- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Çok şükür canım :) hadi sende yap böyle bir listehepsi yapılmış maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım :) hadi sende yap böyle bir listehepsi yapılmış maşallah
agladin mi. Beni hatirladin mi.. :)Hayırlı sabahlar daha uyumadımchentiq dediğin filmi izledim sonrada başka film ayyy bitane daha izleyebilirim
ateste olsa havale olmayacak diye dusun. Havale de olsa sağlığınA kavusacak diye dusun. Olay gelmeden yasama lutfen. Cok yipranirsinGribal enfeksiyon dedi doktor. Evde herkes hasta zaten bugüne kadar yakalanmamış olması bile mucizeydi. Daha oğlum doğmadan önce en çok korktuğum şey ateşti. Biliyorsundur belki oğlum iki defa ateşli havale geçirdi. Haliyle şuan daha da korkuyorum ateşten.
savas odasi su psikolojik film degil mi. Izlemedim ama sen onermistin sanki yanlis hatirlamiyirsam.. ensest ilişki mi vardi sanki oyle bi sey miydi karistirdim miÇok şükür canım :) hadi sende yap böyle bir liste
Listelerini özlemişiz3 ocak maddelerim :
1. Toz alınacak
2. Tv ünitesi düzenlenecek
3. Ev süpürülecek
4. Kuruyan çamaşırlar katlanacak yerleşecek
5. Wc temizlenecek
Manevi Listem :
1. Namazlar kılınacak
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. 50 sayfa kitap okunacak
4. Boyama yapılacak
5. Savaş odası izlenecek
Çocuklar için
1. Sakin olunacak
2. Bağırılmayacak
3. Güler yüzlü olunacak
4. Kinetik kum oynanacak
5. Yusufun dünyası izlenecek
kıyamam. allah şifasını versin. en kısa zamanda iyileşir inş.Senle benim saatler hep paralel gidiyor. Ben de hala uyumadım ama bebiş hasta maalesef o yüzden uyumadımGece ateşlendi bu saate kadar kontrol altında tuttum üstünü soyup falan ama tekrar 38'i görünce hastaneye gidip geldik. Evde bir aylık bebeğe uygun bir ilaç yoktu. 38 ve üstü ateş de 3 aydan küçük bebekler için tehlikeliymiş. Şükür şimdi fitili alınca düştü. Ben de bir şeyler yiyip yatıcam biraz bebişi anneme emanet edip.
Offf havale mi en korktuğum şeylerden biri Rabbim korusun inşallahGribal enfeksiyon dedi doktor. Evde herkes hasta zaten bugüne kadar yakalanmamış olması bile mucizeydi. Daha oğlum doğmadan önce en çok korktuğum şey ateşti. Biliyorsundur belki oğlum iki defa ateşli havale geçirdi. Haliyle şuan daha da korkuyorum ateşten.
yok yaaa nerde biraz ağlasam belki huyum falan değişiragladin mi. Beni hatirladin mi.. :)
ateste olsa havale olmayacak diye dusun. Havale de olsa sağlığınA kavusacak diye dusun. Olay gelmeden yasama lutfen. Cok yipranirsin
savas odasi su psikolojik film degil mi. Izlemedim ama sen onermistin sanki yanlis hatirlamiyirsam.. ensest ilişki mi vardi sanki oyle bi sey miydi karistirdim mi
yapsam mı ki,böyle bir liste kağıda yaptım aslında uygulayabilirsem buraya yazarım inşallah,ya galiba ben maddeleri fazla abartıyorum sonra da hepsini yapamıyorum sonra da canım sıkılıyorÇok şükür canım :) hadi sende yap böyle bir liste

Yok ensest ilişki değil konusu, sorun yaşayan bir ailenin kenetlenmesi dini olarak kuvvetlenmesi.agladin mi. Beni hatirladin mi.. :)
ateste olsa havale olmayacak diye dusun. Havale de olsa sağlığınA kavusacak diye dusun. Olay gelmeden yasama lutfen. Cok yipranirsin
savas odasi su psikolojik film degil mi. Izlemedim ama sen onermistin sanki yanlis hatirlamiyirsam.. ensest ilişki mi vardi sanki oyle bi sey miydi karistirdim mi
Canım yapabileceğim maddeleri yazıyorum genelde. Birde yazınca evet yapmak için kendimi zorladığım oluyor iyide oluyor, mesela dün 50 sayfa dedim diye kitabı okumak için 12 de yattım ki en geç 11 de uyumuş olurum.yapsam mı ki,böyle bir liste kağıda yaptım aslında uygulayabilirsem buraya yazarım inşallah,ya galiba ben maddeleri fazla abartıyorum sonra da hepsini yapamıyorum sonra da canım sıkılıyor![]()
amin inşallah. sağol canımSelammm Ya bu mevsim hastalik mevsimi malesef... Karda dogru düzgün yagmadi gerci yagsa ne olcak Allah yardımcımız olsun yanibasimizda bombalar patliyor havaya karisiyor hastaliklar bile degişti.
Ama çocuklar hasta olunca zor. Rabbim şifa versin hepsine.. hepinize.
Bizde geceden beri hastanedeyiz soguk alginligi baya sitmalandi kuzum. Atesi dusurduk iyi olcak inşallah.
Ben çoklu alıntı ya alışamadım. Birde K klbk33 mevlam saglikla kucağına almayi nasib etsin. Hayirli evlat olsun inşallah.
Herkese hayirli musmutlu gunler...![]()
sanki senle ben bady olmuştuk kız yanlışmı biliyorumchentiq
badileri hatirlamiyirum. Bir tek kendi badimi hatirliyirum. O da kayiplarda.öylemiydik,bak bende hatırlamıyorum![]()
yapsam mı ki,böyle bir liste kağıda yaptım aslında uygulayabilirsem buraya yazarım inşallah,ya galiba ben maddeleri fazla abartıyorum sonra da hepsini yapamıyorum sonra da canım sıkılıyor![]()
öylemiydik,bak bende hatırlamıyorum![]()
benim bady gidince öyle yazmıştı patronbadileri hatirlamiyirum. Bir tek kendi badimi hatirliyirum. O da kayiplarda.
Nego keske aclik oyunlarini hic izlememis olsaydim da yeni bastan ilk kez izleme firsat olsaydi. Oyle begenmistim ki... günlerce etkisindeydim
olalım benim şu parmak düzelsin maratonlar beşliler uçacakNAVLEE kimse hatırlamıyor..ozaman bilmediğimiz badylerimiz varsada onlar ortaya çıkana kadar gel bady olalım biz..
![]()