Kahveni nasıl içersin ben yaparım canım yanına çikolata var (ben sade içiyorum)Yok ya alışığım canım sıkılmadı da kendime sinir oldum. Kahvem de çok güzel olmuştu kıvamı falan ona üzüldüm daha çok
Yok yokchentiq dir o kesin
Kahveni nasıl içersin ben yaparım canım yanına çikolata var (ben sade içiyorum)
Seninkini orta yaparım canım, bende nescafe yi ikisi bir arada içiyordum İnternet'e bir yazı okudum hangi site olduğu nu unuttum nescafe özellikle kadınlarda selüliti artırdığını okuduktan sonra daha az içmeye çalışıyorum.:)))) teşekkür ederim çok mutlu oldum içmiş gibiBen neskafe içiyorum ama arkadaşla olunca Türk kahvesi de içerim. Ama sade içemem orta olsun benimki
Seninkini orta yaparım canım, bende nescafe yi ikisi bir arada içiyordum İnternet'e bir yazı okudum hangi site olduğu nu unuttum nescafe özellikle kadınlarda selüliti artırdığını okuduktan sonra daha az içmeye çalışıyorum.
Benim hani o çarşamba gecesi kızı uyutup yaptığım bol işli, güzel, cici maratonda sildiğim, pırıl pırıl ettiğim oturma odası halım var ya.. Hah işte onun üstünde bir oyun halısı vardı bu gece. Kızçeyi oynatıyor, bir yandan da kahvemi yudumluyordum kiiiiii elim bardağa çarptı ve bir bardak kahve cağnım halımın üstüne döküldü
Afiyet şifa olsunEvet selülit yapıyorBen kahve kreması da kullanıyorum Eskiden 3'ü 1 arada içiyordum. Şimdi onu bıraktım kendim hazırlıyorum en azından tatlandırıcıdan kurtardım. Ama sütle yapılanın tadına alışamıyorum. Kahve inanılmaz bağımlılık yapıyor 3'ü 1 arada içerken daha da kötüydü o zaman içmediğim gün baş ağrım tutuyordu. Şimdi o yok en azından.
Odak noktasi maddelerini yaptim am nereye yazacagim
chentiq merhaba Can'ım eski istikrarım gelmiyor bir türlü katılmak istiyorum ama nedense olamıyor anlamadım
Itinayla nazar degdirilir. Su aralar kendime degdiriyorummYok ya alışığım canım sıkılmadı da kendime sinir oldum. Kahvem de çok güzel olmuştu kıvamı falan ona üzüldüm daha çok
Yok yokchentiq dir o kesin
Itinayla nazar degdirilir. Su aralar kendime degdiriyorumm
Bildirimi ay sonunda yapacağız canım
Şöyle yapıyoruz. Telefona alarm kuruyorsun en daaat daaaat daaaaaat yapanından. Alarm çalınca telefona bir bakıyorsun ki cnntrm seni süpürgeyle kovalıyor çabuk topiğe gir diyeSen de koşa koşa gelip önce ödevi yapıyorsun sonra da odak noktasının maddelerine başlıyorsun. Ödev eskisi gibi bildirim topiğinde. Farklı olarak haftalık liste şeklinde buble yazıyor sağolsun. Odak noktası maddeleri ve haftanın alışkanlığı da bildirim topiğinin ilk sayfasında yazıyor
Ödev Yok çok şanslıyım
ben bugün ödevi ikisininde yaptım tiliiiiiÖdev çamaşır yıkamak
Bu saat oldu ben yıkamadım bir gideyim banyoya ne var yıkanacak :)))
ben bugün ödevi ikisininde yaptım tiliiiii
Yaşasınnnn iki makine yıkandı hemdeÖdev çamaşır yıkamak
Bu saat oldu ben yıkamadım bir gideyim banyoya ne var yıkanacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?