- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 40
Tamamdir :) benim es sıkıntılı oldugum konulardan biri bu ya bakalim sonuc kacta kac olacak![]()
Brm yanındayım badicim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdir :) benim es sıkıntılı oldugum konulardan biri bu ya bakalim sonuc kacta kac olacak![]()
ben geldim başganimGecmis okuyordum. Belki birileri vardir. Takiliriz biraz.. bir 10 dk buralardayim. Kim var neler yapiyor nasil keyifler..
Iyiyim cok şükür. Kaynatmissiniz gene. Gece maratonuna hazirlaniyorum. Yalniz tam hazir olup ise baslayacagim sira eminim uyku bastiracak. Hayal kuruyorum. Cocuklar erkenden yatacak da ben de isime gucume bakacagim. Neredeeeee.. su saat oldu benden uyaniklar haaaben geldim başganimiyilik
Sen nasılsın
Iyiyim cok şükür. Kaynatmissiniz gene. Gece maratonuna hazirlaniyorum. Yalniz tam hazir olup ise baslayacagim sira eminim uyku bastiracak. Hayal kuruyorum. Cocuklar erkenden yatacak da ben de isime gucume bakacagim. Neredeeeee.. su saat oldu benden uyaniklar haaa
Yaklasik olarak 7 ve 3 diyebiliriz. Calisirken de zor temizlik ev hanimi olduğunda da. Ikisini de deneyimledim. İyiki bu topigi acmisim. Yoksa hakikaten dön dolas ayni seyler insani inanilmaz bunaltiyor. Simdi de kitap maratonuna gidecegim. Ama cay faslindan kalan mutfagi da toplamaliyim. :)Kaç yaşındayılar.
Bende yıllardır hafta sonu temizlik yapmayı planlarım bir defada gerçeklestirsem gam yemiyecem![]()
Kutuphaneleri kullanmayi yada kitap takasini dusunebilirsin..Ya kıtap tipigine bende gelmek istiyorum ama her kitabında bulamıyorum ki. Bazende alamıyorum
Ya da aynı tarzda farklı yazarlar deneuebilirsin.. S SifayildiziKutuphaneleri kullanmayi yada kitap takasini dusunebilirsin..
Yaklasik olarak 7 ve 3 diyebiliriz. Calisirken de zor temizlik ev hanimi olduğunda da. Ikisini de deneyimledim. İyiki bu topigi acmisim. Yoksa hakikaten dön dolas ayni seyler insani inanilmaz bunaltiyor. Simdi de kitap maratonuna gidecegim. Ama cay faslindan kalan mutfagi da toplamaliyim. :)
ahh kanayan yarama tuz bastiniz su sinav bitsin su kitap senin bu kitap benim oooo aman sabahlar olmasinYa kıtap tipigine bende gelmek istiyorum ama her kitabında bulamıyorum ki. Bazende alamıyorum

Konu sahibesichentiq e özelsen mesaj atacaksın önce kendinle ilgili. Yaş, medeni durum, çocuk sayısı, amaç, hedef vs.. Gibi.. Yaptığın işlerden günlük beşli oluşturp topiğe nildirim yapacaksın. Belirlenen günlük ödevler var (nugünkü toz almaktı), 15 günlük odak noktası maddelerini tamamlamaya çalışacajsın.. Gözün korkmasın hepsini birden söyleyince çok geliyor ilk başta...zaten bizi takip edersen çözersin..
Tekrar hoşgeldin aramıza, kolay gele...
(Odak noktası listesini özelden atıyorum)
Yolladım gelmedi mi? Bir bak gene yollayayim gelmediyse..Tamam bekliyorum
20.30-21.30 ütü yaparak eşlik edebilirim sana hee bu arada hoş geldin
Bende uzun zamandir ilk defa dun aksam mutfagimi daginik birakip yattimKızlar ben kaç gündür ödevlere dahil olamadım. Bugunden itibaren yapmaya çalışıcam. Alışkanlık edinme olayına bayıldımm ve dun gece okumadıgım halde mutfagım topluydu. Ordan bi artı yazarsınız haneme :)
15.de degisecek ama eski aliskanliga da devam edecegiz 2 sini birden yapacagizAliskanlik edinme kurali çok güzel olmus,15 gunde bir yeni bir aliskanlik daha eklenecek değil mi? Ama ayin yarisinda basladik en fazla 15/9 yapabiliriz , 4 gündür temiz birakiorum bakalim 15 de kaç olucak