Sagol canim

Kızlar bu topigin sıkı takipçisiyim. Eski kıyafetler ile başım dertte. Ancak siz yardım edebilirsiniz bana dedim , kostum geldim size.
Eski ve kullanılamayacak durumdaki kıyafetleri ne yapıyorsunuz? Poşetleyip çöpe atmak istiyorum ama ben geri dönüşüm konusunda resmen takıntılı biriyim. Tüm ambalaj atıklarını geri dönüşüm kutusuna, evsel atıkları normal çöp kutusuna atıyorum.
Şimdi kıyafetleri toplayıp çöpe atmaya gönlüm elvermiyor bir yandan da çok birikti. Deli miyim neyim kızlar , bana bir akıl.

Ben yardim toplayan derneklere veriyorum

Hoşgeldin kıyafetleri biraz araştırsan çevrende vardır ilaha bi yer ve şu dernekler var oraya , biz burada köye göndeeiyoruz giyilecekleri çünkü işte çok lazım oluyor

Hoşgeldin kıyafetleri biraz araştırsan çevrende vardır ilaha bi yer ve şu dernekler var oraya , biz burada köye göndeeiyoruz giyilecekleri çünkü işte çok lazım oluyor
Ama çok eski ve yıpranmış kıyafetler. Başkasına verilebilecek şeyler değil.

Arada çok eski olmayanlar da var tabi ama ben ihtiyaç sahibi kişilere de eski kıyafet vermekten yana değilim.

İşte kullanmak için ihtiyacı olan kimse tanımıyorum. gönderebileceğim bir yer yok. Aylardır da bekletiyorum

O zaman ne yap biliyormusun temiz bi poşete koy çöpün yanına indir kesin ihtiyacı olan biri alır götürür

sevk ine rüşvet teklif et. Gönlünü al belki dirur yaninda... ben de diyecektim ama gönlüm el vermedi. Kizcagiz maraton diyor kimse gelmiyor. Cocugu da aksamlari uyumadigindan gunduz yapabiliyor ancak....

Baktımda bir şey anlamadım biraz açıklarmısın seni yoracak ama kusura bakma
sabah aciklayim cnm. Basim o kadar agriyorki...

cok iyi dusunmussun neden deli olasin. Buyuk boy koli bul. Etrafina cop poseti gecir. Bir guzel de bantla. Sonra bir delik ac kedilerin kopeklerin girebilmesi icin. Kuytu bir agac dibine koy. Icerisine de bu kiyafetleri koy. Sogukta usuyen hayvanciklar icin mis gibi yuva. Yok vaktim yok ugrasamam dersen de hayvan barinaklarina ver. Onlar mutlaka degerlendirir

Dikislerim eskisi gibi acimiyor ama daha hic birinin düştüğünü de gormedim. Gecsede buyuk oglumla tepine tepine oynasak.

:)) kizim bir buyut 2 yasina gelsin. O zaman hesap yapalim. Simdi cocuklarin yasiyla ters orantili biliyorsun.... senin raporlarini ozledim.

O raporları tekrar yazabileceğime emin değilim artık umutsuz vaka gibi hissediyorum kendimi inşallah geçer. Azinin topiği takipten bile çıkardım uzun zaman önce. Yapanları gördükçe kendimi iyice faydasız hissediyordum.. Gündüz kız bir şey yaptırmıyor. Akşam eşim gelince kızı eline tutuşturup yapayım diyorum daha en zorunlu olanları bile bitirmeden geri veriyor bana:)

Dikislerim eskisi gibi acimiyor ama daha hic birinin düştüğünü de gormedim. Gecsede buyuk oglumla tepine tepine oynasak.

O iş yaş diyim ben sana. Tam sen iyileşiyorsun bebek daha çok uyanık kalmaya ve hatta uyumayıp ağlamaya başlıyor büyük çocuk iyice devre dışı kalıyor

chentiq ilk sayfayı çok beğendim :)Maddeleri de çok beğendim. Özellikle değişiklik maddesini :) 1 yıldır halıları değiştirmek istiyorum çok kötü oldular (ince kaydırmazlardan almıştım jel tabanlardan) eşimin aklına girip değiştireyim bari haftasonu misafirlerimiz var (onun arkadaşları) ilk kez gelecekler güzel görsünler :) Böylelikle halı yıkama maddesinden de yırtmış olurum

Çok geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir rahatsızlığın yoktur. Allahım sana Şafii ismiyle şifalar versin.

çok acayip bişey oldu anlatırım şevk ,kardeşi heves, amcaoğlu heyecan ve bide yaninda tedirginlik gelmiş.has bebiş değil

Yarin bildirim günübpersembe. Ama benim 48rekatim kaldi. Cunku pazar basladim kilmaya. Sizce kasayim mi? Cok zorlanacahim ama
zorla kız

Dikişler kendimi düşüyor muş kız
Kahve maratonuna varmısınız
süt maratonu yapayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…