Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonradan alınınca borular dışarda kalıyor.Bu arada sizin sayaçtan ocağa ve banyoya neyle gidiyor doğalgaz. Ben onu anlamadım.
Niye yok kimsede boru.
Günaydinlar hayirli cumalar musluklari parlatalimmi bugün kizlar![]()
cnm ben t evi bitiremedim biliyor musun. Herkeste olmasi lazim aslinda. Bizim evde cogu perdenin arkasinda kaliyor. Cok zorlanacagim icin yapmadim oralari. Banyodakini goruneni falan yaptim. Tum ev boru dolu. Bilsem vermezdim :))Bu arada sizin sayaçtan ocağa ve banyoya neyle gidiyor doğalgaz. Ben onu anlamadım.
Niye yok kimsede boru.
Günlük yapılanları eklememe derken diğer topiğe mi dedin canım.cnm ben t evi bitiremedim biliyor musun. Herkeste olmasi lazim aslinda. Bizim evde cogu perdenin arkasinda kaliyor. Cok zorlanacagim icin yapmadim oralari. Banyodakini goruneni falan yaptim. Tum ev boru dolu. Bilsem vermezdim :))
Gunluk yapilanlari eklememeye karar vermistik zaten.
Bugun ben tum isleri yetirtiremedim ya.. oy yandim yandimmmm.
Hayır Can'ım burayı kastetmiş,evde ne yapdıysanız onu yazabilirsiniz demiş:)Günlük yapılanları eklememe derken diğer topiğe mi dedin canım.
Hayır Can'ım burayı kastetmiş,evde ne yapdıysanız onu yazabilirsiniz demiş:)
Gunluk yaptıklarımizi buraya eklemeyelim diye kararlastirmistik.
Demiş chentiq
Hayır Can'ım burayı kastetmiş,evde ne yapdıysanız onu yazabilirsiniz demiş:)
Günlük yaptıklarımızı yazmakta ne gibi bir sakınca var, sayfalar zaten ilerlemiyor canlılık geksin diye fikir veriyoruz![]()