H
hamra_86
bunalman çok normal canım,insanız sonuçta.anneyiz diye taştanda yaratılmadık..ama bugünlerde geçip gidecek emin ol.tecrübeyle sabit birşey daha söyleyeyim çocuklar annelerinin ruhsal durumlarının yansıması gibidir biraz..sen öfkeliysen oda öfkeli,senin suratın asıksa o gün oda neşesiz ve huysuz gibi olurr..bunuda takip et istersen..benim kızım 9 yaşını bitirdi eylülde,burda daha önce kızlara bahsetmiştim mesela son dönemlerde çok huysuz,başa çıkamıyorum erken ergen oldu diye.ama sonra farkettimki aslında olay benim ruh halimle alakalı..resmen teste tabi tuttum kızımı..benim yüzüm gülüyorsa onunda gülüyor,ben öfkeliysem oda öfkeli ve hırcın oluyor.birde benim onun saygısız söz dinlemeyen bir çocuk olduğunu düşünmeme sebep birtakım şeyler vardı ve baktımki onlar aslında kızımın karakteri,onu o yapan özellikleri,kızım için saygısız diye düşünürken aslında ona saygı göstermeyen bendim .bakış açımı değiştirdim yani biraz..sende kendinde dene bakalım,neşeli,huzurlu,sakin günlerinle öfkeli,yorgun,huysuz günlerin arasında yavrunun davranışlarında bir değişiklik hissedecekmisin.