gecmis olsun. Ben de hsonu inanilmaz cok uyudum oglendi kalktigimda neredeyse.. simdi nasilsin peki? Sen de benim gibi acilden gelip de maraton yapmaya kalkismissin. Ben de bir onceki gunu yayakta perperisan gecirdigim halde kendimi azicik iyi hissetsem hemen ise gorosiyorum.kendini cok yormasaydin. Bayildin mi? Ambulans cagormislar demissin. Peki nedir aksiyete?
emzirirken degil mi.. ben de cocugu elimden kaydiriyorum sanardim..
hahaha.. simdi anlasildi neye nazar ettigim
hadi hadi.. kendine kilif bulma... sen de nazar degmesin diye yapmiyorsun degil mi :))
hahahahhhaa.. senin bu 2 cocukli halini sevdim.. sinirlerin yipranmos bacik :))
jafta basinda tek seferde veriliyor...
o kadar beraber yattik kalktik 25 gun boyunca, bir bana demedin kahve yapayım diye. Nazari bilemicim ama kiskanclik had safhada
kremanin icinde yok yok... bir yigin katki maddesim ama ondaki tadda hoc bir seyde yok. Ben de sut ile yapiyorum ama sevmiyorum. Dun de icmedim zaten hic cazip gelmedi... selulit yaptigi kesin mi yaaa.. ben de hamilelikte oldu saniyordum
degse sana degerdi ya.. o kadar ugrasmistim halbuki :)))
bos ver canini sikma. Olmuyorsa da hayirlisi olsun.
inanamiyoruumm. Bu ödevleri daha dikkat cekici hale getirmek lazim..
hahahha. O zaman ben de yapmisim :))))
amin insallah.. kontrole gidemiyiruz zaten. Araba parasi kontrol parasindan daha fazla
Soze de gecmis olsun..
kizi kullanmissin resmen.. keske benim de sen gibi komsum olsa.. ooo cillo o cocuklara bakar ben temizlik keyif..
dil onemli degilki. Yetiskinlerin anlasmasinda bile onemli degil. Kaldiki cocuklarda... parka gotur bir gun bir suru arkadasi olur...