• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı sabahlar daha uyumadım chentiq chentiq dediğin filmi izledim sonrada başka film ayyy bitane daha izleyebilirim
agladin mi. Beni hatirladin mi.. :)

Gribal enfeksiyon dedi doktor. Evde herkes hasta zaten bugüne kadar yakalanmamış olması bile mucizeydi. Daha oğlum doğmadan önce en çok korktuğum şey ateşti. Biliyorsundur belki oğlum iki defa ateşli havale geçirdi. Haliyle şuan daha da korkuyorum ateşten.
ateste olsa havale olmayacak diye dusun. Havale de olsa sağlığınA kavusacak diye dusun. Olay gelmeden yasama lutfen. Cok yipranirsin

Çok şükür canım :) hadi sende yap böyle bir liste
savas odasi su psikolojik film degil mi. Izlemedim ama sen onermistin sanki yanlis hatirlamiyirsam.. ensest ilişki mi vardi sanki oyle bi sey miydi karistirdim mi

3 ocak maddelerim :

1. Toz alınacak
2. Tv ünitesi düzenlenecek
3. Ev süpürülecek
4. Kuruyan çamaşırlar katlanacak yerleşecek
5. Wc temizlenecek

Manevi Listem :

1. Namazlar kılınacak
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. 50 sayfa kitap okunacak
4. Boyama yapılacak
5. Savaş odası izlenecek

Çocuklar için

1. Sakin olunacak
2. Bağırılmayacak
3. Güler yüzlü olunacak
4. Kinetik kum oynanacak
5. Yusufun dünyası izlenecek
Listelerini özlemişiz :KK68:

Senle benim saatler hep paralel gidiyor. Ben de hala uyumadım ama bebiş hasta maalesef o yüzden uyumadım :KK43: Gece ateşlendi bu saate kadar kontrol altında tuttum üstünü soyup falan ama tekrar 38'i görünce hastaneye gidip geldik. Evde bir aylık bebeğe uygun bir ilaç yoktu. 38 ve üstü ateş de 3 aydan küçük bebekler için tehlikeliymiş. Şükür şimdi fitili alınca düştü. Ben de bir şeyler yiyip yatıcam biraz bebişi anneme emanet edip.
kıyamam. allah şifasını versin. en kısa zamanda iyileşir inş.

Kızlar beni de alın aranıza. Eskiden çok sık takip ederdim burayı ama Bayadır bakmıyodum. Eskiye göre kurallar falan değişmiş sanırım. Çok sık giremem belki akşamdan akşama çalışıyorum çocuk da var ama arada sizle burdan görüşmek iyi gelir diye düşündüm. Yapamazsam da istifamı isterim napiim:oops:

Gribal enfeksiyon dedi doktor. Evde herkes hasta zaten bugüne kadar yakalanmamış olması bile mucizeydi. Daha oğlum doğmadan önce en çok korktuğum şey ateşti. Biliyorsundur belki oğlum iki defa ateşli havale geçirdi. Haliyle şuan daha da korkuyorum ateşten.
Offf havale mi en korktuğum şeylerden biri Rabbim korusun inşallah

ateste olsa havale olmayacak diye dusun. Havale de olsa sağlığınA kavusacak diye dusun. Olay gelmeden yasama lutfen. Cok yipranirsin

savas odasi su psikolojik film degil mi. Izlemedim ama sen onermistin sanki yanlis hatirlamiyirsam.. ensest ilişki mi vardi sanki oyle bi sey miydi karistirdim mi
yok yaaa nerde biraz ağlasam belki huyum falan değişir

Selammm Ya bu mevsim hastalik mevsimi malesef... Karda dogru düzgün yagmadi gerci yagsa ne olcak Allah yardımcımız olsun yanibasimizda bombalar patliyor havaya karisiyor hastaliklar bile degişti.
Ama çocuklar hasta olunca zor. Rabbim şifa versin hepsine.. hepinize.
Bizde geceden beri hastanedeyiz soguk alginligi baya sitmalandi kuzum. Atesi dusurduk iyi olcak inşallah.
Ben çoklu alıntı ya alışamadım. Birde K klbk33 mevlam saglikla kucağına almayi nasib etsin. Hayirli evlat olsun inşallah.
Herkese hayirli musmutlu gunler...:KK200:

Yok ensest ilişki değil konusu, sorun yaşayan bir ailenin kenetlenmesi dini olarak kuvvetlenmesi.
Eşimle izliycez diye bir türlü izlememiştim ama onun izlemeye niyeti yok.
Dün akşam çocuklar uyudu eşim tv izledi ben salonda pc den açlık oyunlarını izledim sonra kitap okudum 12 de yattım :) çok iyi geldi tek başınalık :)

yapsam mı ki,böyle bir liste kağıda yaptım aslında uygulayabilirsem buraya yazarım inşallah,ya galiba ben maddeleri fazla abartıyorum sonra da hepsini yapamıyorum sonra da canım sıkılıyor:işsiz:
Canım yapabileceğim maddeleri yazıyorum genelde. Birde yazınca evet yapmak için kendimi zorladığım oluyor iyide oluyor, mesela dün 50 sayfa dedim diye kitabı okumak için 12 de yattım ki en geç 11 de uyumuş olurum.

Selammm Ya bu mevsim hastalik mevsimi malesef... Karda dogru düzgün yagmadi gerci yagsa ne olcak Allah yardımcımız olsun yanibasimizda bombalar patliyor havaya karisiyor hastaliklar bile degişti.
Ama çocuklar hasta olunca zor. Rabbim şifa versin hepsine.. hepinize.
Bizde geceden beri hastanedeyiz soguk alginligi baya sitmalandi kuzum. Atesi dusurduk iyi olcak inşallah.
Ben çoklu alıntı ya alışamadım. Birde K klbk33 mevlam saglikla kucağına almayi nasib etsin. Hayirli evlat olsun inşallah.
Herkese hayirli musmutlu gunler...:KK200:
amin inşallah. sağol canım

yapsam mı ki,böyle bir liste kağıda yaptım aslında uygulayabilirsem buraya yazarım inşallah,ya galiba ben maddeleri fazla abartıyorum sonra da hepsini yapamıyorum sonra da canım sıkılıyor:işsiz:

canım hemen maddeleri alt alta yazmak yerine önce kendine 2 hafta ver..bu 2 hafta içinde hiçbir plan program yapmadan hangi işleri yaptığını,gün içinde bu işlerin dağılımını-saatlerini,ne kadar zaman ayırdığını kısaca not al..sonra bu rutinine göre bir plan yap yada liste hazırla..ozaman daha kolay altından kalkarsın,gereksiz yada altından kalkamayacağın maddeler yazmamış olursun..daha uygulanabilir bir listen olur hem elinde..birde arada seni motive eden maddeler ekle,kendine ailene ayırdığın zamanlar olsun içinde muhakkak..sürekli ev işi-yemek-çarşı-pazarda olmaz..

Back
X