Selam kızlar.

Cuma akşamı arkadaşım erken geldiği için, ayakkabılık düzenlemesi yalan oldu.
Cumartesi çamaşır yıkayıp, Pazar ütü yaparım demiştim.
Cumartesi 2 posta çamaşır yıkandı.
Pazar geç kahvaltı, arkadaşla gezme tozma, eve gelip yemek yapıp yeme faslı dolayısıyla, ütü de yalan olmuş oldu.

gecmis olsun. Ben de hsonu inanilmaz cok uyudum oglendi kalktigimda neredeyse.. simdi nasilsin peki? Sen de benim gibi acilden gelip de maraton yapmaya kalkismissin. Ben de bir onceki gunu yayakta perperisan gecirdigim halde kendimi azicik iyi hissetsem hemen ise gorosiyorum.kendini cok yormasaydin. Bayildin mi? Ambulans cagormislar demissin. Peki nedir aksiyete?

Ben oturduğum yerde kafamın lap diye düşmesiyle gözümü açtım Şimdi kahve yapıyorum kendime isteyen gelsin :)))
emzirirken degil mi.. ben de cocugu elimden kaydiriyorum sanardim..

hahaha.. simdi anlasildi neye nazar ettigim

nazar olmus sanırsam maratonu o kadar guzel anlatmicaktin silmedim tozlaroda halinim altina ittirdim bazi lekeler benim icin cok ozel onlafi silemedim falan deseymissin iyimiss
hadi hadi.. kendine kilif bulma... sen de nazar degmesin diye yapmiyorsun degil mi :))

hahahahhhaa.. senin bu 2 cocukli halini sevdim.. sinirlerin yipranmos bacik :))

Arkadaslar gunluk odeve bakayim diye girdim ama dun de bugun de verilmemis. Artik gunluk odev yok mu?
jafta basinda tek seferde veriliyor...

Kahveni nasıl içersin ben yaparım canım yanına çikolata var (ben sade içiyorum)
o kadar beraber yattik kalktik 25 gun boyunca, bir bana demedin kahve yapayım diye. Nazari bilemicim ama kiskanclik had safhada

kremanin icinde yok yok... bir yigin katki maddesim ama ondaki tadda hoc bir seyde yok. Ben de sut ile yapiyorum ama sevmiyorum. Dun de icmedim zaten hic cazip gelmedi... selulit yaptigi kesin mi yaaa.. ben de hamilelikte oldu saniyordum

Kesin chentiq in nazarı değdi
degse sana degerdi ya.. o kadar ugrasmistim halbuki :)))

chentiq merhaba Can'ım eski istikrarım gelmiyor bir türlü katılmak istiyorum ama nedense olamıyor anlamadım
bos ver canini sikma. Olmuyorsa da hayirlisi olsun.

Cuma günü kimse ödev yapmamış
Hadi kepenkler kapalı artık sabah ütü yapanları görelim
inanamiyoruumm. Bu ödevleri daha dikkat cekici hale getirmek lazim..

Ben de yaptım. Arkadaş yerine çocukları, dışarı çıkmak yerine salona geçmeyi sayarsak tabi
hahahha. O zaman ben de yapmisim :))))

amin insallah.. kontrole gidemiyiruz zaten. Araba parasi kontrol parasindan daha fazla

Soze de gecmis olsun..
kizi kullanmissin resmen.. keske benim de sen gibi komsum olsa.. ooo cillo o cocuklara bakar ben temizlik keyif..

Komsularim suriyeli bizim dilimizi bilmiyorlar yasitida yok
dil onemli degilki. Yetiskinlerin anlasmasinda bile onemli degil. Kaldiki cocuklarda... parka gotur bir gun bir suru arkadasi olur...

günaydın kızlar.

hafta sonunu mu geçirdim,o mu üstümden geçti anlamadım.

dün mutfaktan çıkarken buraya bakayım diye düşünmüştüm.
sonrasını hatırlamıyorum,sabah hatırladım.

misafir,çocuklar,çamaşır,yemek vs. vs. vs.....

merhaba canlarım,pek giremiyorum bu aralar topiğe..eşim küçük bir iş kazası geçirdi,herşey bana kaldı kısa bir süreliğine..çok şükür ciddi birşey değil,2-3 hafta kadar sağ ayağını kullanamayacak sadece..rabbim iyilikler versin herkeslere,bizimkide geçmiş gitmiş olsun.
bu haftanın ödevlerini elimden geldiğince bildirim topiğine yazdım..hepinize kolay gelsin..

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun enişteye, şimdi durumu nasıl.

chentiq canım ne desen haklısın valla kendimi nasıl afettiririm bilmiyorum sanada çay yapsam yanına kek,özürüm kabul edilirmi?

Çok geçmiş olsun canım

chentiq canım önce çok sinirlendim, tempolu çok ağır çalıştım, yoruldum, başım döndü, elim ayağım tutmaz oldu, göğsüm çok fazla çarpmaya başladı, konuşacak halim yoktu, biraz oturdum sonrasında bayılmışım, neyse ki yanımda bir arkadaş vardı, kendi işi olmamasına rağmen bana yardım ediyordu eğer o olmasaydı benim rahatsızlandığımdan kimsenin (idarenin) haberi olmazdı allah tan o arkadaş yanımdaydı o haber vermiş. Böylece ambulans çağırmışlar. ANKSİYETE öfke, kaygı, stres, sinir, yorgunluk gibi kavramlar olarak adlandırılıyor.

Bende anksiyete hastasiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…