• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben geldim başganim:KK76: iyilik

Sen nasılsın
Iyiyim cok şükür. Kaynatmissiniz gene. Gece maratonuna hazirlaniyorum. Yalniz tam hazir olup ise baslayacagim sira eminim uyku bastiracak. Hayal kuruyorum. Cocuklar erkenden yatacak da ben de isime gucume bakacagim. Neredeeeee.. su saat oldu benden uyaniklar haaa

Iyiyim cok şükür. Kaynatmissiniz gene. Gece maratonuna hazirlaniyorum. Yalniz tam hazir olup ise baslayacagim sira eminim uyku bastiracak. Hayal kuruyorum. Cocuklar erkenden yatacak da ben de isime gucume bakacagim. Neredeeeee.. su saat oldu benden uyaniklar haaa

Kaç yaşındayılar.

Bende yıllardır hafta sonu temizlik yapmayı planlarım bir defada gerçeklestirsem gam yemiyecem:KK51:

Kaç yaşındayılar.

Bende yıllardır hafta sonu temizlik yapmayı planlarım bir defada gerçeklestirsem gam yemiyecem:KK51:
Yaklasik olarak 7 ve 3 diyebiliriz. Calisirken de zor temizlik ev hanimi olduğunda da. Ikisini de deneyimledim. İyiki bu topigi acmisim. Yoksa hakikaten dön dolas ayni seyler insani inanilmaz bunaltiyor. Simdi de kitap maratonuna gidecegim. Ama cay faslindan kalan mutfagi da toplamaliyim. :)

Yaklasik olarak 7 ve 3 diyebiliriz. Calisirken de zor temizlik ev hanimi olduğunda da. Ikisini de deneyimledim. İyiki bu topigi acmisim. Yoksa hakikaten dön dolas ayni seyler insani inanilmaz bunaltiyor. Simdi de kitap maratonuna gidecegim. Ama cay faslindan kalan mutfagi da toplamaliyim. :)

Ya kıtap tipigine bende gelmek istiyorum ama her kitabında bulamıyorum ki. Bazende alamıyorum
ahh kanayan yarama tuz bastiniz su sinav bitsin su kitap senin bu kitap benim oooo aman sabahlar olmasin :halay:

08.01.2018 5li simdiden gunun planini yapayim
1.renkliler yikanacak
2.yarim saat utu yapilacak ( Ben_olmak Ben_olmak sen de unutma lutfen)
3.utulenenler yerlesecek
4.kisisel bakim yapilacak
5.banyo temizlenecek ( odak noktasindan bi kac maddeyle beraber)

Ayrica pazartesi gununun gunluk odevi evdeki aynalari silmek.gerci bizim aynalar hep boydan ve ben sildikten sonra oglum arkamdan dolaniyor bu ara favorisi elini agzina sokup cam kapi dolap ne bulsa islatiyor :silah:

Konu sahibesi chentiq chentiq e özelsen mesaj atacaksın önce kendinle ilgili. Yaş, medeni durum, çocuk sayısı, amaç, hedef vs.. Gibi.. Yaptığın işlerden günlük beşli oluşturp topiğe nildirim yapacaksın. Belirlenen günlük ödevler var (nugünkü toz almaktı), 15 günlük odak noktası maddelerini tamamlamaya çalışacajsın.. Gözün korkmasın hepsini birden söyleyince çok geliyor ilk başta...zaten bizi takip edersen çözersin..
Tekrar hoşgeldin aramıza:KK200:, kolay gele...:temizlik:
(Odak noktası listesini özelden atıyorum)

Tamam bekliyorum

Aliskanlik edinme kurali çok güzel olmus,15 gunde bir yeni bir aliskanlik daha eklenecek değil mi? Ama ayin yarisinda basladik en fazla 15/9 yapabiliriz , 4 gündür temiz birakiorum bakalim 15 de kaç olucak

Ben senin yerine bildirim yaptım, seni etiketledim ordan yaparsın bir dahakine..
kubdef kubdef yeni üye Lonely141 Lonely141 için zambak86 zambak86 düşündüm ama.. Ya da @eflalim.. Uzun zamandır yoklar gerçi ama, belki geri gelirler...
zambak86 zambak86 hamile muhtemelen devamli gelemeyecek bi sure yok.
@eflalim de zaten gelemem devamli diyor.
Nasılsa birisi gelir 2 3 gune gelen kiside Lonely141 Lonely141 le badi olur
Kızlar ben kaç gündür ödevlere dahil olamadım. Bugunden itibaren yapmaya çalışıcam. Alışkanlık edinme olayına bayıldımm ve dun gece okumadıgım halde mutfagım topluydu. Ordan bi artı yazarsınız haneme :)
Bende uzun zamandir ilk defa dun aksam mutfagimi daginik birakip yattim :KK70:

Bu haftaki odevleri alsak olur mu Yildiztozu16 Yildiztozu16 bu arada ben sen diye yildiztozu diye birini etiket yapip duruyor musum ya :D

Aliskanlik edinme kurali çok güzel olmus,15 gunde bir yeni bir aliskanlik daha eklenecek değil mi? Ama ayin yarisinda basladik en fazla 15/9 yapabiliriz , 4 gündür temiz birakiorum bakalim 15 de kaç olucak
15.de degisecek ama eski aliskanliga da devam edecegiz 2 sini birden yapacagiz

Back
X