamadım biraz açıklarmısın seni yoracak ama kusura bakma
cok iyi dusunmussun neden deli olasin. Buyuk boy koli bul. Etrafina cop poseti gecir. Bir guzel de bantla. Sonra bir delik ac kedilerin kopeklerin girebilmesi icin. Kuytu bir agac dibine koy. Icerisine de bu kiyafetleri koy. Sogukta usuyen hayvanciklar icin mis gibi yuva. Yok vaktim yok ugrasamam dersen de hayvan barinaklarina ver. Onlar mutlaka degerlendirirKızlar bu topigin sıkı takipçisiyim. Eski kıyafetler ile başım dertte. Ancak siz yardım edebilirsiniz bana dedim , kostum geldim size.
Dikislerim eskisi gibi acimiyor ama daha hic birinin düştüğünü de gormedim. Gecsede buyuk oglumla tepine tepine oynasak.Sağol canım sen nasıl oldun?
Sağol canım aynen bu kış herkes için bol hastalıklı oldu niyeyse.. Hele bizim oğlan bir tarafından hastalık uyduruyor resmen
Hangi hususta ederim ki? Eskiden benziyorduk ama artıkchentiq çok aşama kaydetti bense durduğum yerde saymak bir kenara geri saymaya başladım tembellik, gece geç yatma hep bende Evet bu konularda 3 chentiq ederim. Chentiqx3=cnntrm
Sağol canım:)
:)) kizim bir buyut 2 yasina gelsin. O zaman hesap yapalim. Simdi cocuklarin yasiyla ters orantili biliyorsun.... senin raporlarini ozledim.
Dikislerim eskisi gibi acimiyor ama daha hic birinin düştüğünü de gormedim. Gecsede buyuk oglumla tepine tepine oynasak.
Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur. Allahım sana Şafii ismiyle şifalar versin.sevk ine rüşvet teklif et. Gönlünü al belki dirur yaninda... ben de diyecektim ama gönlüm el vermedi. Kizcagiz maraton diyor kimse gelmiyor. Cocugu da aksamlari uyumadigindan gunduz yapabiliyor ancak....
sabah aciklayim cnm. Basim o kadar agriyorki...
cok iyi dusunmussun neden deli olasin. Buyuk boy koli bul. Etrafina cop poseti gecir. Bir guzel de bantla. Sonra bir delik ac kedilerin kopeklerin girebilmesi icin. Kuytu bir agac dibine koy. Icerisine de bu kiyafetleri koy. Sogukta usuyen hayvanciklar icin mis gibi yuva. Yok vaktim yok ugrasamam dersen de hayvan barinaklarina ver. Onlar mutlaka degerlendirir
çok acayip bişey oldu anlatırım şevk ,kardeşi heves, amcaoğlu heyecan ve bide yaninda tedirginlik gelmiş.has bebiş değilsevk ine rüşvet teklif et. Gönlünü al belki dirur yaninda... ben de diyecektim ama gönlüm el vermedi. Kizcagiz maraton diyor kimse gelmiyor. Cocugu da aksamlari uyumadigindan gunduz yapabiliyor ancak....
sabah aciklayim cnm. Basim o kadar agriyorki...
cok iyi dusunmussun neden deli olasin. Buyuk boy koli bul. Etrafina cop poseti gecir. Bir guzel de bantla. Sonra bir delik ac kedilerin kopeklerin girebilmesi icin. Kuytu bir agac dibine koy. Icerisine de bu kiyafetleri koy. Sogukta usuyen hayvanciklar icin mis gibi yuva. Yok vaktim yok ugrasamam dersen de hayvan barinaklarina ver. Onlar mutlaka degerlendirir
zorla kızYarin bildirim günübpersembe. Ama benim 48rekatim kaldi. Cunku pazar basladim kilmaya. Sizce kasayim mi? Cok zorlanacahim ama
Dikişler kendimi düşüyor muş kızDikislerim eskisi gibi acimiyor ama daha hic birinin düştüğünü de gormedim. Gecsede buyuk oglumla tepine tepine oynasak.
süt maratonu yapayım bendeKahve maratonuna varmısınız
beni yalnız bırakma canım afiyet şifa olsun.çok acayip bişey oldu anlatırım şevk ,kardeşi heves, amcaoğlu heyecan ve bide yaninda tedirginlik gelmiş.has bebiş değil
zorla kız
Dikişler kendimi düşüyor muş kız
süt maratonu yapayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?