Günaydın kızlar,
hastalar kervanına ben de katıldım.
Üst solunum yolları iptal. burun tıkanıklığı, boğaz kuruluğu, kulak tıkanıklığı... Yakında göz nezlesi başlar...
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarm.Günaydın kızlar,
Üst solunum yolları iptal. burun tıkanıklığı, boğaz kuruluğu, kulak tıkanıklığı... Yakında göz nezlesi başlar...
çok geçmiş olsun canım.merhaba canlarım,pek giremiyorum bu aralar topiğe..eşim küçük bir iş kazası geçirdi,herşey bana kaldı kısa bir süreliğine..çok şükür ciddi birşey değil,2-3 hafta kadar sağ ayağını kullanamayacak sadece..rabbim iyilikler versin herkeslere,bizimkide geçmiş gitmiş olsun.
bu haftanın ödevlerini elimden geldiğince bildirim topiğine yazdım..hepinize kolay gelsin..
geçmiş olsun canım.chentiq canım önce çok sinirlendim, tempolu çok ağır çalıştım, yoruldum, başım döndü, elim ayağım tutmaz oldu, göğsüm çok fazla çarpmaya başladı, konuşacak halim yoktu, biraz oturdum sonrasında bayılmışım, neyse ki yanımda bir arkadaş vardı, kendi işi olmamasına rağmen bana yardım ediyordu eğer o olmasaydı benim rahatsızlandığımdan kimsenin (idarenin) haberi olmazdı allah tan o arkadaş yanımdaydı o haber vermiş. Böylece ambulans çağırmışlar. ANKSİYETE öfke, kaygı, stres, sinir, yorgunluk gibi kavramlar olarak adlandırılıyor.
evet hafta içi iyi gidiyor.:)Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Hafta içi işte dinlenirsin artık
Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın.
Oyy geçmiş olsun. İyi ki yalnız değilmişsin..
evet ya ilk topiğe geldiğimde bu ne ya demiştim.Aynen emzirirken :) Bazen dediğin gibi elimden kayıyor sanıp fırlamışlığım da oluyor :))
Sinir kalmadı bence bende :)
Kıskanma kıskanma. Sohbete katıl sen de içersin kahveyi
Bence kahveden ziyade krema yapıyor selüliti de
Kesinlikle ama nasıl? Zira eskiden gestapo gibiydin herkes sözünü dinliyorduArtık hepimiz alıştık sanırım bu haline :)
Ay yok bize hastane yakın en azından. Arabayla 5dkda gidiyoruz. Sizde durum daha vahimmiş. Merkezi bir yere taşınmayı düşünmüyor musunuz?
çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar,
geçmiş olsun canım.Günaydın herkese, çok şükür bugünümüze. Çocuklarım daha iyi , bu gece bir kere uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum, tabi onun haricinde büyüğün üstünü örtmek için kalktıklarımı saymıyorum :)
Bir şeyi çok isteyip hayalini kurunca önünde sonunda oluyormuş. Artık az da olsa kendi paramı kazanabilicem, keçe magnet siparişi aldım ve tuvalet kağıdı askısı siparişiinşallah devamı gelir.
Bugün erkenden işlerimi yapıp siparişimi yapmak istiyorum
Günaydın canım özel değilse neye güzel canını sıkıyorsun (la havle çek) inşallah düzelir sin.Günaydın hanımlar ,dün büyük bi can sıkıntısıyla ota-b.k sinir olduğum bi günden sonra sabah uyanmak ne güzel
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar,
Allah hayırlı bol kazançlar versin canımGünaydın herkese, çok şükür bugünümüze. Çocuklarım daha iyi , bu gece bir kere uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum, tabi onun haricinde büyüğün üstünü örtmek için kalktıklarımı saymıyorum :)
Bir şeyi çok isteyip hayalini kurunca önünde sonunda oluyormuş. Artık az da olsa kendi paramı kazanabilicem, keçe magnet siparişi aldım ve tuvalet kağıdı askısı siparişiinşallah devamı gelir.
Allah hayırlı bol kazançlar versin canım
Günaydın herkese, çok şükür bugünümüze. Çocuklarım daha iyi , bu gece bir kere uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum, tabi onun haricinde büyüğün üstünü örtmek için kalktıklarımı saymıyorum :)
cumadan beri işlrim yolunda gitmiyor ona sıkıldı ,canım sıkkın olduğu içinde uçan kuşa bile sinir oldumGunaydın. Neye canın sıkılmıştı bakalım?
maşallah canım ya çok güzeliyiyim turp gibi olmaya az kaldi. bebisleri buyutuyorum.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar,
hayırlı olsun tuvalet kağıdı aşkılığı da süperdi gerçektenGünaydın herkese, çok şükür bugünümüze. Çocuklarım daha iyi , bu gece bir kere uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum, tabi onun haricinde büyüğün üstünü örtmek için kalktıklarımı saymıyorum :)
özel bişey yok canım bi aksaklık yüzünden tüm işlerim yarım kaldı o yüzden biraz stres yaptımGünaydın canım özel değilse neye güzel canını sıkıyorsun (la havle çek) inşallah düzelir sin.
Sen sıraladıkça yaşadım resmen benimki de tam iyileşmedi ama çok şükür ses kısıklığı ve burun akıntısı dışında bir şeyim kalmadı. Çok geçmiş olsun. Dinlenmeye çalış her fırsatta. Bitki çayı, meyveye yüklen. İnşallah hafif atlatırsın
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarm.
çok geçmiş olsun canım.
bu kış herkesi yatırdı.
Çok geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım
Günaydın herkese, çok şükür bugünümüze. Çocuklarım daha iyi , bu gece bir kere uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum, tabi onun haricinde büyüğün üstünü örtmek için kalktıklarımı saymıyorum :)
Allah kazancini artirsin beteket versin canim bu arada ben aradim senibama bulamadim hangi her telden hobici sensinGünaydın herkese, çok şükür bugünümüze. Çocuklarım daha iyi , bu gece bir kere uyanmanın mutluluğunu yaşıyorum, tabi onun haricinde büyüğün üstünü örtmek için kalktıklarımı saymıyorum :)
Sağol canım amin :)geçmiş olsun canım.
evet neye niyetini koyarsan Allah'ın izniyle oluyor.
Allah daim etsin,artırsın gayretini,kazancını.
kolay gelsin.:)
Yoo gayet de ölçüşürsün sende döktürüyorsun :)Ben seninle iş konusunda boy ölçüşemem tabi ama 10 maratonuna varım
Amin sağol canımAllah hayırlı bol kazançlar versin canım
Amin inşallah canım sağol.Maşallah canım çok sevindim sana çok iyi gelecek bu eminim. Allah bol kazanç nasip etsin inşallah devamı da gelir
Uykusuzum ve bitkinim aslında uyumakla uyumamak arasında gidip geliyorum ama kısa bir maratona kalkayım seninle yine de. Üstünü kahveyle tamamlarım artıkGün içinde bir ara emzirirken uyuyakalacağım yine kesin ama olsun
AminGünaydın mutlu hayırlı güzel sabahlar olsun allahım hastalara şifa, öğrencilere başarılar, ailelere sabır, ev işi yapanlara kolaylık, işe gidenlere bol bereketli hayırlı paralar, çocukları olanlar allah yar ve yardımcınız. Maraton yapanlar allah kolaylık nasip etsin
Sağol canımcumadan beri işlrim yolunda gitmiyor ona sıkıldı ,canım sıkkın olduğu içinde uçan kuşa bile sinir oldum
maşallah canım ya çok güzel
Geçmiş olsun canım
hayırlı olsun tuvalet kağıdı aşkılığı da süperdi gerçekten
özel bişey yok canım bi aksaklık yüzünden tüm işlerim yarım kaldı o yüzden biraz stres yaptım
Makasla kesiyorum canım güzel oluyor, henüz makine alamam onun için çok çalışmam lazım :)tatlım keçeleri nasıl kesiyorsun. elle kesme makinedeki gibi düzgün olmuyor. Var mıydı makinen?
Amin canım sağolAllah kazancini artirsin beteket versin canim bu arada ben aradim senibama bulamadim hangi her telden hobici sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?