- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- 158
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.durkan gecmis olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.durkan gecmis olsun
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.Bende gece yatarken içiyordum, birde proluton depo vurunuyordum
Çok geçmiş olsun
Maratoncu hanımlar nerelerdesiniz?
Kötü olmuş saglik olsun.Benim hani o çarşamba gecesi kızı uyutup yaptığım bol işli, güzel, cici maratonda sildiğim, pırıl pırıl ettiğim oturma odası halım var ya.. Hah işte onun üstünde bir oyun halısı vardı bu gece. Kızçeyi oynatıyor, bir yandan da kahvemi yudumluyordum kiiiiii elim bardağa çarptı ve bir bardak kahve cağnım halımın üstüne döküldü![]()
nazar olmus sanırsam maratonu o kadar guzel anlatmicaktin silmedim tozlaroda halinim altina ittirdim bazi lekeler benim icin cok ozel onlafi silemedim falan deseymissin iyimissBenim hani o çarşamba gecesi kızı uyutup yaptığım bol işli, güzel, cici maratonda sildiğim, pırıl pırıl ettiğim oturma odası halım var ya.. Hah işte onun üstünde bir oyun halısı vardı bu gece. Kızçeyi oynatıyor, bir yandan da kahvemi yudumluyordum kiiiiii elim bardağa çarptı ve bir bardak kahve cağnım halımın üstüne döküldü![]()
çok sağol canım allah razı olsun.durkan gecmis olsun canim
nazar olmus sanırsam maratonu o kadar guzel anlatmicaktin silmedim tozlaroda halinim altina ittirdim bazi lekeler benim icin cok ozel onlafi silemedim falan deseymissin iyimiss![]()
Ben varimSelamlar maratona gelmek isteyen varmı

Geçmiş olsun canım. Olsun sana ve çocuğa bişey olmasın halı daki leke silinir, yıkanır geçer sıkma canını.Benim hani o çarşamba gecesi kızı uyutup yaptığım bol işli, güzel, cici maratonda sildiğim, pırıl pırıl ettiğim oturma odası halım var ya.. Hah işte onun üstünde bir oyun halısı vardı bu gece. Kızçeyi oynatıyor, bir yandan da kahvemi yudumluyordum kiiiiii elim bardağa çarptı ve bir bardak kahve cağnım halımın üstüne döküldü![]()
Oyyy çok yoruluyorsun dimiBen oturduğum yerde kafamın lap diye düşmesiyle gözümü açtımŞimdi kahve yapıyorum kendime isteyen gelsin :)))
bende nazar etmiş olabilirim:))Benim hani o çarşamba gecesi kızı uyutup yaptığım bol işli, güzel, cici maratonda sildiğim, pırıl pırıl ettiğim oturma odası halım var ya.. Hah işte onun üstünde bir oyun halısı vardı bu gece. Kızçeyi oynatıyor, bir yandan da kahvemi yudumluyordum kiiiiii elim bardağa çarptı ve bir bardak kahve cağnım halımın üstüne döküldü![]()
canım haftalık olan vardıArkadaslar gunluk odeve bakayim diye girdim ama dun de bugun de verilmemis. Artik gunluk odev yok mu?
13.02.2017 pazartesi cam eşya temizliği (vitrin yada konsol içinden olabilir)Arkadaslar gunluk odeve bakayim diye girdim ama dun de bugun de verilmemis. Artik gunluk odev yok mu?
Geçmiş olsun canım. Olsun sana ve çocuğa bişey olmasın halı daki leke silinir, yıkanır geçer sıkma canını.
Oyyy çok yoruluyorsun dimi
bende nazar etmiş olabilirim:))
canım haftalık olan vardı