Burdan kk ya uye olan herkes goruyor canim albumde sadece bizim topik goruyor. Benim icin sikinti yok beni taniyan cikmaz diye buraya atiyorum isteyen buraya isteyen albume atabilir ikiside gecerl :)Ben albume attim foto ama buraya mi atiyoruz herkes gorebiliyor mu ordan
Maratona cocuklari uyutayim derken cok gec basladim bi biri uyudu tam digerini de uyuttum derken benimde uykum geldi kafami yastiga koydum ilk uyuttugum uyandi sonra ilk uyuttugum ikinci uyuttugunu ozledim dedi uyandirdi sonra ikinci uyuttugum agladi ilk uyuttuguma biraz kizdim sonra ikinci uyuttugumu tekrar uyutup ilk uyuttugumun gonlunu alayim derken oyun yemek falan ... bu boyle baya uzadi gitti
Maratona donecek olursam
Camasir makinasi calistirildi
Bulasik makinasi calistirildi
Tezgah temizlendi
Lavabo musluk ovuldu
Ocak silindi
Tezgah alti temizlendi
Katlanacak camasirlar katlandi
Yataklar toplandi
Etraftaki daginiklik toplandi
Toz alindi
Yerler supuruldu
Yerler silindi
Tesekkurler albumde kalsin madem :)Burdan kk ya uye olan herkes goruyor canim albumde sadece bizim topik goruyor. Benim icin sikinti yok beni taniyan cikmaz diye buraya atiyorum isteyen buraya isteyen albume atabilir ikiside gecerl :)
Ayni mesaj ayni emoji :)))tekerleme gibi olmus
Bugun ki ödev neydi ki ben daha yapmadımYarınki ödev be!li oldu mu?
Dün değiştirdim ama oğlanın kini degiştiriyim bariYarinki odev nevresim degistirmek olsun :)
Kalkıyım da yapıyım bariiiMutfak lavabosunun altindaki dolabi temizlemek duzeltmek oncesi sonrasi fotografliareser
evet öyle olmuş bende şimdi gördüm :)Ayni mesaj ayni emoji :)))
gazeteye ilan ver
Ellerine sağlık. O çöp kovasının arkasındaki poşetlik mi? Nerden aldın?
Badin de enerji yok bu günlerde yükleyince dönerim inşaALLAH
Bende de yok merak etme canım.bulursan bana da yolla badim.kaç gündür bi tuhafım.midem ağrıyor gibi ağrımıyor bulanıyor gibi.başım ağrıyor o mu vuruyor anlamadım.yemek yiyorum 2 saat sonra açlıktan içim geçiyor halsizleşiyorum.hayırdır inşallah.hiç beğenmiyorum halimi
Ay bu kadar Sevildigimi bilmiyordum
Badi can tlf. Bugün tamire gitti gündüz başka tlf. Girdim hemen çıktım. Sonrada dışarı çıktım hatta ödevi bile yapamadım
Bugün yapilanlar .
Kahvaltı.
Bulaşık mak. Boşaltma.
Bul. Mak. Doldurma.
Elde yıkanacaklar yikandı tezgah vs silindi.
Savaş alanına dönmüş olan ev toplandı. Sinirlere hakim olundu
Aksam yemegi yeşilik vs
Yıkandı.
Yemek yenildi.
Elde ve makinede bulaşık yıkandı.
Mutfak toplu bırakıldı (alışkanlık )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?