- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
Var var olmam mı badimKızlar akşamcı kimse yok mu?
kot pantolonla kazak almıştım canımmOnu mutlaka yapıyorum zaten canım.benim rutinim şöyle.yemek yenir çay olana kadar mutfak toplanır.çay içilir tekrar toplanır.sonra bazen meyve faslı olur toplanır.en son da çocuklar eşim tekrar acıkırlar(akşam yemeği 5 ya da 6 gibi yendiği için)tekrar bişeyler yenir.tekrardan toplanır.sadece bu vardiyada gece 1de yemek yendiği için biraz dağılmış oluyor.oda 2 çay bardağı çatal kaşık filan çok bişey değil yani:)))çok nadir mutfakta bulaşık kalır oda çok hastaysam ama yinede sudan geçirir kenara toplarım yediğimiz gibi kalmaz asla.
Sorması ayıp ne almıştın kiiii
Benim temizlik yalan oldu kızlar.sadece mutfağı evi topladım.eşimin ananesi gelmiş onu ziyarete gittik kv nin evine.ama boş durmadım ordaaaaa.kv nin bulaşığı varmış onu yıkadım.ocağını çanaşor bulaşık makinesinin dışını alt dolapların dışını sildim.lavabo altındaki dolabın içini sildim.evini süpürdüm.dik süpürgesini diğer büyük süpürgesini temizledim.kv diyor kızım otursana iş yapmaya mı geldin.içimden dedim ki ne oturması biz kızlarla maratondayız
Eve geldim küçüğü doyurdum uyuttum
Şimdi namaz kılıp pazara revan olucam.diğer işleride yorulmazsam akşam yapıcam yoksa yarına kalıcak
Dostacilisoyler bi üst banyoyu temizliyim diyordum tam çamasır suyu VE cifi almıştım eşim gelene kadar
kot pantolonla kazak almıştım canımm
Kızlar akşamcı kimse yok mu?
Evet :)ne icin bu?
Evet :)ne icin bu?
Albüm nerde ki
Anlattım özelden hatta foto paylaştım sizin için:))
Ben dun pert oldum. Bugunde cocuk usutmus. Onunla ugrastim.Kızlar akşamcı kimse yok mu?
Ozelden nerden anlattin ?? Ben bisi gormedim :)Anlattım özelden hatta foto paylaştım sizin için:))
Senin isin de cokmus.Benimde daha ödev duruyor. Çamaşırlar katlanacak ütü yapılacak. O zaman kalkıyorum son bardak çayımı içip :)
Merhaba
Ben dun pert oldum. Bugunde cocuk usutmus. Onunla ugrastim.
Ozelden nerden anlattin ?? Ben bisi gormedim :)
:) ben de toplu bis sekilde yazdin sandim :)) gordum ben sıkıntı yok :)Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin yavruna...
S Sifayildizi na özelden yazdım o yüzden göremezsin:))
Ama fotoyu görebilirsin albümden.Sen görmedin mi albümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?