• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım bi saat önce kızımın üstü örtülü ve terlemişti ateşi 36.2 çıktı üstü nü değiştim ,bi saat sonra üstünü açmıştı ve ateşi 35.1 çıktı

Allah razı olsun canım ya. Çok teşekkür ederim ölçüm yaptığın için ve sonuç da beni sevindirdi açıkçası. Demek ki anormal bir durum yok korkmamı gerektirecek :)

Oglan uyudu
Yatak odasina biskuvi dokmustu orayi girgirladim
Oyuncaklari topladim
Simdi oturma odasini gırgır layip mutfaga gececegim

Günaydın kizlar.
bugün maraton üstüne maraton yaptık ahh nicy değiştirip yeniden girecem KK ya :işsiz:
nicky neden degistireceksin kim baglantiyi kuramadim pek...

Soğuk değilmi bu saatte kızı yıkıyorsun çatlak sın ya

Ve ayet ezberlemedim ki hangisi onu bile bilmiyorum çok tembelim vallaha çok :KK51:
ay askolsun nasil bilemiyorsun. Ucan tekmik... bizim ev allaha sukur sıcak canim. Evde kisa kollularla geziyoruz. Kiz atletle uyuyor. Oglansa sadece citcittli badi ve corap. Bacaklari çıplak yani.

Ben iyiyim. Bebek sariliktan birkac gun yogun bakimda kaldi. Dun eve geldik. Kiskandi biraz. Yemek yemeyi birakti. Biz kucugu alinca o da ilgi cekmek icin biseyler yapiyor. Bizde kucuk elimizde olsada hep buyukle konusuyoruz ilgileniyoruz. Zamanla alisacak insallah.
gecmis olsun. Benim ikisi de sarılık gecirdi. Emzir sık sık. Bir de boyle parmaginla derisine hafif cizik atip kontrok edebilirsin. Pembe olan derisi sari oluyor mu olmuyir mu diye. Kiskancliga gelince gecici bir dönem oldugunu bilmek belki biraz rahatlatir :)

Allah razı olsun canım ya. Çok teşekkür ederim ölçüm yaptığın için ve sonuç da beni sevindirdi açıkçası. Demek ki anormal bir durum yok korkmamı gerektirecek :)
bence yok cnm

Günaydın kizlar.

ay askolsun nasil bilemiyorsun. Ucan tekmik... bizim ev allaha sukur sıcak canim. Evde kisa kollularla geziyoruz. Kiz atletle uyuyor. Oglansa sadece citcittli badi ve corap. Bacaklari çıplak yani.

gecmis olsun. Benim ikisi de sarılık gecirdi. Emzir sık sık. Bir de boyle parmaginla derisine hafif cizik atip kontrok edebilirsin. Pembe olan derisi sari oluyor mu olmuyir mu diye. Kiskancliga gelince gecici bir dönem oldugunu bilmek belki biraz rahatlatir :)
dün bulunduğum ortamda maraton üstüne maraton yaptık nicy de bişey anlatamıyorum diye değiştirecem

Günaydın kizlar.

Sagol.emziriyorum.gecti sarilik cok sukur. Gece 2cocukla uyuyorum.kucuk aglayinca buyuk koluma yapisiyor gitmeyeyim diye. Tez zamanda gecer insallah kiskanclik.

Bizim ev hamam oldu sıcak ne kelime :) Geçmiş olsun bu arada ben mesajı kaçırmışım kafa kalmadı hiç kusura bakma

Geçmiş olsun canım aman sık sık emzir de tekrarlamasın Allah korusun. Kıskançlık ilk zamanlar çok yoğun oluyor sonra yavaş yavaş azalıyor. Ama çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun..
Amin. Ilerde hersey daha guzel olacak insallah

Merhaba caniskolar.

Benden istediginiz bir sey var midir?

buble buble guzelim nasilsin? Amcanla durumlar nasil oldu. Kafa izni veriyor mu? Kibarca hakkini aradin mi?

Gunluk odev isleri nasil gidiyor? Devam edecek misin vermeye hala? Islerinin yogunlugu açısından soruyorum. Eğer zor gelmiyorsa ilave kucucuk bir sey daha soylemeyi dusunuyorum. Hatta soyleyeyim ona gore dusunuruz.

Bizim su ---sihirli degnek--- var ya ,,, yeni odev verirken yapa larin son halini oraya eklesen mi diyordum. Yada ben de ekleyebilirim sorun degil. Fikir olarak nasil sence?

selamlar
mutfak toplanacak
bulaşık yıkanacak
renkliler makineye atılacak
mutfagın yerleri silinecek
süpürge yapılacak

Ha canim kendimden bahsetmistim.

Sen yazmissin ya sunlar sunlar yapilacak diye. Benim daha su saat oldu daha mutfak duruyordu.. o yuzden tek tek yazmadim. Rezil olurum diye. Yataklar ortadaydi. Yeni yerleştirdim. Onu da yazmayayim dedim. Daginik diye. Ama gene yazmis oldum. Umarim kimse okumaz :)

Ha canim kendimden bahsetmistim.

Sen yazmissin ya sunlar sunlar yapilacak diye. Benim daha su saat oldu daha mutfak duruyordu.. o yuzden tek tek yazmadim. Rezil olurum diye. Yataklar ortadaydi. Yeni yerleştirdim. Onu da yazmayayim dedim. Daginik diye. Ama gene yazmis oldum. Umarim kimse okumaz :)
:)

Back
X