Yaşasınnnn iki makine yıkandı hemdekim katlayacak onları
Hıııı tabi buldun açığımı vur açıma hiç,daha kalkıp ütü yapıcam oğlanın sınıfın masa örtüleri var 25 adetHmm bir düşüneyim... Immm ımmm pazartesi ödevini çamaşır katlama mı yapsak ki
sayılır benceeBen de yaptım. Arkadaş yerine çocukları, dışarı çıkmak yerine salona geçmeyi sayarsak tabi
harika fikirHmm bir düşüneyim... Immm ımmm pazartesi ödevini çamaşır katlama mı yapsak ki
Hıııı tabi buldun açığımı vur açıma hiç,daha kalkıp ütü yapıcam oğlanın sınıfın masa örtüleri var 25 adetöğretmen tutuşturdu elime offfffff
Listeye adımı eklemeyi unutmuşum düzelti verin
Ayyyy yapalım hemen bitsin kalkıyorum hemenEklemişsin eklemesine de sondaki quote yi sülmeyi unutmuşsun :) O kadar uğramazsan buralara unutursun tabi :))) Ben bir posta kızın çamaşırlarını ütüledim. Sırada bizimkiler var beraber yapalım gel
klasik is guc sil supur dinlen anca.... cocuk acile gitti babasiyla ama artik kaniksadim herhalde. Allah beterinden saklasin. Bogazi iltihap olmus gene. Cok ilginçtir hep de hafta sonu oluyo. Cuma gecesinden.. bize hastane 25 km falan mesafesi. H.ici olsa en azindan saglik ocagindaki doktorlara gosteririz.Hayırdır inşallah canım dün de yoktun zaten yaramaz bir durum yok değil mi?
klasik is guc sil supur dinlen anca.... cocuk acile gitti babasiyla ama artik kaniksadim herhalde. Allah beterinden saklasin. Bogazi iltihap olmus gene. Cok ilginçtir hep de hafta sonu oluyo. Cuma gecesinden.. bize hastane 25 km falan mesafesi. H.ici olsa en azindan saglik ocagindaki doktorlara gosteririz.
Yarina pisman olacagim biliyorum ama gene de sorayim. Var mi kahve kitap maratonuna gelen..
Yapilacak bir yığın iş var ama oğlan fırsat vermiyor sağolsun
Oyuncak oynamıyor
Oyun oynamıyor
Tv izlemiyor sadece yastik minder i dağıtıyor
geçmiş olsun da benim kızda sürekli böyle cuma günü yine gittik Dr kulakları iltihap lanmış ve benim koca geldi işten beraber götürdük benimle gelmiyor .kocanın işi aksadığı için dün ve bugünde ile gitmek zorunda kaldı zaten iki haftada bir izin veriyorlar sinir oldum .bugün dip köşe temizlik yapacaktım oda kıza bakacaktıklasik is guc sil supur dinlen anca.... cocuk acile gitti babasiyla ama artik kaniksadim herhalde. Allah beterinden saklasin. Bogazi iltihap olmus gene. Cok ilginçtir hep de hafta sonu oluyo. Cuma gecesinden.. bize hastane 25 km falan mesafesi. H.ici olsa en azindan saglik ocagindaki doktorlara gosteririz.
Yarina pisman olacagim biliyorum ama gene de sorayim. Var mi kahve kitap maratonuna gelen..
her aynen ilaç biter o başlar yineBuralardaysan ben varım maratona. Kreşe gidiyor mu kızın? Benim oğlan da şöyle: Mesela hastalandı doktora götürdük diyelim 10 gün kontrol süresi var ya ücretsiz kayıt açılan. Tam 11. gün tekrar hastalanır ve yine muayene ücreti ödemek zorunda kalırız. Çocuğun hem ruhumuza hem kesemize kastı var :))) Çok geçmiş olsun bu arada. Çabucak iyileşir inşallah.
Benim oğlan da bayılır yastık dağıtmaya
kız bende fark ettim gül gül öldümAboooNAZ24 beni ödev listesinden çıkarmış. Kıızzz seni dost bildik grubumuza aldık insan grupdaşına bunu yapar mı (elini sağa sola sallayıp hayır diyen ikon) Ayhh basıyorum basıyorum gelmiyor buraya
Canım gündüz maraton yapacağına çocukla oynasan yorulur gece de uyur tecrübeyle sabit ve sen niye bu kadar yakınıyorsun beni bile geçtim resmen seni görünce kendime geliyorum vallahaYapilacak bir yığın iş var ama oğlan fırsat vermiyor sağolsun
Oyuncak oynamıyor
Oyun oynamıyor
Tv izlemiyor sadece yastik minder i dağıtıyor
Oynamıyor ki eskiden oynardıkCanım gündüz maraton yapacağına çocukla oynasan yorulur gece de uyur tecrübeyle sabit ve sen niye bu kadar yakınıyorsun beni bile geçtim resmen seni görünce kendime geliyorum vallaha
Canım gündüz maraton yapacağına çocukla oynasan yorulur gece de uyur tecrübeyle sabit ve sen niye bu kadar yakınıyorsun beni bile geçtim resmen seni görünce kendime geliyorum vallaha
çok agresif davranıyor olabilirsiniz ve arkadaşı yokmu hiç ,ben kızımı sırf çocukla oynasın diye annesinden çok rahatsız olduğum bi komşuma götürüyordum. kızımı bir götürüyordum onun kızını on kere gidip eve getirip oynatıyordum tabi bu da kadının hoşuna gidiyordu saatlerce bizde çocuklar oynardı iyikide öyle yapmışım yoksa kızım kimseyle oynayamazdıOynamıyor ki eskiden oynardık
Komsularim suriyeli bizim dilimizi bilmiyorlar yasitida yokçok agresif davranıyor olabilirsiniz ve arkadaşı yokmu hiç ,ben kızımı sırf çocukla oynasın diye annesinden çok rahatsız olduğum bi komşuma götürüyordum. kızımı bir götürüyordum onun kızını on kere gidip eve getirip oynatıyordum tabi bu da kadının hoşuna gidiyordu saatlerce bizde çocuklar oynardı iyikide öyle yapmışım yoksa kızım kimseyle oynayamazdı
Bütün sınıfınkini sen mi yıkıyorsunHıııı tabi buldun açığımı vur açıma hiç,daha kalkıp ütü yapıcam oğlanın sınıfın masa örtüleri var 25 adetöğretmen tutuşturdu elime offfffff
Listeye adımı eklemeyi unutmuşum düzelti verin
Geçmiş olsun canım, rutubet küf'den olabilirGünaydın herkese, benim çocuklar yine hasta aa ne ilginç değil mi yine yine öksürükgiremem pek bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?