• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım yüzü komple soğuk oluyor ama üstünü daha örterken tekrar açıyor. Bana soğuk ama kendisi üşümüyor demek ki anlamadım. Yine de dün gece iki kat giydirince daha iyi oldu. En kısa zamanda uyku tulumu ayarlayacağım. Üstünü açtı derdim olmaz en azından. Tabi inşallah giyer
Benim ikiside açıyor örttürmezler hiç, en iyisi uyku tulumu. Bazen yıkanınca kurumamış olursa sabaha kadar üstlerini örtmekten başım dönüyor. Yüzü soğuksa üşüyordur. Ben yüzümden bilirim üşüdüğümü :)

cnntrm cnntrm oğlun kaç yaşındaki, civil+ Lcw gibi büyük mağazalarda olur canım
Ben geçenlerde bir mağazada 9-10 yaşını bile görmüştüm

cnntrm cnntrm oğlun kaç yaşındaki, civil+ Lcw gibi büyük mağazalarda olur canım
Ben geçenlerde bir mağazada 9-10 yaşını bile görmüştüm

Hadi ya 9-10 görmedim hiç. Gerçi internetten baktım hep. Oğlum 4,5 yaşında. Normal kıyafetlerini 5-6 yaş alıyorum. Çok Zayıf ama boyu uzun kaldırıyor. Uyku tulumunu da 6-7 yaş alayım diyorum. Giymesi için de beğendiği cicili bicili bir şey olması lazım o yüzden de bulamadım

Hadi ya 9-10 görmedim hiç. Gerçi internetten baktım hep. Oğlum 4,5 yaşında. Normal kıyafetlerini 5-6 yaş alıyorum. Çok Zayıf ama boyu uzun kaldırıyor. Uyku tulumunu da 6-7 yaş alayım diyorum. Giymesi için de beğendiği cicili bicili bir şey olması lazım o yüzden de bulamadım
Bende hep uyku tulumu giydiririm
Sade alıp üstüne çıkartma gibi bişeyler diksen olyrmu

Aslında nasıl yattığı da çok önemli değil üşümediği sürece vücut kendi sıcaklığını kendisi ayarlıyormuş.

Sanırım üşüyor canım. Dün gece iki kat giydirdim sonuçlar normal gibi 35.5 altına düşmedi ateşi. Uyku tulumu bakıyorum ben de ama bizim yaşa uygun pek seçenek bulamadım. Kendim dikicem sanırım ya da diktiricem.

Alından ölçenlere oek güvenmiyorum ben. Bizde de iki tane kulaktan ölçer bir tane de temassız var ama ön değerlendirme için kullanıyorum onları sadece. En iyi sonucu dijital koltuk altından ölçenler veriyor. Yine de ölçersen iyi olur fikir verme açısından

Gittim canım. Üstünü bir kat fazla giydirip oda sıcaklığını yükselterek 2 gün daha takip edin dedi duruma göre tahlil vs yapacakmış.

Tamam canım çok teşekkür ederim
Aranıza alsanız gece yatarken yinede üşğrmğki

MaRaL_ MaRaL_ kadir tuğcu anne olunca anladım ma yazmıyor artık. Bir başka sitede gördüm ama nasıl soru sorulacak çözemedim. Benim oğlan sürekli ateşlenip boğaz ağrısı çekiyordu ağzı da kokuyor hastalık zamanı. Beta bakterisi çıkmış boğaz kültüründe

Bende hep uyku tulumu giydiririm
Sade alıp üstüne çıkartma gibi bişeyler diksen olyrmu

Olur sanki de çıkıp öyle bir şeyler bulacak vaktim yok. Evim merkeze çok uzak. Bizim burda avmler ve büyük marketler var sadece. Çarşıya kırk yılda bir çıkıyorum

Aranıza alsanız gece yatarken yinede üşğrmğki

Hasta diye yanımıza almıştık zaten canım ama örtmeye sarılmaya gelmiyor hiç. Çok sıkıştırınca yastıkların üstüne yan olarak yatıyor hem örtüden hem bizden kaçmak için :)))

cnntrm cnntrm bende daha dicektim LC w de var biliyorum bende daha alacaktım bizim burada yok ilçedeyim benim kızda sürekli yerler üstünü açar

NAVLEE NAVLEE malesef evet canım burayı çok sevdim yapmak istediklerimi yapmak isteyen insanlar burada buluşmuş gibi ama yazma vakti bulamadığım için geri kalıyorum..diğer takımdan da ayrıldım tamamen vakitsizlikten.

NAVLEE NAVLEE malesef evet canım burayı çok sevdim yapmak istediklerimi yapmak isteyen insanlar burada buluşmuş gibi ama yazma vakti bulamadığım için geri kalıyorum..diğer takımdan da ayrıldım tamamen vakitsizlikten.
Hayırlısı cnm arada uğra buraya unutturma kendini

Ben de kahve+kitap maratonu istiyorum ama hala yıkanmayı bekleyen tencerelerim var :( Bütün gün toplama+temizleme+yemek yapma+misafir ağırlama+çocuk uyutma+bulaşık makinesi boşaltma+misafir bulaşıklarını akıtıp makineye doldurma yaptım. Kalan yemekleri küçük tencerelere aktardım. Şimdi büyükler ve bir adet fırın tepsisi yıkanmayı bekliyor. 5dk dinleneyim dedim olanca yorgunluk çöktü. Kim yıkayacak şimdi o tencereleri :(

Listede var miyim yok muyum mesajim goz ardi edilmiş

Bildirimi vaktinde yapmamış mıydın sen? Ben öyle hatırlıyorum. Sadece yanlış yere yapmıştın sanırım. Bence listedesin.
Yalnız @MuskaM gitti H hamra_86 da yok. Bizim grup boş kaldı.
Benim efsane bir badim vardı zamanında. Acaba şimdi grubuma gelir mi ki özledim :) @NAZ__24 badim sesimi duyuyor musun???

Back
X